בשעה טובה ומוצלחת סיימתי לערוך את

ernieball

New member
בשעה טובה ומוצלחת סיימתי לערוך את

ארבעת הקליפים לבית הספר היסודי שלנו!! העבודה הייתה קשה... בסביבות ה 50 שעות... אבל בגלל בעיות תקציב הסכמתי לקחת מחיר גלובלי ולעבוד כמה זמן שידרש (עדיף מכלום)... זהו...את הסרטים לצערי אני לא אוכל להעלות לאינטרנט מכיוון שרואים שם ילדים וזה לא יהיה נעים אם פתאום מישהו מיהם יתקל באחד הסרטים...צנזורה...חחח... מה שכן,אני אעלה את הקטעים היפים שערכתי שלא רואים בהם ילדים... יש כמה קטעים ממש יפים
זהו...טוב,אני יוצא עכשו לראות את הקליפים (הערב מתחיל ב 8 וחצי...) תאחלו לי בהצלחה!! ביי!

GGOODD

New member
בהצלחה!!

ואני בהחלט אשמח אם תעלה את הקטעים, זה יהיה נחמד

ernieball

New member
ב-י-ז-י-ו-ן-../images/Emo70.gif

חזרתי עכשיו מההופעה... נוראי! המקרן היה בצד אנשים עברו לידו,ולא בכוונה חסמו אותו... הסאונדמן (שנחשב לאחד הטובים בארץ) היה טמבל!! בחלק מהקליפים לא היה סאונד בתחילתם... וכמובן: האחראי על המקרן עשה סטופ בדיוק בכרדיט שנייה לפני שרואים את הלוגו שלי... ביזיון!!! המורה לתקשורת שעבדה איתי נשארה בהלם! היא הייתה מזועזעת מזה!! אני אדרוש פיצויי על כל הברדק הזה!

GaLi17

New member
מוכר...

גם לי עשו את הביזיון הזה במסיבת סיום של יב"תים... מסתבר שלא מעריכים בביה"ס את העבודה שלנו. טוב אתה לפחות קיבלת כסף!

תמיד כדאי להיות ליד זה שמפעיל

לדעתי מניסיון אישי , כדאי להיות ליד איפה שמפעילים את כל הדברים ולדאוג שהכל יעבוד כמו שצריך , וגם אם זה אומר לבוא לפני הזמן ולראות שהמקרן מונח במקום טוב ולדבר אם איש הסאונד ואם איש המקרנים ולראות שהכל מתפעל כמו שצריך , כי לצערנו לאנשים לא אכפת אם מידי פעם תעבור דמות את המקרן או לא אכפת שהסאונד יכנס כמה שניות אחרי , תבין ,אנחנו האומנים שעומדים מאחורי היצירה רק אנחנו נוכל להעביר את הדברים כמו שצריך , אכשיו...אם זה היה סרט של אנשים שאתה לא מכיר אז אולי אבל אולי כל ההשקעה שדיברתי מיקודם לא הייתה צריך לעשות אבל בגלל שזה אנשים שאתה מכיר הייתי ממליץ לך בפעם הבאה שאתה " תזיז "את ענינים . בכל אופן איתך בצערך .

ernieball

New member
אבל זה לא היה אמור להיות התפקיד שלי

בשביל זה יש את הבמאית היא צריכה להיות בקשר עם הבן אדם שמפעיל את המקרן....טוב ניחא...נלמד לפעם הבאה...

למעלה