בשעה טובה קיבלתי אישור מאמא לגדל נחש.

Hysteria

New member
בשעה טובה קיבלתי אישור מאמא לגדל נחש.

אז היום המאושר בחיי הגיע והתחלתי את דרכי אל עבר אושרי הנכסף - לגדל נחש! עקב החדשות המרעישות החלטתי להתחיל להתעניין בדרכי גידול, סוגי נחשים וכו'. זה לא שאני מטורף על זוחלים, אבל פשוט ממש אוהב נחשים. איזה אתרים (עדיף בעברית) יש שבהם אפשר לקרוא את סוגי נחשים שאפשר לגדל בבית (כולל העצומים) ודרכי הגידול? או שהדרך הכי טובה היא ללכת לחנות חיות?..

מזל טוב

אני שמח שאתה קודם מחפש לקרוא ורק אחר כך להביא את החיה, יותר מדי פעמים זה לא הסדר.... אפשר לקנות נחש בחנות חיות אבל עדיף לחפש מגדלים שמוכרים נחשים שהם הרבו ולא לקנות בחנויות שבמקרה הטוב המוכרים יודעים איזה נחש יש להם ועוד קצת פרטים עליו ובמקרה הרע אין להם מושג והם מספרים סיפורים... תקרא על כמה נחשים תתייעץ עם מגדלים מה כנראה הכי מתאים לך ואז תתארגן על טרריום עם הציוד ותלך לרכוש את הנחש. אני לא ממליץ לך בכלל לחשוב לכיוון של העצומים, מניסיון הם נחשים יפים שדורשים הרבה עבודה יחסית, וזה מעבר לסיכון הפיזי ולקשיים הלוגיסטים של לספק לו טרריום מתאים. תתמקד בבואות קונסטריטור, פיתונים מתכדרים, פיתוני שטיח, כרכנים שונים, נחשי מלך, זעמני אלמוגים ונחשי אורנים וגופרים. בטוח שיש עוד כמה שקיפחתי אבל הסוגים שציינתי מייצגים מבחר נאה ביותר.

למעלה