בשנת 2200 לא יהיו בלונדינים

אייל_18

New member
בשנת 2200 לא יהיו בלונדינים

ככה היה כתוב בעיתון. את הבלונדינים האחרונים יהיה אפשר למצוא בפינלנד. הא! ידעתי שזה יגרום לכם לפתוח ת´הודעה
------------ אני והחבר שוב לא מסתדרים. הייתי חולה בשבוע האחרון, והוא ידע את זה, ובכל זאת אפילו טלפון לא קיבלתי. אני כבר מתאר לעצמי איך זה ייראה כשבסוף אני אתקשר, והוא יגיד שאני הייתי צריך להתקשר או שהוא היה נורא עסוק או תירוץ אחר - ואני אצא מזה אידיוט. כל הזמן אני בהרגשה שהוא לא שם עליי. אולי אני מעין שעשוע בשבילו, משהו כזה לסופי שבוע בדרך הביתה. בהתחלה רציתי לחשוב שהכל מתחיל ונגמר בזה שהוא בארון, בזה שהוא חוזר בתשובה, בזה שהוא משתחרר מהצבא... ניסיתי לשכנע את עצמי בכל דבר אפשרי רק כדי להחזיק את מה שבעצם מת. הוא כל הזמן בגישה שלא איכפת לו, שאין לו כוח. אפילו בזיונים, כשהוא לא מוכן לעשות כמעט כלום או מתרחק אחרי 5 דקות מרגע ש...הארמ. ואני לא מרגיש שאני אוהב אותו. אני מחבב אותו. אולי זה באמת בגללי, שלא מסוגל לאהוב, שחייב להרגיש בשליטה ושונא שמכתיבים לו את הקצב. לא בעניין של קשרים דווקא (זה הקשר הבערך ראשון שלי...) אלא בכלל. אני רוצה לזרוק אותו (ורדה הייתה שמחה לשמוע את זה...), אבל ההחלטה הזאת היא כמו ללכת צעד קדימה ושניים אחורה. כבר החלטתי, זה סגור, ואז איזה זיכרון מהפגישות איתו עולה לי ככה באמצע הלילה; איך ישבנו באיזה מסעדה והוא שיגע ת´מלצרית, למשל. הרבה אנשים מסביבי יודעים עליי ועליו, ואני מספר להם, וכשאני מספר, פתאום אני קולט כמה התלהבות באה עם זה. אני חושב על איזה 2 וחצי תיכנונים שהיו לנו (אילת, היום הולדת שלי), וכאילו, מה ייקרה עם כל זה? איזה זין זה! אני שונא את זה שאני כל כך לא החלטי בכל דבר. או שעכשיו אני במין קטע כזה של שיכנוע עצמי, להשאר?

.m

New member
איזה באסה לדור העתיד...

תמיד אפשר ללכת על לוק השורשים של שקירה / אתי אלון...
ולנושא - איילי, חמוד שלי, תן לי לצטט אותך: אני והחבר שוב לא מסתדרים. כל הזמן אני בהרגשה שהוא לא שם עליי. ניסיתי לשכנע את עצמי בכל דבר אפשרי רק כדי להחזיק את מה שבעצם מת. הוא כל הזמן בגישה שלא איכפת לו, שאין לו כוח. ואני לא מרגיש שאני אוהב אותו. עד כאן הטיעונים. המסקנה המתבקשת? אני רוצה לזרוק אותו (כן, שוב מצטטת אותך...) לא, אני לא ורדה. אני גם לא תומכת בויתורים מהירים, ומאמינה שצריך להתאמץ עד הרגע האחרון, א ב ל - מההודעות שלך עולה הרושם שאתה באמת משקיע, אבל מקבל יחס מזלזל בתגובה. לא טוב לך, וזה ברור. 2 וחצי תכנונים הם לא סיבה מספקת להשאר עם בחור שלא נותן לך את מה שאתה צריך. גם ההתלהבות שבאמירה "יש לי חבר" לא שווה את זה. בקריאה ראשונה זה ברור שכבר החלטת, וכל מה שאתה מחפש זה חיזוקים להחלטה. אני בהחלטת מחזקת את ידיך. קום ולך, ותן לעצמך את מרחב הנשימה לו אתה זקוק. לאט לאט, עם הזמן, יכנס לחייך גבר חדש, שיוכל לתת לך את האהבה שמגיעה לך!ולעולם אל תפקפק בעובדה שמגיע לך לאהוב ולהיות נאהב!
mai

white star

New member
היי אייל

אהבתי את הכותרת נו טוב כל עוד בעלי העיניים הירוקות לא נכחדים אין לי בעיה. לעיניינך תזרוק אותו. בלי למה כמה מי פשוט תזרוק אותו. אם לא נח לך במערכת היחסים , לא כיף לך , הוא לא משקיע במערכת היחסים ועוד אתה יוצא האידיוט?! למה מי הוא? הפתגם הידוע "אם אתה עמוק בחרא וטוב לך תסתום ת´פה" הוא תרוץ עלוב לדעתי. גם לי היו מערכות יחסים שסתם קיבלו החייאה של עוד כמה חודשים בגלל שזה לפעמים נחמד.אבל זה לא שווה אם הרוב פשוט רע. וזה קשה.וזה ישרוף מכאב.אבל זה יעבור ואתה תכיר את האביר שלך (או הנסיכה אם אתה גם אוהב אותן) ויהיה לך טוב. לא שווה לסבול.לא עבור אף אחד ובטח לא עבור מישהו שיודע לשחק איתך שלך

