בשעה טובה גם אני ניפחתי

idit2

New member
בשעה טובה גם אני ניפחתי

אחרי כמעט חודשיים של המתנה גם אני ניפחתי את הטבעת לפני שבוע וחצי. אני חושבת שמשהו לא בסדר היות ואני מרגישה מצויין, אין בחילות אז כמובן גם לא הקאות, אני גם לא מרגישה מלאה ואני פשוט מסוגלת לאכול הכל. האם עוד מישהו כאן הרגיש / מרגיש כמוני או שאני פשוט צריכה לפנות לרופא ולאמר שלא מילא מספיק. PLEASE HELP עידית

אילנה42

New member
היי עידית

אני אמורה לעבור את הניתוח בעוד כחודשיים. אצלך הכל ניראה נפלא !!!! את גם יורדת במשקל? גם מרגישה טוב, גם אוכלת הכל וגם יורדת???? מצויין הלוואי על כולנו!!!!

gal33

New member
לא הבנתי, את רוצה להרגיש חרא??

עקרונית, לא אמורים להרגיש ובייחוד לחיות את כל התופעות הללו. חלק מהמנותחים כן מסוגל להמשיך לאכול הכל, כל עוד הם לועסים עד דק ובקצב איטי. בחילות והקאות הם תמרורי אזהרה, לא שגרה. אם בעוד חודשיים תראי שלמרות ששמרת על דיאטה מבוקרת, ירדת פחות מ- 2 קילו לחודש, ונפח הארוחות שלך גדול עדיין יחסית, יש מקום לשקול ניפוח נוסף. גל

idit2

New member
שלא תביני לא נכון

אני חס וחלילה לא מתלוננת אבל אני קוראת כאן סיפורים שלא תמיד מעודדים וחשבתי שבשלב מסויים כולם מרגישים משהו. לאמר את האמת אני פשוט לא יודעת אם הכל פועל כשורה. אך כמו שהבנתי פשוט להמתין ולראות את קצב הירידה, מה גם שיש לי תור לניפוח חוזר בעוד שבועיים. אני גם לא אומרת ש"נפח הארוחה" לא השתנה אך גם לא מי יודע ירד בהרבה. אני מקווה שיהיה בסדר, רק התחלנו. עידית

gal33

New member
עידית, פשוט תברכי על זה שאינך

סובלת מתופעות לוואי כלשהן! ועם התקווה, גם יהיה בסדר, ותיכנסי למסלול של ירידה. בהצלחה! גל

RomiVais

New member
היי עידית ../images/Emo13.gif

אם את יכולה לאכול, מרגישה טוב ועדיין יורדת במשקל בקצב משביע רצון הכל נ-ה-ד-ר במידה ואת רואה שנפח הארוחות עולה ואת לא יורדת במשקל, רק אז כדאי לנפח שוב את הטבעת.

רוייקו

New member
תחושה של חוסר הגבלה לאחר הניפוח

יכולה להעיד על חוסר הגבלה מספקת. בכל אופן, יש להמתין כחודש בין ניפוח אחד לשני. בינתיים, בקשי תור נוסף לעוד חודש. גם ככה לוקח זמן (לפי איכילוב)

למעלה