בשניה זו די חרא לי... אני מבולבל...

בשניה זו די חרא לי... אני מבולבל...

לאחרונה אני מתקשה להשתלט על עולמי הפנימי, שלא לדבר על עולמי החיצוני... ב"להשתלט" אני מתכוון ל"להתמצא" ו"לתפעל"... בימים האחרונים יש רגעים שאני מה-זה לא מחובר לעצמי, או שאני סתם מעופף בקנה מידה מסוכן. אני לא מרגיש טוב כרגע... ובכל זאת, עמוק בתוכי, אני מרגיש נפלא ומדהים. מוזר, לא? ובכל זאת, אני גם מרגיש חרא. חראאא!! מישהו רוצה לנסות לעזור לי או לעודד אותי? שלכם באהבה בן

Dazed&Confused

New member
וואו אני לא מאמין..

לא תיארתי לעצמי שאתה יכול להרגיש גרוע... אז זה קורה לכולם... מצטער אבל אני בקטנותי אין לי הרבה מה להגיד לך. אני יכול לעודד אחרים אבל אתה - איש המודעות אהבה עצמית ואהבת הסביבה - מה יש לי לחדש לך? אז אני לא אחדש ואגיד, יהיה בסדר! אולי זה הדבר הכי פשוט אבל זה גם חזק בסוף באמת יותר בסדר תמיד ואם יש אופטימיות אז יש הכול! בהצלחה, boaz

דרדרית

New member
היי בן- קח ממני כמה שורות ../images/Emo77.gif

היי בן אולי מה שאכתוב יהיה גבב של שטויות ואולי- לא.. אבל עולה לי בראש למקרה דבריך שורה של שיר ישן של אריק איינשטיין: ...זוהי עונה כזאת חבוב זה רק הסתיו- וזה עובר... אז אם זה כך- דע שאחרי הסתיו הקדרורי והסגרירי והמבולבל תמיד- מגיע גם.....האביב. לפעמים ההפכפכיות של העונה משפיעה גם עלינו... מי יודע?? (אנחנו חלק מהטבע) דרדרית

בן בן..

לכולנו קורה שלא יודעים בדיוק איך "להשתלט" על מה שאנחנו מרגישים.. כמו שאמרתי לך לא פעם, יש בנו הרבה בני אדם, ולפעמים קורה שהם בקונפיקט, ולפעמים משלימים. זה בהחלט לא מוזר. אתה יכול לכתוב, לקחת הפסקה, לעשות בעצם כל מה שרוצה. כל האפשרויות פתוחות לפניך. לחשוב על דברים שאותך משמחים.. לא יודעת אם עזרתי, הרי זה קורה לי לא פעם. אני פשוט עוצמת עיניים ואוהבת את המחר... אוהבת. שני.

gafni

New member
ציפור אחת חופשיה ברוחה נשארה

בארצות הקור יתר על המידה בשעה ששאר חברותיה (הלא כל כך חופשיות) עפו להן לארצות החום. מזג האויר השתנה במהירות ובטרם הספיקה הציפור לעזוב אחזה בה רוח הצפון והקפיאה אותה לגוש של קרח ציפורי. הציפור פירפרה בין חיים למוות כשלפתע עברה במקום פרה. הפרה (שהייתה חסומה ריגשית ) הטילה את גלליה בקוש הקרח הציפורי. הציפור היתה מאושרת , היא הפשירה במהירות וחזרה לתיפקוד מלא ,כל עוד נפשה בה שלפה מקורה מגוש הגללים ומילאה את האויר בשיר החיים. באותו הזמן ממש עבר במקום חתול רעב ,שמע ,הוציא ,ניקה וטרף את הציפור. צא ולמד :1. לא תמיד מי שמחרבן עליך רוצה ברעתך 2.לא תמיד מי שמוציא אותך מהחרא רוצה בטובתך. 3. אם כבר טוב לך וחמים לך אל תשיר. עכשיו שיעור במודעות , תחוב בן שאתה גם הציפור גם הפרה וגם החתול. כרגע רע לך כי אתה חושב ציפור ,אתה צריך לשנות מיקוד ולחשוב פרה או חתול והכל ישתפר לך מיידית. בהודעה אחת עניתי גם על הפנטזיה המינית שלי וגם ניסיתי לעודד אותך וכמעט שהצלחתי להפליץ איתך , בסוף אני עוד עלול לסמוך עליך. גפני

deep ocean

New member
בן בן בן היקר מכל!!!

