בשעה טובה - אפשר לשתות!!

RomiVais

New member
בשעה טובה - אפשר לשתות!! ../images/Emo8.gif ../images/Emo13.gif

אז הייתי בוולפסון וחזרתי לא מזמן. זה לא היה כל כך פשוט כפי שחשבתי שיהיה, אבל עשינו זאת!! חיכיתי לתור שלי, כפי שאמרו לי ואז כשנכנסתי אמרתי שלא באתי לנפח אלא לפתוח. הרופא שאל למה והתחלתי להסביר, אבל (וזה אחד הדברים שהכי מרגיזים בוולפסון) לא נתנו לי לדבר, נתנו לי את הבריום ואמרו לי לחזור הביתה כפי שהייתי כי המעבר חופשי. רציתי שיסביר לי למה כואב כשאני שותה אבל כלום!!! הרופא אמר שאולי יש אבנים בכיס המרה אז שאני אגש לעשות אולטרה-סאונד (וכמובן שלא הסכמתי כי הכאבים התחילו מאז הניפוח אז לא הגיוני שזה משהו אחר). עליתי למחלקה, בכוונה לשאול את מלי מה לעשות והיה שם פרופסור חרוזי (ממש ממש נחמד וחביב!!!) שישר קלט שמשהו לא בסדר (כי לא חייכתי). הוא טוען שאם שמן לא מחייך - זה בגלל שהוא לא יכול לאכול
סיפרתי לו והוא ביקש מד"ר סוסמליאן (הכי נחמד מבין הרופאים, לדעתי...) שיפתח לי את הטבעת, וכך היה!! קיבלתי גם כדורים לקחת במשך חודש (קונטרולוק). שתיתי חצי ליטר מים כאילו שזה היה הדבר הכי הכי עלי אדמות (לומדים להעריך את הדברים הקטנים
) עכשיו סגור רק 1CC וזה מבאס טיפה כי כך היה לפני הניפוח השני ויכולתי לאכול הכל, אבל ד"ר סוסמליאן אמר שאני יכולה לנפח שוב בעוד שבועיים (דבר שלא נראה לי שאני אעשה בינתיים בגלל שזה היה ממש לא נעים כל הקטע הזה). עוד דבר מוזר הוא שבפעם הראשונה שניפחו לי את הטבעת זה היה 1.5CC ובפעם השנייה התברר שהיה רק 1CC מנופח. ובפעם השנייה ניפחו 1.5CC כדי להשלים ל- 2.5CC והיום בעצם היה רק 2CC מנופח. לאן נעלמים ה-CC החסרים??? מוזר מאוד.......... אז זהו, זה היה טיפה ארוך, אבל לא נורא!!
(צוחקת............) אז עכשיו צריך לשמור, כאילו אין כלום שם בקיבה - אבל זה עדיף על הכאבים והצום שהיו בשבוע האחרון. אז ערב נפלא לכם, חברים יקרים!!! רומי

היי רומי../images/Emo24.gif

טוב שהתעקשת ועלית למחלקה ודאגת שתקבלי את הטיפול שמגיע ומתאים לך. במצב הקודם פשוט לא היית יכולה ומסוגלת להמשיך. למה נועדו הכדורים שקבלת ? האים אכלת כבר משהו ? ובכלל איך מצב הרוח ?

RomiVais

New member
חמודון יקר!!! ../images/Emo24.gif

אתה בהחלט צודק. אני לא סגורה במאת האחוזים לגבי הכדורים, כי לא הייתי כל כך מאופסת כשד"ר סוסמליאן החביב הסביר לי. הייתי טיפה בהלם מכל מה שקרה לפני, למטה ברנטגן... אבל בעלון כתוב שזה מעכב חומצות מהתאים בדפנות מערכת העיכול ומסייע בסתירת חומצות בקיבה. התרופה מיועדת לטיפול קצר טווח בכיבי הקיבה או התריסריון ובדלקת הוושט שמזרם חוזר (REFLUX OESOPHAGITIS ). להכחדת החיידק הליקובקטר פילורי (הנמצא במערכת העיכול). ביננו? זה לא אומר לי הרבה, אבל אולי אני אזכה להסבר נוסף...
אני סומכת ועושה מה שאמרו לי. לא לוקחת סיכונים כרגע... בכל מקרה, אכלתי קצת ירקות בערב ואני חושבת שהכל בסדר!!
לילה טוב ויום נפלא, רומי

