בשעה טובה - פתרון להמלצות

אירילה

New member
בשעה טובה - פתרון להמלצות ../images/Emo41.gif

אני שמח להודיעכם כי נמצא פתרון לפרסום המלצות בפורום ,את ההמלצות ניתן לפרסם בלוחות הפורום ,בסעיף המלצות. אני מתנצל על ההגבלות שהטלתי עליכם ,אולם הם נובעים מתקנון תפוז שעלינו לכבדו. זו הזדמנות לכל אחד מאיתנו כאן בפורום להכניס הודעה בלוח ההמלצות ,על כל רופא טוב שהוא מכיר או מוסד לתשושי נפש ,ובכלל כל המלצה טובה רק תועיל לגולשים. שבת שלום לכולנו ושיהיה רק טוב ,ולכל החולים רפואה שלמה גרשון

פנטזי1

New member
כדאי להקפיץ את ההודעה שלך אירילה

לפני שהיא בורחת אחורה ואף אחד לא יראה אותה.איך מקפיצים?

zs1957

New member
פתרון להמלצות

תודה גרשון. בשורה טובה לכל החברים.כיצד נכנסים לסעיף המלצות בלוחות הפורום? אודה לך על התדרוך.מה בדבר הטיול שדברנו? ישנה הצעה שהחברים יפגשו הדרך הטובה היא בטיול שאתה תדריך. מה דעתך? זה יגרום לגיבוש וחיזוק הקשר בין כותבי הפורום. אשמח לשמוע את תגובתך. תודה מקרב לב. זהבה שחם/ עמותת אלצהיימר

אירילה

New member
המלצות - טיול

המלצות - בדף הראשי של הפורום ישנן כותרות כגון ,מאמרים , קישורים ,סקר וישנו גם לוחות. מקליקים על הלוחות ומקבלים את חלון הלוחות שם תמצאי תתי סעיפים בנושאים שונים כמו ,למכירה ,מוסדות סיעוד והמלצות ,שוב כמו בלוחות התקליקי על המלצות ויפתח לך חלון ההמלצות. טיול - נשלחו לחברי הפורום מסרים ממני בו נשאלו חברי הפורום על הסכמתם לטיול גיבוש ,עם קבלת תשובות מהגולשים נוכל לדעת באם ניתן לקיים טיול זה. מינימום משתתפים הוא 25 איש - כמובן שניתן לצרף בני משפחה.

zs1957

New member
המלצות טיול- תגובה לאירילה

שלום גרשון! תודה על ההסבר לגבי ההמלצות. ישנם מספר חברי פורום שהביעו את הסכמתם לטיול גיבוש. אני מקווה שכאשר יקראו את דבריך ירשמו חברים והטיול יצא לפועל. אני מעונינת להצטרף לטיול עם בן זוגי. תודה על שיתוף הפעולה. אשמח לעזור בכל עת. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

למעלה