בשעה טובה ומוצלחת..

RED OR DEAD BS

New member
בשעה טובה ומוצלחת..../images/Emo3.gif

שיחררו את קראבליו
נקווה שהבא בתור יהיה טומאסיץ רמי אליהו וסתיו נשמה תהיה עוזר מאמן, אמנם כרגע אין לנו יותר טוב ממך אבל כאשר יביוא קשר אחורי תפה את מקומךל ותן הזדמנות לצעירים.

X יו יו S

New member
תודה על המידע

אבל נראה לי שזה שאמר שם שהיה צריך לחכות עד אחרי המשחק נגד הפועל ת"א לפני שמשחררים אותו צדק או שבעצם עם קראבליו אי אפשר לדעת

מוצארט

New member
באמת נקווה

שזוהי תחילתה של תקופה חדשה בקבוצה. מעניין שגם בענייני משמעת אלי כהן מאוד מקפיד, והוא לא נתן לאלימלך להתאמן בגלל שהוא איחר. יאללה, רק שנצליח לעלות על הסוס.

zuli4

New member
אני לא בעד זה

שהוא שיחרר אותו... אמנם הוא לא שיחק משהו עד עכשיו אבל עדיין צריך לתת לו הזדמנות נוספת..

RED OR DEAD BS

New member
כמה הזדמנויות??? מה אנחנו

חוות ניסויים נמאס שאנחנו צריכים לתת הזדמנות לכל הזבל של הליגה שיביא שחקנים מוכשרים וייתן הזדמנות לצעירים, כי אני מעדיף להפסיד כשאני משחק עם שחקני הבית ולא עם איזה זר שלא מעניין אותו מה קורה עם הקבוצה הזאת בכלל. יאללה הבא זה טומאסיץ

מוצארט

New member
סילחו לי יקיריי

אבל הראשון שצריך לשחרר אותו, זה דדי בן-דיין. היכולת שלו העונה היא זוועתית בקנה מידה שלא הכרתי.

RED OR DEAD BS

New member
אמנם היכולת שהוא מציג העונה עלובה

אבל אסור לשכוח לו את המשחקים היפים, וגם העונה הוא היה שחקן בולט מאד בכמה משחקים שנחלנו בהם בפסדים, וכרגע אני לא מוצא אף אחד שימלא את תפקידו.

zuli4

New member
תאמין לי שיש הרבה יותר

גרועים מקראבליו...שהיו צריכם לעוף מזמן..

RED OR DEAD BS

New member
אז מה שאת אומרת בעצם...

להעיף את הגרועים יותר ולהשאיר את הגרועים פחות, אני אומר להעיף את כל הגרועים ככה לא נישאר ליגה חייבים חיזוק טוב ושיתאים לקבוצה

מוצארט

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

את הצעירים צריך להשאיר, אפילו שחלקם בכלל לא משחקים.

RED OR DEAD BS

New member
בדיוק מה שאמרתי

אם כבר מפסידים ומשחקים בצורה כזאת, עדיף להפסיד עם הצעירים שיקבלו ביטחון ואם נירד שנה הבאה, רק הם ישארו פה וינסו לעלות בחזרה כל הזרים יקחו ת'צי'ק וילכו הבית.

zuli4

New member
צריך ללמוד

מבית"ר.. הם נותנים הזדמנות לצעירים שלהם.. והנה כל אחד הפך לשחקן שחקן.. ברק יצחקי, ארבייטמן(למרות שהוא בפ"ת)..

למעלה