בשנה שעברה עבדתי על פינות העונה שלי

איולי

New member
יקירתי אני יושבת לך על הראש מעכשיו

עדדדד שכל הפינות שאת רוצה יהיו מוכנות פשוט מטעמים אנוכיים אני מאוהבת בהן!

זהו, פה נתקעתי!

על כל הפינות האלה עבדתי בעונה הנכונה. כשהטבע מסביב מספק לי את ההשראה הנכונה. את הפינה של הקיץ התחלתי אבל לא סיימתי... אז אם אני רוצה להשלים את כל המעגל, עכשיו זה הזמן. פינת קיץ ופינת סתיו (כשיגיע). ואם לא אעשה את זה השנה כנראה שלא אגיע לזה אי-פעם בכלל.

e m u n a

New member
צאי לדרך יקירתי...

אנחנו איתך
קיץ ישראלי.

קיץ ישראלי?! ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif../images/Emo179.gif../images/Emo181.gif

אני לא יכולה לחשוב על תמונה אחרת מלבד חוף הים. יש לכן רעיון אחר. האמת שמתחשק לי לעשות גם פינת מעבר בין שבועות לקיץ עם הרבה הרבה חמניות.

e m u n a

New member
קיץ ישראלי...

יבש, גוונים שונים של חום, בהירים, בג'ים, כהים יותר ופחות. קוצים (!) אתגר רציני בצמר רך... שדות כותנה, ותירס, וכן....גם חמניות, נמלים עמלניות, צבים כבדים ואיטיים, מעופפים למינהם, (ציפורים, דבורה, שפירית...) סוכת אבטיחים וענבים והמון זרעים מכל הסוגים והמינים וגם ים, ורשתות דייגים, וילדה משחקת בצדפים על החוף...

hen79

New member
המשפט האחרון הוא לדעתי התמונה הכי מושלמת:

"ים, ורשתות דייגים, וילדה משחקת בצדפים על החוף..." - בעיני זה קיץ מדהים!

גם בראשי היתה התמונה של חוף הים ../images/Emo176.gif|גזוז

אבל הרעיונות האחרים של emuna דווקא מעניינים לאללה.

hen79

New member
וכאן מגיע השילוב:

החלק הראשון של הרעיון של אמונה - יהיה המעבר בין שבועות לקיץ (התאור ממש מתחבר עם התמונה של הפינה של שבועות). החלק האחרון - יהיה הקיץ.

הפינות מקסימות, כל פעם שאני רואה אותן

משהו בלבי מתרחב פינת השבועות שהיא האחרונה בינתיים בסדרה -מדהימה ביופיה,אולי בקיץ זה יבוא, אל תוותרי על סיום הסדרה,סדרה כזו אפשר להוציא ספר או להדפיס גלויות

ברור שצריך להכין פינה לקיץ....יש לי מובייל

קייצי...במידה ותרצי הלווה לך אותו לפינה

למעלה