בשעה טובה לפורום החדש

זמר אחד

New member
בשעה טובה לפורום החדש

רק לפני דקות אחדות הפנו את תשומת ליבי לפורום הזה. בהמשך לדיון על מנחם טוקר ואם לקח או לוקח כסף כדי להשמיע זמרים אני יכול לספר לכם מעצמי שבעוונותי הרבים שילמתי כסף כדי שישמיעו אותי. וזה לא היה למנחם טוקר אלא לשדרן אחר. גם לא אציין מתי זה היה ובאיזה תחנה השדרן הזה שידר או משדר. זה סימפטום ממש מגעיל ונפשע שאני כזמר חדש כשהבאתי את הדיסק שלי לרדיו "נרמז" לי שתמורת סכום מסויים ידאגו לי. וידוע לי על כך גם מעוד כמה זמרים ששוחחתי איתם בהזדמנויות שונות. הדבר הזה מאוד חורה לי ואני חושב שצריך לעקור את הנגע הזה עם השורש. תסלחו לי שמסיבות מובנות לא אחשוף את עצמי אך היו אמונים על הדברים.

חנוך617

New member
קשה, קשה להאמין כשהדבר

נכתב באנונימיות גם אם הוא הגיוני. לא הוספת כלום יותר מאחרים. כי מנין לנו שאכן אתה זמר?

זמר אחד

New member
אכן אתה צודק

אך האם אתה מצפה שזמר יחשוף את עצמו כנותן שוחד או ששדרן יחשוף את עצמו כמקבל השוחד? הרי גם אני עברתי עבירה ואני מודע לזה. אך מה הם עוד 500 $ כשהשקעתי מעל 20.000 $ בלחנים, בעיבודים, בהקלטות ובדיסקים? אתה בעצם צודק. מנין לך שאני באמת זמר? אולי אני סתם משמיץ?

הזמר חשב...

שאם הוא יכתוב שהשקיע על הדיסק עשרים אלף שקל כבדרך אגב, אז יתחילו להאמין שאכן כנראה שהוא זמר! מינין לו כמה צריך להשקיע בשביל דיסק? ובכן הדבר יתפרסם אצל אנשים ששאלו מדוע העלות של הדיסק היא כה גבוהה? או אז, כל הזמרים סיפרו שלהפיק דיסק עולה להם כך וכך, ובציבור שלנו יש המון צריבות לכן הם חייבים לקחת הרבה כסף בשביל לכסות את ההוצאות. אם כבר נכנסתי לנושא, מה דעתכם להפסיק לצרוב ובמקום זה להשקיע מידי פעם על איזה דיסק טוב שיוצא?

זמר אחד

New member
הזמר בכלל לא חושב ולא חשב

היכן קראת שהשקעתי עשרים אלף שקל בדיסק? מהפה שלך לאוזניים של העוסקים במלאכה. ההשקעה שלי היתה עשרים אלף דולאר ארה''ב וגם זה זול לעומת מה שהשקיעו זמרים אחרים. לא אתן פרטים נוספים כדי לא להיחשף ולא לחשוף. ובנוגע לצריבות זאת אכן מכה שלא כתובה בתורה וצר לי כי גם אנ''ש נכשלים בכך. אני מבין את הכועסים על מחירי הדיסקים והקלטות, אך הבעייה היא שההוצאות על הפקת דיסק הן אכן יקרות מאוד. להקליט שיר אחד בצורה מקצועית טובה ולא עם מוסיקת מחשב יכול להגיע ל-50 שעות אולפן ואפילו יותר. אין מה לעשות אבל כשרוצים איכות אז משקיעים. והנגנים הכי טובים עולים כסף. והתשלום למלחינים ולמעבדים. כל שסכום של 20.000 דולאר שאני הוצאתי זה עדיין נחשב מעט יחסית. הלוואי שהייתי יכול לגמור תקליט ב-20.000 ש"ח. בקיצור זה עסק לא משתלם בכלל אם לא קוראים לך מרדכי בן דוד או אברהם פריד או שלא עומד מאחוריך מפיק עשיר. ואז אתה צריך להתחנן לשדרנים שישמיעו אותך. כי אם ישמיעו אותך אז יש סיכוי שיקנו את הדיסק (מי שלא מעתיק) ואולי גם יזמינו להופעות ורק אז אולי אפשר להתחיל לחשוב לא לכסות את ההשקעה הגדולה אלא לראות גם קצת פרנסה. עדיין לא הבנתי מה מסיפור של הגול אבל לא חשוב. מי שרוצה להאמין שיאמין לי וקטני האמונה שלא יאמינו. לא אמשיך בשלב זה לכתוב בפורום כי אני עוד עלול לחשוף את עצמי רק כדי להוכיח העוול הגדול שיש בעסק הזה ואני די חושש מכך.

זמר אחד

New member
מצטער אבל לא מבין גדול בכדורגל

ולכן לא יודע על איזה גול אתה מדבר.

מתנדב

New member
זמר אחד, אין כל צורך שתחשוף את עצמך

מותר לך להשאר אנונימי בפורום, ואין איש שיכול לדרוש ממך להחשף, בנוגע לדיסקים, אולי תתחילו לשווק את הדיסקים באותה צורה כמו שמונה שווק את הדיסק האחרון?...

זה ממש גרוע הדברים האלה

כדאי לבער כמה שיותר מהר את הנגע. וביערת הרע מקרבך

למעלה