בשעה טובה (וחודש וחצי לפני הזמן) אני מצטרף

ronnm

New member
בשעה טובה (וחודש וחצי לפני הזמן) אני מצטרף

שגיא שלנו הקדים ונולד בשבוע 33+3 לאם לילד שלום הוא נשאר בפגיה לעוד שבועיים (לפחות)

hag70

New member
ברוך הבא בצל פורומינו, וכמובן מזל טוב ../images/Emo65.gif

לפי איך שכתבת נשמע שהחוויה היתה ועודנה בסדר גמור ועכשיו יש רק לסיים עם הפרוצדורה של הפגיה. מקווה שימשיך ככה. ואחלה תמונות. איזה חמוד. נשמח להמשיך להתעדכן ולענות על שאלות, או סתם לראות איך הפשוש גדל. תהנו

חנול

New member
וואו, הוא ממש נראה גדול.

אז ככה נראה תינוק בשבוע הזה? למה אני שואלת? כי עד אתמול יצאתי מבית החולים אחרי אשפוז קצר שכלל צירים, והיה חשש של התקדמות ללידה. אמנם אני היום בשבוע 34, אבל זה בעצם ממש אותו גיל. אפשר לשאול כמה הוא שוקל? ולמה בעצם צריך זמן פגיה? הוא נראה תינוק מוכן (וחמוד) לגמרי! בכל מקרה, נשמח לשמוע סיפורים מהפגיה ומההתמודדות שלכם. מזל טוב והרבה מנוחה לך ולאמא הטריה!

ronnm

New member
הקטנטן שלנו נולד 2.135 ובגלל זה הוא גדול

אנחנו הגענו לבית חולים בשבת שעברה עם צירים ודימומים נעשו ניסיונות לעצור את הצירים בכל מיני דרכים מאנפוזיה ועד זריקות אבל הקטנטן כנראה התעקש שיומו הגיע (כנראה בגלל שיום לפני הזמנו לו חדר, והתחלנו לראות איזה ציוד אפשר לקחת מאנשים :)) עד הלידה, הערכת המשקל הגבוהה ביותר ששמענו הייתה 1.600 אז זה היה מלחיץ אבל בסוף הוא נולד גדול (בין הגדולים בפגיה) בשבוע 33+3 בעקרון השחרור מהפגיה הוא לא לפני שבוע 36 (שזה עוד פחות משבועיים) ובמשקל לפחות 2 קילו (מה שכבר יש לנו) בינתיים מסתגלים לסדר יום החדש, של נסיעות הלוך חזור לבית חולים מנסים להוציא את המיטב מהסיטואציה, אם זה לנוח קצת יותר, ואם זה ללמוד את תורת הטיפול בתינוקות תחת השגחה והדרכה צמודה במשך ימים רבים

הילית111

New member
מזל טוב

איזה מדהימון פיצי כבר שכחתי את הגודל הזה הבייבי של בן 9 חודשים..

למעלה