בשעה טובה ומוצלחת

Josette

New member
בשעה טובה ומוצלחת

חברי ואנוכי החלטנו לעבור לגור ביחד ברגע שיגמרו לשנינו החוזים הנוכחיים. זה אומר שאני אעזוב את דירת הפאר שלי ואת שותף הזהב שלי, ואעבור לגור לוידעת'איפה עם החבר הבלגאניסט שלי, כפרה עליו
מי מכם שהתנסה בחוית המגורים המשותפים/מתנסה בה ברגעים אלו ממש - אשמח לשמוע חוו"דים מקצועיים. ושאלה פרקטית יותר - עכשיו כבר מתחילים לחפש דירות במטרה להיכנס בתחילת אוקטובר? או שעדיין אין את ה"גל" של הדירות שמתפרסמות? תודה לעונים.

stkachov

New member
גם אני חושב אולי

לעבור לגור עם חברה שלי, אבל לגמרי משוכנע לגבי הצעד הזה. כמה זמן אתם כבר יחד?

berta84

New member
נראה לי שטעית

לא התכוונת לומר:"אבל לא לגמרי משוכנע"?

בהצלחה

מה השאלה? זה תלוי בכל אחד מכם בנפרד ובאינטראקציה ביחד, שום חו"ד לא ממש יכול לסייע במקרה הזה (בשונה ממגורים עם שותפים, אני חושבת). ובכל זאת, לפעמים מגלים דברים מעצבנים על בן הזוג כשחיים ביחד, שלל דברים יומיומיים שכאשר נפגשים רק לצורך יציאות ובילויים לא רואים; לפעמים זה לא ממש משנה. נסו ותהנו.

berta84

New member
"לפעמים"

רוב הזוגות לא באמת מכירים טוב אחד את השני לפני שעוברים לגור ביחד/מתחתנים/כל עסקת התחייבות מאמללת אחרת. אולי אצל פסיכולוגיות חכמות כמוך זה שונה.

יקירתי, זה בדיוק מה שכתבתי

עם זאת, מגורים יחד הם שלב קצת פחות מחייב מחתונה, כך שעדיף לטעמי לעשות אותו לפני ולראות מה האינרטרקציה. אף אחד לא יכול לדעת איך זה ילך עד שינסה.

Josette

New member
האמת ש..

אנחנו עוברים לגור יחד לא כשלב "פרה-חתונה", אלא כי בכל מקרה כל אחד מאיתנו גר עם שותף/ה, וכל יום בערב אנחנו נפגשים (בד"כ ישר הולכים לישון כי שנינו סטודנטים חרשנים אז אין זמן לצאת), אבל זה לוקח לנומלא זמן להגיע כי אמנם זה 5 דקות נסיעה באוטו אבל חצי שעה באוטובוסים, ובכל מקרה הוא עוזב את הדירה הנוכחית שלו וצריך לחפש דירה+שותף/ה חדשים/ות. לכן חשבנו על זה שהכי הגיוני פשוט להיות השותפים אחד של השני. ואנחנו די מעט זמן ביחד, סה"כ 4 חודשים (אבל מכירים יותר). אבל לא נראה לי שיותר או פחות זמן ביחד זה משמעותי, באיזשהו שלב אחרי התנסויות בכל מיני מערכות יחסים קצרות וארוכות טווח לומדים להרגיש אם זה "זה". ברור שאני לא אסתמך בהחלטה שלי על חו"דים של אנשים אחרים, סתם רציתי לשתף ולקבל תגובות

למעלה