בשם IC: חברים פגישת פורום????סתם!

RedStorm

New member
בשם IC: חברים פגישת פורום????סתם!

אבל חשבתי במקום שרק רד יבוא אליי שכולם יבואו למועדון כי גם ככה דיברנו על זה כבר הרבה זמן הפגישה כמובן לא תהיה קשורה לפורום, סתם אני רוצה שגם שרולי תבוא. ובעצם אחרים מוזמנים גם לא פחות. טוב כן קצת פחות אבל אנחנו גם ככה נהיה שם לדעתי IC4 BWP TOMMERZIMMERMANN ו REDSTORM אז זה איכשהו נכלל בהגדרה של פגישת פורום. הבעיה היא שזה לבני 18+ ועל קטגוריה זו עונה רק האייסי =] אגב לוסיד דרימר אתה לא מוזמן כפי שאתה מבין :))))) יאאלה שרולי:) סליחה IC זה היה מתבקש!

IC4

New member
למי שלא מבין

אני רשמתי הודעה ורדסטורם מחק אותה ורשם אותה מחדש
אגב אני שם לב שאני אצטרך להיות אחראי על הכנסת שלושה אנשים בלי 18 זה יהיה מאד קשה אני מקווה שנצליח. תשדרו לסלקטור בכניסה מחשבות שמחות ואז הוא יהיה מסטול ויכניס אותנו
רדסטורם תתחיל להתאמן על טלפתיה, מקסימום נסחוט אותו. הנמלה, land of the drunk

אמיתי2000

New member
אוף....................

זה לא פייר. וכמה דברים: 1. קוראים לי אמיתי לא לוסיד דרימר אז אל תיקרא לי ככה. 2. אני יכול לגרום לכולם שם להיות כמו מסוממים ואפילו להכניס ערבי:)

IC4

New member
לא ! קוראים לך לוסידרימר ../images/Emo98.gif

כי אתה כותב באייסיקיו בהרבה יותר ממה שאתה כותב כאן
אגב שמור את האנרגיה שלך , בשביל להוית מסוממים יש לנו כבר אלכוהול חופשי
hanging out behind the club on the weekend acting stupid getting drunk with my best friends אתה לא רואה את REDסטורם מתלונן "לא קוראים לי רד". הוא ג´ינג´י => הוא רד! and thats all i gotta say about ´dat --- my name is IC IC4 איתי "אייסיפורסטגאמפ" כרמלי

למעלה