בשעה טובה הספר החדש echoes בדרך אלי...

flowerboy69

New member
בשעה טובה הספר החדש echoes בדרך אלי...

כבר התחלתי להתייאש ממנו ואתמול נודע לי כי הוא בדרך אלי.מקווה שיהיה שווה... אתמול גם שמעתי את הסינגל החדש של ווטרס מתוך הסרט the last mimzy זה שיר יפה שהרבה יותר טוב מהדברים האחרונים שלו אבל נראה כאילו ווטרס ככ מתאמץ להשמע כמו ווטרס של פעם עד שהשיר נשמע כאילו לקוח מfinai cut 2 או משהו כזה.הוא גם משתמש בשורות מהעבר כדי לקשר בין השיר החדש לדברים קודמים ולפלויד... לאחרונה ייצא דיסק tribute ליוצר בשם אינו מרינו משהו כזה.מדובר באומן שכתב מוזיקה לסרטים כמו סינמה פרדיסו והטוב ורע והמכוער.שמעתי את זה אתמול-כי יש שם את השיר של ווטרס last boys calling.מדובר בדיסק מאוד יפה ואני ממליץ.יש שם גרסת רוק כבד של מטליקה לקטע מתוך הטוב הרע והמכוער-אותו קטע שלצליליו נכנסתי לחופה...מומלץ. בקרוב אספר על דברים מעניינים נוספים.

meytar

New member
תתחדש, מזל טוב!

היכן שמעת את הסינגל של ווטרס? הקטע של מטאליקה הכוונה מתוך הSNM?

flowerboy69

New member
הסינגל ייצא על דיסק סינגל

ונמכר באיזה אתר באינטרנט.השיר של מטליקה-לא זוכר את שמו משהו עם gold זו גרסה מיוחדת לקטע הזה והם השתמשו בו בעבר(בקטע המקורי) לפתוח את ההופעות שלהם-נדמה לי בתחילת שנות ה90.

BogN

New member
אכן מדובר בקטע - ecstasy of gold

שמטאליקה התחילה איתו המון הופעות, ואף הקליטו אותו באלבום S&M בניצוחו של מייקל קיימן

meytar

New member
תודה, ליאור!

שמעתי היום את השיר, באמת לא אהבתי איך שהוא הכניס את ITAIT ועוד בצורה בוטה כל-כך.

floydian

New member
הסינגל החדש של ווטרס...

הוא שיר באמת נחמד אבל לא יותר מזה. ראיתי את הקליפ שלו באתר הסרט ונראה שווטרס נורא מתאתץ שם כדי שיצא לו קול כמו פעם
אתמול הגיעו אלי בשעה טובה שני הסינגלים של גילמור: SMILE ו ARNOLD LAYNE על ויניל "7. קניתי אותם למרות שכבר יש לי אותם על דיסקים. לצערי, הם עלו לי הון תועפות כי אמאזון לא יכולים לשלוח אותם לארץ מאיזו סיבה לא ברורה. אז הייתי צריך להזמין מאתר אחר שמוכר אותם ביוקר.

שלום21

New member
מלחין

שמו של המלחין ,כמדומני,אנריקו מוריקנה .לאחרונה הוא קיבל פרס על מפעל חיים והוא אחד ממלחיני הקולנוע הגדולים ביותר.

flowerboy69

New member
תקשיבו משהו מוזר לגבי הספר!

אתמול מתקשרים להורים שלי ואומרים להם שזה מהדואר ושהגיע חבילה כבדה מאמזון ובגלל המשקל אז הם בקשו לשלוח את זה כדואר עד הבית!!!אז היום הגיע אליהם שליח והביא את הספר אליהם!זה משהו שעוד לא ראיתי מאמזון ואני כבר קונה אצלם שנים...וכל זה כמובן בדמי דואר רגילים בלי תוספות...חח אז מחר אני ילך לראות את זה...:)

flowerboy69

New member
הדברים החדשים!!!

היום הלכתי להורים לראות ולהביא את מה שקיבלתי... נתחיל בספר החדש.מדהיםםםםםם.ספר ענקי עם מאות עמודים שמזכיר את הספר של מייסון.כולל תמונות חדשות ומידע על כל מיני דברים שיצאו גם באנגליה וגם בארצות הברית.מוזר בו ההופעה של ווטרס בארץ...כתוב שהיא הייתה בנווה שלום בגלל בעיות עם ערבים ושהיא הועברה בשידור חי ב2 ערוצי רדיו בארץ...בקיצור ספר אדיר.חובה לרכוש. דבר שני שגרם לי להתרגש זו החוברת של חברת קולומביה שיצאה בשנת 77 לסיבוב ההופעות של אנימלס.הtour programme הזה מדבר על הפלויד כלהקה עכשווית שמחכים לדבר הבא שלה ומצפים להופעות של 77...מרגש היה לקרוא את זה כאילו הכל ככ חי ועכשווי.זה פריט נדיר מאוד וזו הפעם היחידה שראיתי אותו אז ישר לקחתי... 3 דיסקים חדשים-פסקול הסרט last mimzy הtribute לפלויד בהיפ הופ והחדש של tangerine dreame לזכרו של סיד בארט.אני ישמע אותם ואספר... אני עדיין ממתין לחוברת החדשה של ווטרס...אספר שהיא תגיע...

microbe15

New member
את הטריביוט בהיפ הופ

לא הייתי קונה אפילו בצחוק, אחרי ששמעתי דוגמיות באמאזון. זה היה נוראי...

flowerboy69

New member
הנה דעתי...

החדש של הdreame לסיד-יפה.מרגש.אבל לא הסטרי ולא חובה. ההיפ פופ-בינוני מינוס.לא מעניין.דומה לאלבום דיסקובול מסוף שנות ה80.ממש לא חובה בעיקר לאספנים. פסקול last mimzy-בהמשך.

flowerboy69

New member
עדכון...

ההיפ הופ לא ככ נורא.בהאזנה שניה הוא דווקא נחמד.יותר טוב מדברים אחרים שיצאו.אפשרי בהחלט. last mimzy הוא כולו מוזיקה כולל כל מיני וריאציות של השיר של ווטרס כשהקטע של ווטרס הוא השיר היחיד ומסיים את האלבום.מאוד מזכיר את פסקול הסרט legend of 1900 לא רע.אפשרי בהחלט.

למעלה