בשעה טובה עברתי את ה-IELTS

roz האחת

New member
בשעה טובה עברתי את ה-IELTS ../images/Emo13.gif

לאחר מבחן שני קיבלתי את התוצאה המיוחלת...7.5 7 6 6 ...ועכשיו יש לי ספרים למכירה . לכל המעוניין ניתן לשלוח לי מסר.

roz האחת

New member
אז ככה..

היות ואת המבחן הראשון עשיתי לפני שנה ואז לא היינו רציניים לגבי ההגירה , קיבלתי 6 בכל החלקים. לאחר המלחמה כמובן לקחנו את ההחלטה ..ואז החלטתי לקחת קורס הכנה למבחן. לקחתי קורס של בית הספר האמריקאי . קיבלתי 7.5 ב LISTENING 7 ב-SPEAKING ן-6 בREADING ן-WRITING החלק של ה-READING היה ממש ממש קשה !! הייתי בטוחה שחמש אני לא מוציאה..אבל בסוף קיבלתי 6

sync25

New member
מה הרמה ??

כמו פסיכו מטרי ?? אוט כמו 5 יחל בבגרת ? וכמה צריך כדי לעבור להגירה הקנדית ( בשביל לקבל מקסימות ניקוד בהגירה, איזה ציון יש לקבל ) ??

כדי לקבל את מקסימום הניקוד להגירה

צריך לקבל מינימום 7 בכל מודול בנפרד, הם לא מתחשבים בציון הממוצע, אם תקבל במודול מסוים 8 או 9 ובמודול אחר 6 זה לא יפצה. יש להתרכז בשיפור המודול שבו אתה יותר חלש כי זה קריטי לקבל 7 ומעל 7 לא עוזר לך.

lexlady

New member
רוז מזל טוב כל הכבוד...

אל תשכחי לעדכן אם השגרירות מוכנה לקבל את התוצאות לפני המכתב הדורש המצאת מסמכים

lishorsh

New member
כל הכבוד

אני אזדקק כנראה ל-7 ומעלה באחד הסעיפים. בשאר מספיק לי 5 (יש לי 66 נקודות אם אני אקבל 5 בכולם...). אני מניח שלהוציא 5 בכל סעיף אני יכול לעמוד בקלות יחסית. באיזה מהם כדאי להשקיע כדי להוציא 7? סעיף השמיעה יותר קל מהשאר?

roz האחת

New member
לי השמיעה היה הקל ביותר

וגם בכל המבחנים שעשיתי בבית הוצאתי 7 בשמיעה , אבל אני מניחה שהכל אינדיבידואלי. תתאמני בבית ותראי איפה את יותר חזקה ועל זה תשקיעי יותר. בכל אופן שיהיה ב ה צ ל ח ה !

ZS CA

New member
האם יש מבחנים כהכנה שאפשר

לתרגל בבית לפני שנבחנים? היכן רוכשים ספרים לבחינה ? מהי הרמה שרשמת בטופס שהגשת ? כמה עולה הבחינה ? אני קצת חושש מהנושא הזה של האנגלית תודה על התשובות

roz האחת

New member
לי יש ספרים למכירה

ותעשה חיפוש בגוגל בטוח שתמצא משהו . ב ה צ ל ח ה .

למעלה