sashalola
Well-known member
בשעה טובה נכד ראשון
סבתא עם שאלה
שלום רב,
בשעה טובה נולד לי נכד ראשון
בונבון מתוק בריא מושלם ושלם.
להורים, ולנו הסבים והסבתות משני הצדדים לא היו לבטים כלל ותינוקי נשאר שלם לשמחת והאושר של כולנו.
עכשיו נשארו רק התגובות, הלא נעימות לפעמים, של הדודים בני הדודים החברים השכנים... עיקר התגובות מתרכזים בחרדות החברתיות מה יהיה כשיראו שהוא לא נימול וכל הפחדים ההזויים סביב זה.
למרבה הפלא אני מוצאת את עצמי לרוב בסוג של הסברים מתנצלים
בעיקר כאשר הביקורת באה מאנשים קרובים שאני מאוד אוהבת, או אז אני מתחילה להתלהב/לעיתים להתלהם ולברבר הסברים, ללא הועיל, בתקווה שהצד השני יתרצה ויסכים לקבל את החלטת הורי התינוק באהבה והכלה.
שאלתי היא:
האם יש לכם רעיון לנוסח תשובה פשוטה קצרה וממצה?
תשובה נעימה שאינה מתריסה, מרגיזה או מבטלת את השני...
תשובה ללא הסברים מיותרים ובטח שאין בה שום נימת התנצלות או רצון לרצות את חרדות האחר..
תודה מראש
שלום רב,
בשעה טובה נולד לי נכד ראשון
בונבון מתוק בריא מושלם ושלם.
להורים, ולנו הסבים והסבתות משני הצדדים לא היו לבטים כלל ותינוקי נשאר שלם לשמחת והאושר של כולנו.
עכשיו נשארו רק התגובות, הלא נעימות לפעמים, של הדודים בני הדודים החברים השכנים... עיקר התגובות מתרכזים בחרדות החברתיות מה יהיה כשיראו שהוא לא נימול וכל הפחדים ההזויים סביב זה.
למרבה הפלא אני מוצאת את עצמי לרוב בסוג של הסברים מתנצלים
בעיקר כאשר הביקורת באה מאנשים קרובים שאני מאוד אוהבת, או אז אני מתחילה להתלהב/לעיתים להתלהם ולברבר הסברים, ללא הועיל, בתקווה שהצד השני יתרצה ויסכים לקבל את החלטת הורי התינוק באהבה והכלה.
שאלתי היא:
האם יש לכם רעיון לנוסח תשובה פשוטה קצרה וממצה?
תשובה נעימה שאינה מתריסה, מרגיזה או מבטלת את השני...
תשובה ללא הסברים מיותרים ובטח שאין בה שום נימת התנצלות או רצון לרצות את חרדות האחר..
תודה מראש