תשמעו.. צר לי לאכזב אבל איני תומכת בשם החדש... תכלס לדעתי הוא פשוט מוציא מהפורום את היחודיות ! כשזה היה פורום דריה הביה לפורום נושא ! זה משך אנשים.. אולי לא הרבה אבל בכל זאת... לדעתי פורום ציניות ושנינויות זה שם כזה.... קצת עלוב לא יודעת איך להסביר ! זה פשוט "וואנבי" מידי.... מה זה פורום ציניות ?! את לא יכולה להגיד ציניות כנושא... זה מוציא את כל הכיף מלהיות ציניים ! אין כבר על מה ! זה נשמע מגוחך .. לפחות לי ולכן : אני מוחה !! אז אוקיי... אני יודעת... אני די חדשה כאן... ובקושי כתבתי פה (וזה לא משנה כי אתם גם לא עניתם לי ! ז*נות!) אבל .... אני רק מביעה את דעתי... מנסה להשפיע .... עליכם : "האנשים הצינים" לחשוב קצת בהיגיון !! ונראה לי גם שזאת דיעה שי מייצגת... לא רק אותי אלא גם אנשים אחרים... (לא בדקתי את עניין הייצוג אבל... תחושה .. ) ! תחשבו פעמיים לפני שינוי השם... לא חבל ?! מה הייתה המטרה שרציתם להשיג דרך זה ?
כפי שראיתם, פורומינו נחל מפלה אדירה ונאלצנו לצפות בו גוסס. האפשרויות היו שתיים: לשנות את שם הפורום בתקווה לקהל יעד חדש והרחבת מועדון החברים כאן, או סגירתו לאלתר של הפורום מצטערת אם אוכזבתם .. מקווה שתמשיכו לכתוב גיתית
ממממ... טוב.... אם זהו המצב.... ובהתחשב בנסיבות.... (אני לא הייתי פה בשלבי גסיסתו של הפורום ! P: או שמא הוא עדיין גוסס ...? ) סתם סתם.. אני לא יעצבן .. בכל מקרה... השלמתי עם המצב החדש.. וכן מזל טוב לכם !! דרך אגב.... אולי אפשר בעמוד פתיחה להשאיר חלק מדריה שכידוע לנו דמות צינית לכל הדיעות ולהוסיף עוד כמה בדיחות הגיגים וכו' שבא לכם ושניראים לכם מתאימים לפורום נ.ב הנה הרחבתם ! אני חברה חדשה ! P: השאלה אם רצויה ..?! אהההה ?! תענו ! "welcome me" yap יאללה תראו חיוך !!!!!! D-: בייייי ~יום*טוב~
אני אכתוב אם יהיה מעניין, לא אכתוב אם יהיה משעמם, ולא משנה מה שם הפורום. אבל כדאי לעדכן את הדף הראשי, כמו שהציעו, ואת החתימה שלך בהתאם לרוח הפורום החדשה.. "יופי, הגעתם לפורום ציניות. כאן סרקזם מדבר. אתם בטח נורא מרוצים מעצמכם על זה שמצאתם אותנו. וול, hip hip hooray."
ננחלטנ אומנם היא החלטה נואשת, ואנו מסתכנים בגסיסה נוספת תחת שם חדש, אך אל לנו להיות פסימים כמוני. אולי בכל זאת תהיה לפורום זה מנה מסויימת של הצלחה, או לפחות רוח חיים מינימלית, ואם לא, הרי שלא הפסדנו שום דבר בניסיון. אולי רק את הגאווה שלנו.. אבל מי צריך גאווה בימינו? אני נשארת כאן בכל מקרה, מתוך נאמנות למנהלתנו החביבה, אבל אני לא מאמינה שנוכחותי תתרום במשהו.. אך נקווה שאני טועה.