בשעה טובה נפתחה המכירה לצוותא

veredmp

New member
בשעה טובה נפתחה המכירה לצוותא

כרטיסים בקסטל. טלפון 03-6045000 . מחיר כרטיס 129 ש"ח (ודמי טיפול של הקסטל לעסקה טלפונית 15 ש"ח להזמנה)

הילה 201

New member
היי אני רוצה../images/Emo70.gif...../images/Emo9.gif

חבל שזה לא מעניין את ההורים שלי...

ady18

Well-known member
סוף סוף

הזמנתי לצוותא וגם לזאפה:) איזה כייף

איריס מ

New member
../images/Emo197.gif |תודות|../images/Emo140.gif

או במילים אחרות רב תודות

viko222

New member
הקטע של המחירים מתחילים ממש לעצבן.

זאפה 140 צוותא 145 שקל מה נסגר? היא יודעת שאנחנו באים להופעות וזה שיוצא לנו סכומים לא קטנים,שתתחשב,מי ישמע היא עושה הפקה ענקית שכולל מסכים ואפקטים שצריך להעלות תסכום הכרטיס.. 120 זה עוד מקובל ואפילו סביר,אבל 145.... אני בטוח שהיא או צוות האחראים עליה יודעים שצוותא גובים דמי טפול,הם היו יכולים להוריד תמחיר של הכרטיס.

I מ י ר ב I

New member
מבינה את הטענה שלך

אבל את מירי לא אמור לעניין הדמי טיפול של הקסטל(ד"א הם החצופים פה לדעתי) מחיר ההופעה מבחינתה זה 120 שח. לגבי הזאפה זה דיי לא ברור כי בהתחלה הם לקחו 130 ואז לפתע הקפיצו ל 140 לא נראה לי שזה קשור למירי אבל אני לא יודעת להגיד לך בוודאות. ומן הסתם ידוע שאנשי הפורומים באים לדיי הרבה הופעות אבל רב האנשים באים להופעה אחת או שניים ככה שהמחיר לא יקר אלא סביר לאמן בסדר גודל של מירי.

veredmp

New member
לא נראה לי שהמחיר של הזאפה קשור למירי

כי עובדה שבכל המועדונים האחרים מחיר הכרטיס נע בין 125 ל-130 שקלים. משהו מאוד מוזר אצלהם הפעם....... ואני מסכימה איתך לגבי זה שלמי שהולך להופעה אחת, מחיר הכרטיס מוצדק. ברור שאנחנו, שהולכים להרבה הופעות, מתמרמרים, אבל בתכל'ס זו בחירה שלנו ללכת לכ"כ הרבה הופעות. אני רוצה לפרגן למירי, ואני שמחה שהיא במצב שבו היא יכולה לקחת סכום כזה על כרטיס, כי זה אומר שהיא מצליחה ומשגשגת ובתור אנשים שמעריכים אותה ורוצים בטובתה, אפשר להסתכל על זה גם מהכיוון הזה, ואז אפשר להתבאס קצת פחות ממחיר הכרטיס

viko222

New member
אם היא תקח 100 היא תשגשג עדיין

ואני בטוח שעוד אנשים ירצו לבוא.. אין הצדקה ממשית לדעתי למחיר הכרטיס,אבל בכל זאת,אין על ההופעות שלהה

veredmp

New member
../images/Emo207.gif הופעות נוספות../images/Emo70.gif

ב-15.12 בטרזינה ברחובות, 120 ש"ח לכרטיס http://www.tarazina.co.il/index.asp רואים את זה בצד שמאל ב"חדשות ועדכונים". ולמי שדואג, אלי תהיה שם ותחכה לכם בקוצר רוח

סתיווו!! רחובות!!!!../images/Emo42.gif

לא, סתם... ההורים יהרגו אותי
גם כי זה כבר יותר מדי (לטענתם) וגם אני רוצה ללכת להופעה ב-11.12 (אם אני לא מתבלבלת בתאריך) בגבעת ברנר אז אין סיכוי שיתנו לי, אפילו אם אתחנן!

למעלה