Liroy25

New member
אני אסתכן בלהשמע בנאלי

(ועל כך לבוסון בהחלט יהיה מה להגיד) אבל אם משהו לא עובד, אז או שמתקנים אותו או שקונים חדש. הזכרונות, נהדרים ככל שיהיו הם בגדר זכרון, משהו שהיה פעם. עצתי לך - או שתושיב אותו לשיחה ותחליטו מה קורה ואיך משפרים את הקשר, או שתפרדו כידידים.

בוסון

New member
לירוי יקירי....

אתה ממש לא מסתכן בלהישמע בנאלי אתה...בנאלי !!!
U ONE IN A MILION

Liroy25

New member
עוד פנינת חכמה נפלה בחיקי

אין ספק בוסון שעליך תמיד נוכל לסמוך שתדע להגיד את הדבר הנכון. רק חבל שחוץ מאשר דברי ביקורת חסרי תוכן לא זכור לי ששמעתי משהו חיובי/בעל משמעות יוצא מפיך.

בוסון

New member
מממ....אז תפנה ל - ICU

מהארכיון והוא ישלוף לך למשל....מה שכתבתי בנושא " הישארות בקשר עם אקס לשעבר " שזו דא"ג תגובה למה שמאי כתבה ו...יש עוד מלא כאלו בסגנון הבעיה היא שאתה בוחר , כנראה , שלא לזכור אותם וחבל.

Liroy25

New member
לא ידידי היקר,

אני דווקא בוחר להתייחס להודעות שמשורשרות ישירות לדברים שאני כתבתי בסגנון של "לירוי..ממך ציפיתי ליותר.." ושאר עדר מרעיו. ברור לי שהדברים שאני כותב אולי לא הכי מענינים אותך, מצחיקים אותך, נוגעים בך או לך וזה הכי לגיטימי שבעולם! אבל אלא אם כן יש לך ביקורת קונקרטית ובונה (שאותה מעולם לא סירבתי לשמוע מאיש) תעשה לי טובה ותחסוך את זה ממני.

shirhayam

New member
לירוי

בוקר טוב יקירי מה שלומך? איך עובר היום? שיהיה לך המשך יום נעים אוהבת

shirhayam

New member
שלא יגמר לי...

שלא יגמר לי הלילה... שלא יגמר לי הלילה... שלא יגמר לי.. שלא יגמר לי הלילה........ (טוב היום) שלא יגמר לעולם? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EyeSeeYou

New member
את הכדורים היא דווקא לקחה

זה ההלם החשמלי שהיא לא קיבלה השבוע בגלל החגים וכל זה..

shirhayam

New member
נהפוך(ההיפך) הוא הנכון../images/Emo8.gif

את הזרם החשמי גם קיבלתי פשוט מנסים ה יום להוריד קצת את המינון כנראה זה לא מספיק... וצריך להחזיר לעוצמה הקודמת חוץ מזה - שנגמרו הכדורים הכחולים - ואין אותם- קשה להשיג כך ש.... יאאאלה - חפרתם...קדחתם... יאאאלה? יאאאלה!!!

xanadu

New member
אהההה.... זרם חשמלי....

עכשיו הבנתי את התסרוקת שלך...

shirhayam

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo67.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif<im

אבל אתה יודע מה? זו באמת יכולה להיות הסיבה..... :) ורק בגלל שיש לך יומולדת - נוותר לך הפעם שלך

ELP

New member
וואי, שירה תגידי

באיזה כדורים מדובר, אוךי נוכל להחליף במרשמים כי שלי כבר לא עושים את העבודה...

shirhayam

New member
זה דיי פשוט...

בבוקר - את 2 הכחולים בצהרים מומלץ בחום החומים כי הצהובים לא הולכים טוב עם השמש בערב - אפשר רת הצהובים אבל הכי מומלץ לשתות את הכדורים עם קפה הפוך גדול רותח חזק ובלי קצף אם זה לא עובד...אז תחזור אליי...

ELP

New member
../images/Emo6.gif

אני לא מכיר בצבעים ... רק בשמות...

EyeSeeYou

New member
דווקא חיפשתי בארכיון

ולהפתעתי מצאתי ימים בהם כולנו חיבבנו אותך הרבה יותר בוסון. אוחחחחחח איזה מזל שאפשר לפחות להתרפק על דפי ההיסטוריה.

למעלה