בשעה טובה קנו לי את המיטב!!

בשעה טובה קנו לי את המיטב!! ../images/Emo13.gif

עכשיו אוכל ליהנות משירים שאין להשיגם בהורדה בלתי-חוקית, ובנוסף, כמובן, אוכל להרגיש טוב בידיעה שפרנסתי את משפחת אריאל

משמרותי

New member
ברכות

איזה מיטב?יש כמה אוספים המומלץ ביותר זה האוסף של מדיה דיירקט,המכיל את כל ההיסטוריה של מאיר,כולל דיסק בונוס של אמנים בביצועים מקוריים.

אני מדבר על "המיטב". יש רק אחד כזה לידיעתי.

של NMC. 2 דיסקים, 16 שירים ב1 ו15 שירים ב2.

JimiZax

New member
ברכות ואיחולים חמים...

יש שם את השיר המצויין "חתונה מאוחרת" של עמיחי, מערב המחווה למשורר. עכשיו בקש שייקנו לך את כל האלבומים, כלומר שיהיו לך כל השירים...

אכן שיר נפלא בבצוע נפלא.

לא צריך להגזים, אני לא רוצה דיסקוגרפיה, ביחוד כשאני יכול להוריד את הרב.

אני לא חושב שאני מגזים.

לפי דעתי, להוריד שיר של אמן מסוים זה זלזול בו וביצירה שלו.

bart simpson75

New member
לדעתי, הבעיתיות בהורדה היא לא הזלזול באומן

וביצירה. העניין הוא שנורא קל להשיג לשמוע היום מוזיקה. פעם היית צריך ללכת לחנות, לקנות את התקליט, להניח אותו בעדינות בפטיפון, להתפלל שלא יישרט... להתאמץ, לרצות, להשקיע... היום לכל פלצן יש במחשב ספריה של אלפי שירים שהוא לא ישמע לעולם. העיקר שיש לו. תרבות השפע קילקלה אותנו. פעם הייתה איכות. היום יש כמות. זה פשוט סימפטום של המחלה הכלל אנושית. תנסו לחשוב מתי לאחרונה יצא פה תקליט שממש רציתם לקנות? מקרים ספורים. רוב האומנים מוציאים היום מוזיקה שמתאימה לדור הסלולארי - מוזיקה שעוברת ליד האוזן, חלולה, סכרינית עד כדי בחילה, שבאה והולכת בלי להשאיר סימנים. שנועדה לשמוע בפלאפון או באיי פוד החדש. כזו שהיום כולם מורידים בקצב ועוד חודש לא ידעו מי שר את זה בכלל. וזאת הבעיה. היום אומן שיש לו באמת מה להגיד - מי ישמע אותו בכלל, עם כל הסיסמאות הנבובות שהחברה מוכרת? מעט אומנים באמת משקיעים ומנסים ליצור, אבל לא מצליחים להיכנס לתודעה בגלל הכוכבים שנולדים וגלגל"צים למיניהם.

משמרותי

New member
להוריד?!אתה סותר את עצמך

"ובנוסף, כמובן, אוכל להרגיש טוב בידיעה שפרנסתי את משפחת אריאל" אלו הם הדברים שלך... ועוד להצהיר על כוונתך להוריד חומרים בפורום... חוץ מזה לא בטוח שאפשר להוריד הכל

ברור שאי אפשר, אבל אני רוצה כמה שאפשר,

ואם לא נאה לכם שאני מוריד, אל תאהבו את זה. לדעתי זה ממש לא זלזול, אני מאוד מעריך את מאיר אריאל, ולכן אני שומע שירים שלו ונהנה מהם, אבל אני לא חושב שאני צריך לקנות את זה רק מתוך כבוד. אם אתם מתנגדים להורדה, לא אצהיר כך שוב בפורום.

דקל נור

New member
לא אהבתי את הרעיון של ההורדה ידידי.

אני נהנה לשבת אם דפי הדיסק המצורפים וללמוד כמה דברים על היוצר (למעט זרעי קיץ). לפחות את המטרה אתה משיג וזה בעיני לא פחות חשוב.

למעלה