ladybug4NLP
Active member
בשעה טובה קניתי כיריים אינדוקציה ועשיתי "מוקפצים"
ופעם ראשונה מזה 42 שנה שבעלי אמר שהאוכל לא טעים . (טעם שרוף מהקרקעית אבל חלק מהרקות היו די קשים
אני בשלנית טובה - אפילו טובה מאד ומבשלת אוכל מגוון.
אי לכך אני מחפשת מתכונים (רצוי כוללים גובה החום אולי גם אורך בישול) של כל מיני מתכונים המתאימים לאינדוקציה
תודה
נ.ב. באסה-כשומרת כשרות עכשיו פתאום הבנתי שלא אוכל להשתמש יותר בכבד טרי או קפוא שיש לשרוף אותו על אש גלויה
לפני השימוש...
ופעם ראשונה מזה 42 שנה שבעלי אמר שהאוכל לא טעים . (טעם שרוף מהקרקעית אבל חלק מהרקות היו די קשים
אני בשלנית טובה - אפילו טובה מאד ומבשלת אוכל מגוון.
אי לכך אני מחפשת מתכונים (רצוי כוללים גובה החום אולי גם אורך בישול) של כל מיני מתכונים המתאימים לאינדוקציה
תודה
נ.ב. באסה-כשומרת כשרות עכשיו פתאום הבנתי שלא אוכל להשתמש יותר בכבד טרי או קפוא שיש לשרוף אותו על אש גלויה
לפני השימוש...