פנינוש./

New member
שמחה בשבילך יקירתי ../images/Emo24.gif

איזה כייף סוף סוף תתחילי לחייך. כי השתייה תעבור והאוכל גם כן . ובא לציון גואל והקץ לסובל. אוהבת אותך ושמחה בשבילך . שיהיה לך ערב טוב ולילה נפלא אביחיל

RomiVais

New member
תודה אביחיל!! ../images/Emo24.gif

ואת - תשמרי על עצמך!!!!! טוב?
לילה טוב, רומי

באיה

New member
רומי החמודה

אני שמחה לשמועה שחזרת לעצמך ושאת מרגישה יותר טוב. אני שוקלת בעצמי לעשות ניפוח שני, כי אני תקועה כבר שבוע שלישי, והתיאבון מרקיע שחקים. אני עדיין מטלבטת, מחר אולי אדבר עם מלי, נראה. העיקר שאת כבר מחייכת, והלאה ילך הכל בסדר, את עוד תראי. שיהיה לך לילה טוב מתוקה
באיה

RomiVais

New member
תודה באיה יקרה!!! ../images/Emo24.gif

אם תעשי ניפוח שני - שיהיה בהצלחה!!!! אצלי כרגע מנופח רק 1CC אבל בינתיים אני אשאר ככה... ופשוט אעבוד על כוח הרצון שלי והמוטיבציה. אין לי ספק שיהיה בסדר!!
המון המון בהצלחה לכולנו ולילה טוב, רומי

רוייקו

New member
רומי, כמה דברים :

קונטרולוק תרופה מצויינת. אחרי כמה ימים תרגישי הקלה רצינית. דבר שני, תמיד נעלם קצת נוזל כשמוציאים חזרה מהפורט למזרק. לא כל הנוזל מופיע וניראה כיאילו כמה חלקי הסי סי נעלמו לאנשהו. הנוזל נישאר במערכת הלאפ-בנד, בצינורית, בפורט או בטבעת עצמה. הכי חשוב מה את מרגישה ולא לנסות לחשב כמה סי סי נכנס או יצא. לנפח ולסגור את הטבעת זה טירטור בשביל כל אחד, כל שכן עבורך שאת באה מאילת. אל תשכחי שהקופה תתחיל לשאול שאלות על כל פעם שאת תבקשי מהם טופס 17 עבור הפעולה הזו. איך את מרגישה עכשיו ?

RomiVais

New member
אהלן רוייקו - תודה!! ../images/Emo13.gif

אני מרגישה ממש בסדר עכשיו!!! שתיתי הרבה מים היום ועוד כמה ימים אני בטח אתאושש לחלוטין מהצום הממושך והכאבים של השבוע האחרון. אני קצת מפחדת לאכול, אבל ניסיתי קצת ירקות ונראה שהכל בסדר, למרות שלפני שבועיים היה לי מנופח 1CC ולא הרגשתי כלום ואילו היום הרגשתי הגבלה - אבל לא כאבים!!!! (מזל) אני אשמח אם תרחיב לי טיפה על התרופה קונטרולוק. נתנו לי אותה בגלל הכאבים שהיו לי? או בגלל משהו אחר? בינתיים אני אנסה להפעיל את כוח הרצון והמוטיבציה, גם אם אני אבחין שאין לי הגבלה כי אני לא רוצה לנפח שוב (זה היה ממש ניסיון מר). לקופת החולים, לדעתי, אין שום זכות לשאול שאלות ברגע שהם לא יכולים לספק את השירות המינימלי קרוב לבית, אתה לא חושב? שוב תודה ושיהיה לך יום נפלא, רומי

רוייקו

New member
קונטרולוק עובדת כמו לוסק, זנטק

ודומיו, אבל כניראה עם פחות תופעות לוואי. התרופה עצמה די זעיר, כך שאפשר לקחת אותה ללא חששות מיותרות שמא היא גדולה מדי למעבר. נוטלים אותה כאשר יש בקיבה או בתרסריון כיב קיבה או בעיות אחרות ברירית הקיבה. כניראה שהטבעת יצרה אצלך רגישות באיזור החבק והקונטרולוק עשוי להקל מאוד את הכאבים. אני מאמין שיעזור, במידה וזו הבעיה. כמה אמרו לך, פעם ביום ?