בן המקסיםםםםם הנהדר הנפלא החכם היפה והמוכשר מחמאות יעזרו? :) מיכלי

~דויד~

New member
אתה זוכר את שיעורי הבית שלי

בנושא הסבל? אתה זוכר את הדוגמא של הבאר המלאה בחרא? לדעתי אתה עובר תהליך ניקוי...

eliii

New member
קח לך את השקט לפעמים..את השתיקה

לתת למים לחורר את הסלע...היה רבי אחד שהגביל את הזמן בו שוחח עם חסידיו הוא אמר שאם לא יקח לעצמו את השעות שלו ללימוד ולתפילה ועבודה עצמית ....אזי לא יהיה להם רבי בכלל....

תודה רבה לכולכם!!! ../images/Emo24.gif

קראתי בעיון את הודעותיכם ואני שמח להודיע לכם שעזרתם לי. כולכם ביחד וכל אחד לחוד, בצורה יחודית כזאת או אחרת. איזו היענות נהדרת... אני כמעט מצטער שאני לא מרגיש יותר רע, או באמת רע, או רק רע, כי אז היה יכול להתפתח כאן שרשור נהדר של עזרה למדוכא... זה הזמן להגיד שאם מישהו מרגיש לא משהו הוא מוזמן לחלוק עם האחרים, שישמחו לעזור לו, מסתבר! ואני? אני, כפי שאמרתי, ממשיך בדרכי... אני לא יודע מה יילד יום, או לאן אגיע, אבל אני יודע מה אני עושה ולמה אני עושה זאת - ואני גם יודע לאן אני חותר. כרגע אני מתכונן לצאת לטיול... אני אספר לכם על זה באחת מההודעות הבאות. טוב, נו, אני אספר לכם עכשיו: זה לא יהיה טיול שבו יוצאים מהבית והולכים לאן שהוא, זה יהיה טיול שבמהלכו לא יווצר שום שינוי משמעותי בסדר היום שלי, או במקומות אליהם אלך. אז למה "טיול" ולא "שגרה"? אני חושב שיש בעיקר שני הבדלים במקרה הזה: 1. אני "אעיף" את כל מה שאני לא צריך... בגדים, חפצים וכל שאר הדברים שאינם הולכים איתי "לטיול". אני אהיה כמו שנמצאים בטיול... כלומר, המחשב יישאר וכך גם עוד אי-אילו דברים... וגם חפצי-בית שונים ישארו, אבל הם "של הבית" ולא שלי... 2. התחושה. אני אסתובב פה כמו תייר... כמו מה שאני באמת: לא שייך לכאן, לא שייך לשום מקום. אני תמיד אני, לא משנה איפה אני נמצא, מה אני מרגיש, מה אני חושב, מה הדיעות שלי, באיזה מצב תודעה אני, האם אני ער או ישן ואפילו היכן נמצאת נקודת התפישה (המאסף) שלי. אני תמיד אני. שלכם באהבה, בן

star d

New member
שאלה.....

האם הטיול הזה שלך אמיתי כלומר יתקיים במציאות או שמא טיול בדמיון? האם אתה חושב ששתי האפשרויות אפקטיביות באותה מידה?

אם יתקיים - אז במציאות.

לא נראה לי ששתיהן אפקטיביות באותה מידה. אני חושב שבמציאות זה יהיה אפקטיבי יותר. למרות שטיול בדמיון יכול להיות אפקטיבי לא פחות מטיול במציאות ולפעמים אף יותר. באהבה בן (ששופט את עצמו עכשיו על כך שתשובתו היתה קצרה וחסרת סבלנות ואולי אף מתנשאת במקצת)

למעלה