בשניה של חוסר הרמוניה עם היקום..

ben nimi

New member
בשניה של חוסר הרמוניה עם היקום..../images/Emo5.gif

פרקתי את עצם הבריח בחלקה הסטרנלי, האורטופד אמר שהמפרק יחזור למקומו לבד, הכירופרקט עושה לי טיפולים בחשמל ובליזר, אבל אף אחד מהם לא אמר לי באיזו תנוחה עליי לקבע את האזור , לפחות בלילה. מה שקורה זה שכפעמיים ביום אני מרגישה שהעצם "יוצאת " שוב מהמקום לאחר שהיה כבר שיפור. תשובה ועצות אחרות בנושא תתקבלנה בשמחה רבה. נ.ב אולי תוכלי לקשר אותנו שוב למצגת ששלחת לנפגע תאונת הדרכים מאחר והיא לא עולה.

פציעה די נדירה

אני משערת שמדובר בפריקה קידמית. פריקה אחורית זה מצב יותר מורכב. בעקרון אין הרבה מה לעשות. אחרי פריקה של המפרק הזה יש נטיה לחוסר יציבות של המפרק.מהמיקרים הבודדים שאני ראיתי - עם הזמן שכיחות הפריקות יורדת. לגבי המצגת - כנראה שהורידו אותה. גם אני לא מצליחה להיכנס. אני אחפש חומר דומה.

ben nimi

New member
../images/Emo2.gifאוי אוי אוי !

עכשיו אני באמת מודאגת, יש לך רעיונות לתרגילים לאחר שהמפרק הסורר יחזור למקומו, אולי את גם יכולה להגיד לי כמה זמן זה אמור לקחת היות וכאמור לא ניתן לקבע אותו. ודבר נוסף ואחרון מדריך בחדר הכושר אמר שפריקה כזו יכולה להיגרם כתוצאה מטונוס שרירי גבוה, מה דעתך? האם יכול להיות שמתחתי פחות מידי בסוף אימון?

כנראה שלא

1. אין סיבה לדאגה - סתם חוסר נוחות, כפי שקורה אחרי לא מעט פציעות. 2. "האם יכול להיות שמתחתי פחות מידי בסוף אימון?".שימי לב, אני הולכת לספר לך משהו,מבוסס מחקרית, שהוא בניגוד לדעה הרווחת . לא הוכח שמתיחות,לפני או אחרי אימון, מונעות פציעות.. זה נבדק . המחקרים שבדקו את הנושא לא מצאו הבדל במספר וסוג הפציעות.אז התשובה היא לא.

למעלה