בשמחה ובששון -

Doron Atik

New member
בשמחה ובששון -

אני מכריז על רכישת iRiver 320, חדש דנדש ומצוחצח. הנ"ל שוכב פה לצידי, ואני מסתכל עליו בערגה כבר דקות ארוכות...
כמה שאלות: (*) הכי חשוב - עדכון Firmware (או כמו שחלקנו מתעקשים לומר: עדכון קושחה). נכנסתי לאתר החברה, וחיפשתי עדכונים. להפתעתי, מצאתי עדכון שנקרא H300 Firmware V1.28, ועדכון נוסף בשם H320/340 firmware V1.20 (EU). אני מתאר לעצמי שהראשון הוא הנכון (והמעודכן יותר, גם מבחינת גירסא, וכפי הנראה - גם ע"פ תאריך), אולם אשמח לשמוע מה ההבדלים. (*) עברית - קראתי איפהשהוא שהוא מסוגל להציג עברית, אם כי מקרטעת משהו. איך עושים את הקסם הזה? (*) איך ממירים את קבצי הוידאו שלי לפורמט שהוא יידע לקרוא? לא הצלחתי למצוא מידע בנושא זה ב-manual, כך ש-RTFM יידחה בברכה...
עד כאן להערב, ממתין לתשובותיכם המלומדות. שבת שלום,

Doron Atik

New member
1.28

התקנתי את ה-1.28 בסוף, הבנתי שהיא הכי עדכנית. בכל מקרה, אחרי שהעתקתי את ה-hex לספריה הראשית ואתחלתי את המכשיר, הכל התבצע כמו שצריך והוא עודכן. האם אני יכול למחוק את הקובץ מהספריה הראשית?

GLUT4

New member
אשמח ללמוד מניסיונך בעידכון הקושחה

קניתי לפני משהו כמו שבוע, אבל עדיין לא עדכנתי. מה באמת ההבדל בין הגירסה הקיימת בנגן לגירסה החדשה? האם עידכון קושחה מוחק את התיקיות שכבר קיימות בנגן? תודה

יאיר B

New member
H320

תתחדש, מכשיר מצויין! עברית: יש גרסת קושחה פירטית בעריכת אוהד שמאפשרת לראות עברית (הפוכה כמובן, ולא בכל מקום, הממשק נותר באנגלית). יש בקישורי הפורום מדיע על הנושא. לסרטים יש תוכנה שממירה אותם. תוכל לקרא ב"מיטב ידיעות הפורום" באתר ארקדיה. יש שם מדריך מצולם על איך להמיר סרטונים. הערה אישית: אל תצםה ליותר מדי. זה מסך 2"...

למעלה