בשעה טובה ומוצלחת!!!

בשעה טובה ומוצלחת!!!

לכל משתתפי ומשתתפות הפורום!!! את ההודעה הזו אני שולח בשמה של אשתי. לפני כשעתיים וחצי, בשעה 23:30, היא ילדה תינוק בריא!!! היא מרגישה טוב, אפילו טוב מאד. הלידה עברה בצורה ממש חלקה, והתינוק - ממש חמוד (דומה לאמא שלו)... היא ביקשה ממני לספר לכם את החדשות האלו, והבטיחה לספר את כל שאר הפרטים כשהיא תשתחרר בעוד כמה ימים מבית החולים.

lupland

New member
מזל טוב

הייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מזל טוב מזל טוב ושוב מזל טוב. מי חשב שמשעמם כאן בלילות. מה אני אגיד לכם.פשוט פורום תוסס. או שלא נרדמים.או ש...מקבלים בשורות משמחות כגון אלו. עדית.לך ולבעלך.שתדעו רק אושר ואושר. אסף

vivi49

New member
בשעה טובה -המון איחולים לבבים

לרך הנולד לאימו אביו וכל שאר בני המישפחה,,,, שתדעו אושר נחת שימחה ותגדלו אותו בקלות,,
-לאמא -עידית-וגם לאבא
איך אפשר לישון אם כל כך הרבה שימחה שנישפכת כאן בפורום עדיף להישאר עם עינים פקוחות שמה נפסיד עוד אירוע משמח יש עוד מישהו עם הפתעות שמחות ארועים,,שירי,,אסף,,גאייה,,
,,,

בשעה טובה ומוצלחת../images/Emo57.gif

עידית אני שמחה מאוד בשבילך. מאושרת בשבילך שהלידה עברה חלק, מאחלת לכם את כל האושר שבעולם

יש סיכוי

אסף - שמעת ? יש סיכוי שהברית תהיה ב-כנס הקרוב !!!! שיינפלד יהיה ה-סנדק !!!!!!! אז צריך להכין נאום "אספי" מרתק !!!!!!!!!! אתה חוגג את ה-מימונה ? מתושלח הצעיר

ל3

New member
עידית המקסימה

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אני מאוד מאושרת בשבילך ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם.

ritosh

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

אני שמחה בשמחתכם! תודה לאל שהכל עבר בשלום. נשיקות וחיבוקים לשלושתכם, ריטה

מזל טוב-כולי נסערת ונרגשת../images/Emo24.gif

לעדית האמא היקרה מאוד, לאבא היקר ולתינוק החדש - ממש משפחה!!!! אני כל כך שמחה בשמחתכם, כל כך מרגישה את ליבכם הפועם, כל מרגישה שאוהבת אתכם, פשוט חשה באושר שלכם, שיהייה לכם רק טוב. מחבקת חיבוק חזק חזק

champ

New member
וואו! מזל טוב! ../images/Emo65.gif

מחכה לשמוע את הסיפור המלא... והנה דניאל
שלי
הוא כבר בן חמישה וחצי חודשים

champ

New member
המממ התכוונתי לתמונה אחרת

אבל לא נורא, יש לכם הזדמנות להכיר גם אותי

שאנל

New member
מזל טוב ../images/Emo20.gif

איזה התרגשותתתתת המון נחת ואושר

gaia20

New member
יווווו, איזה כיף!!!!!../images/Emo49.gif

עידית היקרה, שיהיה לכם רק טוב ובריאות! באמת המון מזל טוב, נשיקות וחיבוקים לפיצפון הקטן!!!

CALA

New member
../images/Emo95.gifמזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לעדית הבעל והתינוק, המון המון מזל טוב , מאחלת לכם מכל
בריאות אושר ושמחת חיים, שתגדלו
בנחת ובאושר וכיף. שכל משאלות ליבכם יתגשמו אמן!!!
כלנית .

daphnal

New member
מזל טוב../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

נועה בת

New member
../images/Emo57.gif מזל טוב ../images/Emo95.gif

שפע ברכות למשפחה החדשה, רק כיףףף ובריאות , אין אושר גדול מזה,

שי פ

New member
מזל טוב!!!!!

המון ברכות, בריאות ובעיקר שינהההההההההה שבטח תהיה חסרה לכם בזמן הקרוב.....

למעלה