RomiVais

New member
תודה רוייקו!!! ../images/Emo13.gif

אכן כך, פעם אחת ביום. הכדור באמת לא גדול ועבר בלי בעיות. היום אכלתי חצי יוגורט (ללא חתיכות) והרגשתי כאב קטנטן, דבר שהפתיע אותי כי מנופח רק 1CC , כמו שהיה לפני שבועיים והכל אז עבר חופשי חופשי. אבל זה לא מדאיג אותי, כי השתייה (כל השתיה, גם קרה!!) עוברת בלי בעיות!!!! זה יכול להראות על בצקות? אם כן, מה עושים? שוב תודה לך, אתה עוזר לי המון!!! שיהיה לך יום נפלא, רומי

רוייקו

New member
רומי, יכול להיות שזה באמת איזה

בצקת והיא יוצרת מעבר צר ויכול להיות באמת שזה יהיה זמני ויסתדר עם הזמן... הכל יושב במקום, אמרו לך ? הכיס כמו שהוא ? הכל בסדר ?

RomiVais

New member
רוייקו, אני מקווה שכן.......

זה היה ככה: ברנטגן עשו לי שיקוף, כששתיתי את הבריום הטעים
וניסיתי להסביר לרופא איך אני מרגישה ומה אני מרגישה כשאני שותה. הוא לא כל כך נתן לי לדבר, רק אמר שהוא לא מוכן לפתוח כי המעבר חופשי. אמרתי שזה חופשי חופשי אבל כואב והוא אמר שאולי אלה אבנים בכיס המרה, ובלי בעיה אמרתי לו שהוא טועה כי לא יכול להיות כזה צירוף מקרים. אם היה משהו לא בסדר הוא היה מבחין? היה אומר לי? במחלקה, ד"ר סוסמליאן פתח לי את הטבעת והשאיר 1CC מנופח - ללא שיקוף. לא לפני ולא אחרי. אני שותה ממש ממש ללא בעיות והאוכל לא כל כך מדאיג אותי!!! אבל עדיין, אני מרגישה שיש הגבלה ויודעת שזה לא היה ככה כשהיה לי מנופח 1CC . יש סיבה לדאוג? או שהכדורים וכלכלה רכה לכמה ימים יעשו את העבודה? רוייקו - שוב, המון המון תודות!!! שיהיה לך ערב נפלא, רומי

gal33

New member
רומי, מזל טוב. טוב מאוד שכך נהגת.

אכן מדובר בזוג מוצלח ביותר. יופי שהסתדרו הדברים. התרופה כדי לנטרל את החומציות הרבה שלהשפעתה היתה נתונה קיבתך בזמן האחרון כדי למנוע מצב של התפתחות כיבים. ההגבלה שאת חשה כעת, כנראה תעבור תוך מספר ימים מועט. קיבלת החלטה חשובה ונכונה, לחזור לדרך המוטיבציה והעקשות. בהצלחה, גל.

RomiVais

New member
תודה גלי!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

שמחה שחזרת אלינו פול טיים!!!

amnon_p

New member
הי רומי,

ממש עכשיו הגעתי הביתה וקראתי את הודעתך. אני שמח שאת מרגישה טוב יותר ומצליחה לשתות. אני אמור לעבור ניפוח בוולפסון ב - 9 לינואר (דחיתי בשבוע בגלל יום הנישואים שלי). מקווה שילך טוב. אעדכן את כולם בהמשך. אמנון.

RomiVais

New member
אהלן אמנון!! ../images/Emo13.gif

תודה רבה לך!! אני בהחלט מרגישה טוב יותר!!
זה ניפוח ראשון שלך? אני מחכה לעידכונים, בהצלחה!!!
אין סיבה שלא ילך הכל בסדר וחלק... רק דבר חשוב - לא לצאת מבית החולים עד שאתה לא שותה חצי ליטר מים בלי שום אי נעימויות או כאבים!!! בינתיים, הנה קובץ ליום הנישואים שלך -
שיהיה לך סוף שבוע נפלא, רומי

אמנון ../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

מזל טוב ליום הנישואין... ולא קורא כלום אם דוחים בשבוע. גל ושלגיה כבר אמרו את זה כמה פעמים..... מאתיים שנה אנחנו שמנים....... עוד שבוע לא יעלה ולא יוריד........ תהנהמיום הנישואין (גם זה בזהירות ולא להשתולל כגי לא להזיק) ואח"כ - שיהיה קל אורית

למעלה