בשעה טובה - יוצאים לדרך

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
בשעה טובה - יוצאים לדרך

במסע לאחור. במכונת הזמן הגמישה. דיברי פתיחה רשומים , שם למעלה.. אנא קיראו.. ושוב...... בהצלחה לכולנו..............

ez

New member
מג, שיהיה בהצלחה ../images/Emo29.gif

והנה תרומתי

magy

New member
Wellcome EZ

עד סוף הסיפור, לא ידעתי על מה מדובר....... מוווווווווווווווווווווווו תביא עוד.........בחיייאט.......

magy

New member
הצדק עם איזי.... המילה "להסתלגן"

שייכת לו בלעדית....המצאה שלו.....והקרידט שלו... מה לעשות ששכחתי??????? אתה יכול רק לתלות אותי... רצוי הפוך...זה טוב ל.......... הם מזדקפים ..... מכיר את התמונה...? אדם פרסם הודעה בעיתון..עם הצעה שעולה רק חמישה דולר... הוא יגרום לחזותיהם של הנשים להזדקף בן רגע... קיבל אלפי פניות מנשים, והרבה יותר כסף.. התשובה שלו הייתה.... לעמוד על ארבע...... ומילוי בקשה של איזי.....מה ששלחת לי בזיפ...אחרי נסיונות רבים... מביאה לכאן.... ההתעקשות משתלמת לעיתים.... אם לא יצליח , אנסה שוב..

*ערבה

New member
ברכות למגי ולכולם

מקווה שתופרח שממת היואל עליו השלום.

magy

New member
הי ערבה, תקוותך , תקוותי....

בואו ברגל ימין , עם כל הרצון הטוב ......... לא לשכוח את אלבום התמונות....... בשחור לבן, מגיל .....אפס עד שמונה עשרה.....

ליידילי

New member
אעלה את

תרומתי הצנועה ברגע שאצליח לבחור את המסה הנוסטלגית ההולמת למשלוח ראשון.
ממובטחת לי הנאה נוסטלגית אמיתית בזמן החיפוש.

magy

New member
תודה מקרב, ליידילי.....

בואי שבי איתנו מדי פעם.. הביאי גם את יקירייך.... נתרפק.....עד כלות........ מה יקרה אם נגלה שפעם היה טוב????????
))))))))))

magy

New member
יומנה של אנדה יערי

אשתו של מאיר יערי. יתר היומנים הושמדו.... חלק קטן נמצא ומובא כאן... הדברים קורים בשנות השישים....

magy

New member
ערבה, אני בחיפוש באינטרנט אחר

נוסטלגיה מכל סוג שהוא. רצה במנועי חיפוש...ומגיעה למקומות יפים. אנסה למצוא את המקום...יש שם עוד שני יומנים. ואדביק לך.

למעלה