בשעה טובה... קבלו את Perfect World!

handlessman

New member
בשעה טובה... קבלו את Perfect World!

הצלחתי להשיג אותו בדרכים לא כל כך קונבנציונליות, טראק מס' 1 מדיסק 2 בגירסת הבונוס של בלאקפילד I... (כמה מספרים...) אפילו קימבנתי לכם את המילים! Blackfield - Perfect World Here on the other side You've found a place to hide So wave goodbye to your wasted life You never seem to care If God can hear your prayers And there's no sign of angels in the air So light my way And wish me sunny day A wish will be reborn to a perfect world So dry your tears And tear up all your fears A wish will be reborn to a perfect world You always plead for time To say what's on your mind You're always scared But making out your fine You leave no one to cry On the day you die They hate you more than you hate to be alive (Chorus (X2 צפו לעוד קבצים נדירים...

handlessman

New member
מאיפה?

זה יצא רק בגירסת הבונוס של בלאקפילד I שלא יצאה בארץ ולא יצא כסינגל...

handlessman

New member
טוב נו משם גם אני השגתי חח...

פשוט חיפשתי Blackfield, ומצאתי מלא דברים... גם כמה שמות של שירים שבחיים לא שמעתי עליהם... כנראה קאברים או משהו, שמתי להוריד, נראה מה יהיה

Benn Is Kane

New member
יש לי את הגרסאת בונוס של בלאקפליד 1

ויש לי אותו גם בתקליט, שבו יש את את הקטעי בונוס. אבל שמעתי את זה גם לפני, כשאני חושב על זה... כנראה שסטיבן או מישהו שקשור אליו שלח לאבא שלי, וזה הגיע כמובן גם לידים שלי.

Simple Sam

New member
טנקיו.../images/Emo13.gif

האמת שיש לי אותו על המחשב יותר מחצי שנה..

לא הייתי קורא לזה קובץ נדיר

לפחות לא בעידן שכל אחד יכול להוריד שירים באינטרנט. אבל תודה, היה לי את זה, אבל האיכות יותר טובה בקובץ הזה

handlessman

New member
התכוונתי מהבחינה...

שלאף אין כוח להוריד אותו חח... אנשים שמחים לקבל דברים לידיים בקלות...

TRANCE ADDICT

New member
אני חייב להקפיץ...

שיר פשוט ענק שלא יוצא לי מהראש... סו לייט מיי וואי אנד וויש מי סאני דיי איי וויש וויל בי רבורן טו אה פרפקט וורלד..........

למעלה