בשנה טובה!!!!!!!!!!!!

justinet

New member
בשנה טובה!!!!!!!!!!!!../images/Emo65.gif

עברה שעה מאז תחילת השנה!! חיחי כן כן 1:00 ו..אני עייפה אז אני ילך לישון אבל לפני!! שהיה לכם אושר ועושר ויושר!!!! והרבה שמחה!!!! ושתאהבו את ג'סטין עוד הרבה הרבה זמן!! (אני לא יגיד לנצח כי זה לא יקרה).... ו......אההההההה דרך אגב!!!!!!!!!! התנשקתי היום!!!!!!!!! ררררררררררר זה היה חלומי!!!!! טיילנו ובדיוק ב12..הוא בדק בשעון התנשקנו!!! אני ואהובי~!@!! ג'סטין!!!! רררר היה טעים חחחחחחחחחחח

justin love

New member
חחחחחחח...

באמת שתיהיה לכולנו שנה טובההה....מלא בנשיקות ארוכות ורטובות...חחח.. ממממממממממוווווואאאהה...

moran14h

New member
שנה טובה לכולם!../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo48.gif

justin love

New member
איך ביליתם את אתמול???ספרו...

אני ביליתי בביביסיטר אבל לא נורא אם לא ביזבזתי כסף על מועדון לפחות הרווחתי כסף חחחח מה איתכם???ספרו..

justin love

New member
איך ביליתם את אתמול???ספרו...

אני ביליתי בביביסיטר אבל לא נורא אם לא ביזבזתי כסף על מועדון לפחות הרווחתי כסף חחחח מה איתכם???ספרו..

אני הלכתי לראות סרט.

בצהריים התקשר אליי ידיד שלי והציע שנלך לראות סרט. גם ככה לא היו לי תוכניות לערב אז אמרתי לו סבבה. הלכנו וראינו את הטירה המכושפת.אחלה סרט. אדי מרפי מזה קורע!!! והוא גם מזה קרוע!!! חחחחחחחחחח... אז ביליתי נחמד סך הכל,לא רציתי להישאר בבית בסילבסטר אז הלכתי לסרט. לא חייבים לצאת לכל מיני מועדונים וכאלה. נחמד גם לשבת בבית קפה,אני אעשה את זה בשנה הבאה. אבל לשבת בבית קפה אפשר כל יום,קרועה שאני!!! בקיצר היה מאוד כייף ואני מקווה שגם אתם נהניתם. אז יאללה תתחילו לספר חוויות, ממני,הדרוש!!!

justinet

New member
יצאתי עם כל החברות.....

ואז חזרנו לבית של חברה ועשינו פארטיי חחחחחח

למעלה