בשעה טובה העלתי אתר D:

limoranima

New member
בשעה טובה העלתי אתר D:

אשמח לכל דעה, שיהיה אחלה יום: http://www.limoranima.com/ נ.ב: אני מתכננת בקרוב להתחיל למכור ב"cafepress" וגלריות אינטרנט למיניהן. מישהו כאן כבר חצה משהו מהדרך הלא מאוד סלולה הזאת? אשמח לשמוע מהנסיון שלכם. תודה!

האנימציות יפות מאוד

רמה גבוהה. עשית פעם פיצ'ר קצר? איפה למדת? לגבי האתר, הוא דומה מדי לאתר של מוניקה קאלבו, שזה ממש חבל ואפילו מעצבן.

limoranima

New member
היי בטי

תודה על המחמאה- למדתי בבצלאל (ועשיתי פיצ'ר קצר בצבעי פסטל שיש לי מערכת יחסים די מעורערת איתו היום, הוא מרגיש לי חושפני מידי). בנוגע לעיצוב האתר- באופן מודע קיבלתי כיוון מהממשק שלה (ואני לא מסתירה את זה- אולי ראית שאחד משני הלינקים ששמתי באתר כרגע מוביל אליה), אולם אני בטח לא צריכה לומר שלכל אחת מאיתנו יש שפת איור שונה- ובסופו של דבר זה מה שקובע את אופי האתר (הממשק הוא כולה תיבת פלאש עם קצת אקווה ותאמבים בצד,אחרי הכל. החיים של האתר הם האיורים ולא הממשק). אז חבל להתעצבן :)

limoranima

New member
היי בטי.

תודה על המחמאה- למדתי בבצלאל (ועשיתי פיצ'ר קצר בצבעי פסטל שיש לי מערכת יחסים די מעורערת איתו היום, הוא מרגיש לי חושפני מידי). בנוגע לעיצוב האתר- באופן מודע קיבלתי כיוון מהממשק שלה (ואני לא מסתירה את זה- אולי ראית שאחד משני הלינקים ששמתי באתר כרגע מוביל אליה), אולם אני בטח לא צריכה לומר שלכל אחת מאיתנו יש שפת איור שונה- ובסופו של דבר זה מה שקובע את אופי האתר (הממשק הוא כולה תיבת פלאש עם קצת אקווה ותאמבים בצד,אחרי הכל. החיים של האתר הם האיורים ולא הממשק). אז חבל להתעצבן :)

היי לימור

אני מבינה שעיצבת לעצמך אתר דומה לשלה מתוך תמימות אך אני מקווה שאת לא באמת חושבת שזה "כולה תיבת פלאש עם קצת אקווה ותאמבים בצד" אלא מלאכת מחשבת של מעצבת שעיצבה לעצמה אתר ייחודי, גם אם נראה לכאורה פשוט, וזה רק פייר להתייחס לעיצוב שלה בכבוד הראוי (שלא לדבר על האספקט החוקי בעניין העתקה שעלול לסבך אותך). קבלי את זה כבקורת בונה מאחת שעוסקת בתחום. את פרילאנסרית? אשמח להיעזר בך בעת הצורך. דבי

limoranima

New member
היי דבי.

תודה על ההצעה. אני די מפוצצת בעבודה ומחפשת איפה לצמצם כך שאין לי כל כך מצב לפרילאנס כרגע. יום נעים.

limoranima

New member
../images/Emo9.gif יאיא!

איזה ניק חמוד בחרת לעצמך! D: אכן- אבן הפינה של התוכנית שלי הונחה... (עכשיו רק נשאר למצוא את פינקי ולהשתלט על העולם!!!). תודה!

rinatk6

New member
שלום

אני חדשה פה העבודות שלך מדהימות רציתי לשאול זה במחשב או ציור ידניובאיזה תוכנה אתה מצייר?

limoranima

New member
היי רינה. תודה

האיור אצלי תמיד מתחיל מעפרון- לרוב אני עושה לו קלין בפלאש (כשצריך גימור נקי) ולפעמים אני סורקת את הרישום ומשתמשת בו כנקודת מוצא. אני מאוד אוהבת לאייר בפוטושופ

Shimp

New member
ואו

עבודות מרשימות מאוד! האנימציות בהחלט מצאו חן בעיני, הן ברמה גבוהה מאוד! והציורים פשוט מקסימים:) הדבר היחידי שכן הפריע, זה שהאתר... העיצוב שלו, לא מספיק יחודי לך. (ולא בגלל מה שכבר כתבו לך פה.) הוא פשוט, "פשוט" מדי, לסגנון העבודה שלך:) בכל מקרה, כל הכבוד!

limoranima

New member
תודה רבה!!

בנוגע לעיצוב האתר- זה בדיוק מה שרציתי. רציתי קופסא נקיה לחלוטין בלי קשקושים- שרק האיורים ידברו. אני אוהבת את הפשטות של זה שיהיה אחלה יום! לימור.

pillit

New member
אח...איזו נחת...../images/Emo140.gif

איזה חיוך ענק זה עושה האנימציות המתוקות מתוקות- החזיר הרוקד והכלב המתוק הזה והציוריםן שלך- אני חולה עליהם הילד בחנות הממתקים, חוף הים, הפיה- פשוט תענוג צרוף אני מלנקקת אלייך במיידי ומצרפת למועדפים ! איזה כיף שיש לך אתר סוף סוף המון מזל טוב ושתעדכני הרבה הרבה :)))))

אסף 212

New member
וואו מאוד אהבתי :)

איורים מדהימים והאנימציה בכלל רמה אחרת. מדהים שיש כשרון כזה :)

אהבתי!

תנועה חלקה, האנימציות והציורים נראים מאוד חמודים. האתר נראה מאוד מקצועי. נראה שאת שואבת חלק מההשראה שלך מאנימציה יפנית. הייתי שמחה לראות גם כמה השפעות שהן במובהק ישראליות. הייתי מציעה לך במקום ה+ לשים מספרים או חצים, ככה יהיה יותר מובן לנווט באתר, וכמובן להגדיל את הכפתור שיראו אותו.

limoranima

New member
היי שני :)

תודה רבה! בנוגע לקו ישראלי יותר- האתר הוא בעיקר מסחרי ויוצא שאני עובדת עבור ארצות הברית יותר מאשר עבור הארץ- לכן זהו אופי העבודות. אני מסכימה שלחלק מהדברים אין קו אישי- אולם גם כשהקו האישי יוצא אצלי יש לו מעט מאוד "ישראליות" (לא כי אני נגד חלילה, פשוט האופי של הקו שלי יוצא אחר). לקראת סופש נעים לך!

למעלה