בשעה טובה ומוצלחת

בשעה טובה ומוצלחת

סוף סוף חודש אחרי מעבר הדירה שלנו חיברו לנו שוב את האינטרנט כל כך התגעגעתי לפורום לא תיארתי לעצמי כמה קשה יהיה להיות בלי אינטרנט בלי הפורום המדהים הזה השנייה הזאת עשו לי את החיבור וכבר אני פה איתכם.. אמנם באיחור אבל אני מוסרת לכולם שנה טובה ועוד המון המון הופעות ושמחות אני חייבת לשתף אתכם בצער רב שעובר עלינו אתמול היינו צריכים לעשות לכלב שלנו המתת חסד גולדן רטריבר כבר בן 12 שהכליות שלו הפסיקו לתפקד אז.. יהי זיכרו ברוך

מאיה יקרה-משפחת מליק../images/Emo201.gif

לגבי הצער אודות הכלב-אני יודעת באופן אישי עד כמה זה כואב מוחץ את הלב
לפני כמה חודשיים הרדימו את הכלב של המשפחה שלי בן כמעט 19 עבר איתנו פרק זמן ממש ממש ארוך וזה קורע . ולפני 5 שנים הרדמנו פה בבית את הכלב שלנו שבעלי הביא עימו מארה"ב בן 13 זו היתה חוויה עצובה וקשה ואפילו קברנו את הכלבים בבית קברות לכלבים-יהיו כאלה שירימו גבה אך בעלי החיים האלה הם חלק בלתי נפרד מהמשפחה ולפעמיים יותר נחמדים
צר לנו שעצוב לכם.חיבוק גדול.
ולעניין השני מזל טוב על מעבר הדירה!!! תהנו ושיהיה בשעה טובה כיף שאת בפ]ורום לא להעלם....

זה כל כך מצער

בעלי החיים אכן הופכים להיות חלק בלתי נפרד מהמשפחה הם בחיים לא יעשו לך משהו רע או יפגעו בך יצא לנו אירוע משמח לצד אירוע מעציב מבטיחה לא להעלם מהפורום את לא מבינה כמה היה חסר לי לא לכתוב בו אני מתגעגעת לכולכם ובעזרת השם כשנסיים לסדר את הריהוט החדש ולהמשיך את ההנמכת תקרה למזגנים שחסרים כרגע במלאי כולכם מוזמנים לחנוכת בית אצלנו ביחד עם שלומי לחגוג את האירוע כמו שצריך

karoleking

New member
היי מאיה! מזל טוב על הבית

צר לי על הכלב שלך.
אתם קניתם לחוות רונית?

karoleking

New member
אין סיכוי. כבר אין. תנסי את הטלפון שרשמתי

בשירשור הבא. אולי יש להם מקומות טובים.

למעלה