בשם סטארבייס972: "הפרק הכפול הטוב"

ezilzha

New member
בשם סטארבייס972: "הפרק הכפול הטוב"

כל הטראקים באשר הם מוזמנים לבחור את הפרק הכפול הטוב ביותר בתולדות הסדרה "מסע בין כוכבים". הפרק הכפול שייבחר יוקרן במסגרת כנס פאנ.קון 2002 שיתקיים בתאריכים 31.7 ו-1.8. להלן רשימת הפרקים שמתוכם יש לבחור : * (The Menagerie (The Old Series - ספוק משתלט על הספינה במטרה להחזיר את קפטן כריסטופר פייק לכוכב טאלוס 4. * (Descent (The Next Generation - הספינה נתקלת בקבוצה של בורג פנאטיים עם מודעות עצמית, הכנועים לאחיו הרשע של דאטה, לור. * (All Good Things (The Next Generation - קיו גורם לפיקארד לנוע בין העבר, ההווה והעתיד על מנת לסגור קרע בהמשכיות החלל-זמן שיכול להשמיד את האנושות. * (Favor The Bold + Sacrifice Of Angels (Deep Space 9 - הדומיניון מתכונן להשמיד את שדה המוקשים שחוסם את חור התולעת, בזמן שסיסקו מתכונן להתקפה נועזת לכיבוש מחדש של חלל עמוק 9. * (Scorpion (Voyager - ג´נאוויי כורתת ברית עם הבורג במטרה להדוף התקפה של גזע 8472. בחלק השני של פרק זה מצטרפת שבע מתשע לצוות. * (Year Of Hell (Voyager - הספינה וויאג´ר קרובה להשמדה כאשר היא נתקלת במגלומן שמשתמש בזמן עצמו ככלי נשק לחיסול גזעים שלמים. את בחירתכם אנא שילחו לאלון פאר, מנהל הכנס מטעם מועדון סטארבייס 972: [email protected] שם הפרק הנבחר יופיע בתוכניית הכנס שתצא בעתיד הקרוב.

marlo

New member
קודם תירגע...מ2 סיבות

א.אף אחד פה לא מינה אותך לקובע ולדיין מאיזה פרקים עלינו לבחור את הפרקים הכי טובים.אתה רוצה לבצע בחירה של פרק מסויים שלדעת המשתתפים בפורום הנ"ל הוא הטוב ביותר,אתה לא ..אני חוזר..לא תתן רשימה לפי דעתך! וזה לא משנה צאיזה סטארבייס אתה.מצידי תהיה סטאר בייס זוכמיר! ב.ויותר חשוב,אם אתה כבר נותן רשימה עולה לי בראש לפחות 7 פרקים כפולים נוספים שבשקט מדיחים את הפרק YEAR OF HELL. לדוגמא פרק הסיום של וויאג´ר ENDGAME. אבל הכי מעצבן זה הניסיון שלך להישתלט על הפורום לת.ד שלך....מנהל כנס איזה שתרצה......אז אל...אל תעשה את זה בבקשה! ונסיים בנימה אופטימית..הבחירה שלי שבמקרה קולעת למה שהיצעת
, דיי היתלבטתי אם הפרק הוא Scorpion ,אך לבסוף בחרתי בפרק הסיום של הדור הבא : The Next Generation All Good Thing.לדעתי הפרק הסיום הוא פינאלה מרשים ביותר,ואף מרגש של סיום תקופה.דיי ממצה את כל תקופת הדור הבא. Mr’ Data ,You Are A Clever Men In Any Particular Time".

SaxonK

New member
מה זו האלימות הזו?

נימוס ודרך וארץ. שמעת על זה?

Esmena

New member
ייר אוף הל הוא דווקא הפרק הכי טוב

של וויאג´ר לדעתי, אבל לדעתי זה לא בדיוק הפורום לענייני הסטארבייס,תודה רבה שאתם מכירים בקיומנו ,אני באמת לא יודעת מה אחרים חושבים, ותבואו לשאול אותנו, אבל תבינו שפה זה לא אורט או וואלה. (אכן, אני מנומקת היטב). ואני לא עונה בגלל האפלייה הדיפספייסית שזו לא הפעם הראשונה שלה...אור סמפינג.

למעלה