בשעה טובה עברתי תיאוריה ועכשיו לעניין

בשעה טובה עברתי תיאוריה ועכשיו לעניין

היי לכולם,
בעבר כתבתי על החשש שלי בגילי הזקן, להתחיל ללמוד נהיגה. אירוניה שבגילי המופלג (27) עוד ארבעה חודשים להגשת התזה וסיום תואר שני ואין לי עדיין רשיון
העניין הוא שדחיתי את העניין משום שיש לי חשש מכבישים כפי שבעבר כתבתי.
אני מחפשת מורה לנהיגה, שיידע להיות לא לחוץ ומקצועי, יחד עם זאת קיבלתי שתי המלצות שממש סותרות אחת את השניה.
אז אם כך כיצד בוחרים מורה לנהיגה בתנאי שאין המלצות מסודרות על מורים. אני מניחה שמה שמתאים לאחד, לא מתאים לאחר.
אם לחילופין, אם יש לכם המלצות למורה לנהיגה נחמד ומקצועי בנצרת עילית. אני אשמח.

מזל טוב שעברת תיאוריה

את לא צריכה להתייחס לגיל אני יותר גדולה ממך ואני התחלתי ללמוד רק השנה נהיגה
בקשר לבחירת מורה תשאלי משפחה חברים תשאלי אצל מי הם למדו איך המורה תעשי סקר מחירים ותבקשי שיעור ניסיון ואז תחליטי אם זה מתאים לך בהצלחה

ravidmos1

New member
תשובה

בחירת מורה לנהיגה היא דבר חשוב מאחר והוא זה שילמד ילווה אותך בתהליך ויתן לך את הכלים להתמודד עם הכביש .
אם יש לך חברים מכרים שלומדים נהיגה מומלץ להצטרף לשיעור על מנת להתרשם מהמורה ( יש לשים דגש על אינטרקציה בין התלמיד למורה ) .
במידה ולא אפשר להיכנס לאינטרנט לחפש מורה באיזור מגורייך חשוב להתרשם מתגובות חיוביות או שיליות אם יש אם יש תמונות לראות
האם יש מספר רב של תלמידים שלמדו ועברו בהצלחה וכמובן לדבר עם המורה ולהתרשם ממנו .
והכי חשוב גם לאחר שבחרת מורה אם אין כימיה טובה בשעורים הראשונים מומלץ לא להתעצל ולחפש מורה אחר .
הכי חשוב בהצלחה !!!

רביד, המון תודה
ועוד שאלה

באיזה אתר אינטרנט ניתן לצפות בתגובות של אנשים לגבי מורים לנהיגה?
חיפשתי על כל אחד בגוגל אבל לא מוצאת בשום מקום המלצות או ההיפך.

ravidmos1

New member
תשובה

כנסי לאתרים של מורים בדר"כ יש בתוך האתר תגובות של תלמידים .

be_roo

New member
אגלה לך סוד, בחירת מורה נהיגה זו לא חתונה קתולית

טוב שאת מחפשת מראש המלצות, אבל כמו שגילית מורה שטוב לאחד לאו דווקא טוב לאחר, זה תלוי באופי של כל תלמיד והעדפותיו.
, חוץ מקצת טרטורים של השגת הטפסים ואולי מעט רגרסיה בקצב הלימוד אחרי המעבר, לא יקרה אסון אם תתחילי אצל מורה אחד ותחליטי שהוא לא מתאים לך ותעברי לאחר.
&nbsp
אצל בני 17 אפשר להבין שהקונספט נשמע נורא מפחיד, אבל עם נסיונך בחיים ודאי עברת כמה דברים כדי להבין שלא צריך לעשות הר מעכבר, ואין סיבה לבקש מכל מורה 10 המלצות ולבצע חקירת שב"כ על אופיו.
&nbsp
בנוסף, אזכיר לך שמורי נהיגה הם בני אדם, ואם בעל מקצוע שנותן לי שירות שלא מתאים לי, מותר לי להעיר לו. יש מורי נהיגה שצועקים ויש רגועים, יש תלמידי נהיגה שלומדים טוב יותר כשצועקים עליהם ויש שזה מקלקל להם. אין שום רע בלהעיר למורה נהיגה שהתנהלותו פוגעת ביכולת שלך ללמוד. זה ההבדל בין גיל 17 ל-27.

כל זה ברור לי ומובן. תודה על ההשוואה.

תודה רבה לכולם על התשובות
.
אני אדם שחשוב לו לבדוק דברים לפני כן. זה לא אומר שאני הולכת לבקש מכל מורה 10 המלצות.
לא אוהבת את תרבות ה"סמוך" הזו. נקודה.

למעלה