בשעה טובה - אפשר לשתות!! ../images/Emo8.gif ../images/Emo13.gif
אז הייתי בוולפסון וחזרתי לא מזמן. זה לא היה כל כך פשוט כפי שחשבתי שיהיה, אבל עשינו זאת!! חיכיתי לתור שלי, כפי שאמרו לי ואז כשנכנסתי אמרתי שלא באתי לנפח אלא לפתוח. הרופא שאל למה והתחלתי להסביר, אבל (וזה אחד הדברים שהכי מרגיזים בוולפסון) לא נתנו לי לדבר, נתנו לי את הבריום ואמרו לי לחזור הביתה כפי שהייתי כי המעבר חופשי. רציתי שיסביר לי למה כואב כשאני שותה אבל כלום!!! הרופא אמר שאולי יש אבנים בכיס המרה אז שאני אגש לעשות אולטרה-סאונד (וכמובן שלא הסכמתי כי הכאבים התחילו מאז הניפוח אז לא הגיוני שזה משהו אחר). עליתי למחלקה, בכוונה לשאול את מלי מה לעשות והיה שם פרופסור חרוזי (ממש ממש נחמד וחביב!!!) שישר קלט שמשהו לא בסדר (כי לא חייכתי). הוא טוען שאם שמן לא מחייך - זה בגלל שהוא לא יכול לאכול
סיפרתי לו והוא ביקש מד"ר סוסמליאן (הכי נחמד מבין הרופאים, לדעתי...) שיפתח לי את הטבעת, וכך היה!! קיבלתי גם כדורים לקחת במשך חודש (קונטרולוק). שתיתי חצי ליטר מים כאילו שזה היה הדבר הכי הכי עלי אדמות (לומדים להעריך את הדברים הקטנים
) עכשיו סגור רק 1CC וזה מבאס טיפה כי כך היה לפני הניפוח השני ויכולתי לאכול הכל, אבל ד"ר סוסמליאן אמר שאני יכולה לנפח שוב בעוד שבועיים (דבר שלא נראה לי שאני אעשה בינתיים בגלל שזה היה ממש לא נעים כל הקטע הזה). עוד דבר מוזר הוא שבפעם הראשונה שניפחו לי את הטבעת זה היה 1.5CC ובפעם השנייה התברר שהיה רק 1CC מנופח. ובפעם השנייה ניפחו 1.5CC כדי להשלים ל- 2.5CC והיום בעצם היה רק 2CC מנופח. לאן נעלמים ה-CC החסרים??? מוזר מאוד.......... אז זהו, זה היה טיפה ארוך, אבל לא נורא!!
(צוחקת............) אז עכשיו צריך לשמור, כאילו אין כלום שם בקיבה - אבל זה עדיף על הכאבים והצום שהיו בשבוע האחרון. אז ערב נפלא לכם, חברים יקרים!!! רומי
אז הייתי בוולפסון וחזרתי לא מזמן. זה לא היה כל כך פשוט כפי שחשבתי שיהיה, אבל עשינו זאת!! חיכיתי לתור שלי, כפי שאמרו לי ואז כשנכנסתי אמרתי שלא באתי לנפח אלא לפתוח. הרופא שאל למה והתחלתי להסביר, אבל (וזה אחד הדברים שהכי מרגיזים בוולפסון) לא נתנו לי לדבר, נתנו לי את הבריום ואמרו לי לחזור הביתה כפי שהייתי כי המעבר חופשי. רציתי שיסביר לי למה כואב כשאני שותה אבל כלום!!! הרופא אמר שאולי יש אבנים בכיס המרה אז שאני אגש לעשות אולטרה-סאונד (וכמובן שלא הסכמתי כי הכאבים התחילו מאז הניפוח אז לא הגיוני שזה משהו אחר). עליתי למחלקה, בכוונה לשאול את מלי מה לעשות והיה שם פרופסור חרוזי (ממש ממש נחמד וחביב!!!) שישר קלט שמשהו לא בסדר (כי לא חייכתי). הוא טוען שאם שמן לא מחייך - זה בגלל שהוא לא יכול לאכול