בשעה טובה ומוצלחת, עוד PR נולד

yanivran

New member
בשעה טובה ומוצלחת, עוד PR נולד

טוב, כמו שכולם יודעים אני ובן זוגי התחלנו את התהליך בסוף יולי 2005 (כן, לפני שנתיים בדיוק), והיום קיבלנו את הדרכונים וכל המסמכים הדרושים על מנת לעבור לקנדה. (לעשות לנדינג) יש לנו עד ינואר (בגלל עיכובים עם האישור משטרה וכו') לנחות בקנדה. נקודות לציון: 1. אנחנו גרים בארה"ב כבר שנה, עם זאת כשביקשו את אישור המשטרה לא ביקשו את זה של הFBI (ואף הדגישו שרק ישראל), על אף זאת חששנו שיתעכבו הדברים בלי אישור הFBI וניסינו להוציאו. לא מומלץ, רק שלשום קיבלנו את האישור וזה לקח כמה חודשים טובים (כמעט חצי שנה?), כך שהם כנראה מודעים לבעיה ולכן מדגישים שאין צורך, אם אתם נמצאים במצבנו, אל תטרחו. 2. אנחנו מתכוונים להישאר בקליפורניה עוד זמן מכיוון שלבן זוגי הוצעה עבודה מאוד טובה כאן וקשה יהיה לנו לוותר על הזדמנות כזו, לפי מה שהבנתי המקסימום שנוכל להישאר מחוץ לקנדה אחרי הלנדינג הוא שנה? לפי המסמכים נראה כאילו שאפשר לנצל את השנתיים הראשונות להישאר? מישהו יכול להיות מדויק ככל האפשר? אז זהו, לקח שנתיים התהליך, ויכל לקחת שנה ו8 חודשים אם לא היינו גרים בארה"ב (זה סיבך קצת את העיניינים וגם השביתה של הדואר לא סייעה). אני רוצה להודות לכל מי שענה על שאלות, טרח ועזר ואני מקווה שאוכל לעזור עוד לאנשים שעוברים את התהליך... (הלא פשוט הזה). בהצלחה לכולם לוח זמנים: הגשה - סוף יולי 2005 הזמנה לבדיקות רפואיות - סוף ינואר 2007. קבלת PR - סוף יולי 2007.

shipy1234

New member
זה הלו"ז הסטדרנטי למגישי יולי 2005?

אז רק מאוגוסט 2005 חל העיכוב?

מזל טוב, אתם חייבים לבצע את הלנדינג תוך פחות

משנה מיום הביקור אצל הרופא. מומלץ לבצע את הלנדינג מייד, כי אתם שניים ומי יודע מה יכול לקרות, אחרי הלנדינג בן הזוג אינו תלוי יותר במבקש הראשי. מצאו טיסה זולה ובואו לימיים שלושה בהקדם. אחרי הלנדינג יש לכם צורך להיות בקנדה במצטבר שנתיים מתוך 5 כך שתיאורטית אתם יכולים אחרי הלנדינג לחכות 3 שנים. פרקטית לא מומלץ לחכות יותר משנתיים וגם ככה ישאלו אותכם לא מעט שאלות בכניסה חוזרת הם לא אוהבים שמהגר לא בא לחיות בקנדה תקופה ארוכה.. אם תצטרכו סיוע בדיור או דיור זמני באיזור טורונטו אני כאן לשירותכם..... מזל טוב ובהצלחה.

yanivran

New member
תודה מושבניק :)

בעיקרון אנחנו מתכננים לעשות לנדינג לפני ינואר אבל לא בטוח מתי עדיין, אנחנו לא גרים רחוק מוונקובר כך שהביקור לא כזה מסובך (ככה זה שחיים בקליפורניה :) ) בכל מקרה אם יש לך רעיונות בקשר לתמיכה בוונקובר (דיור וכו', כמו שאתה מועיל ותורם לאלו שבאים לטורונטו, אם יש מישהו כזה בוונקובר אני אשמח ). ושוב המון תודה...

TrigATUSA

New member
אבל היגשתם כבני זוג חד מיניים

וצירפתם את הנקודות שלכם ביחד? ואגב, איפה בקליפורניה, אם אפשר לשאול?

yanivran

New member
אנחנו זוג נשוי אז כן

וגם אם היינו ידועים בציבור הם היו מקבלים את זה, ואנחנו גרים במפרץ סן פרנסיסקו.

אין דבר כזה לצרף נקודות יחד

וזה שהם חד מיניים לא רלבנטי כאן. מגישים כזוג.

yanivran

New member
נראה לי שהוא התכוון

לזה שמקבלים עוד ניקוד על אם יש לבן זוג משפחה בחו"ל ותואר וכו', אז זה כן מוסיף נקודות לעומת המצב שבו הייתי ממלא את זה לבד, ואכן לעובדת היותנו זוג חד מיני אין משמעות כלל.

למעלה