בשעה טובה...תמונות של 'ילדי'...

gaichuk

New member
בשעה טובה...תמונות של 'ילדי'...

הכרכן האמלניסטי (זכר) 1.20 מטר. אוכל עכברים בוגרים וגורי חולדות. בן שנה וחצי כמעט. קוראים לו 'גימל' בגלל הצורה על הראש.

gaichuk

New member
המילק פואבלן...

זכר צעיר (משפיים למיטב הבנתי...), אורך 70-80 ס"מ,אוכל עכברים כמעט בוגרים. בחוסר מקוריות ולאור העובדה שבעליו לא טרח לתת לו שם, קראתי לו "קמפבל"...

gaichuk

New member
חסרה 'ילדה' אחת...

הכרכנית הצהובה X לינדהיימר בתרדמה ולא רציתי להפריע לה. בסוף התרדמה נצלם ונשלח... יפיפיה אמיתית וגם לא כ"כ קטנה,כמעט 2 מטר...

gaichuk

New member
כרגע רק שלושה.

הייתה תקופה בנעוריי שהחזקתי כ-30 נחשים. הייתה לנו פינת חי ואספקה בלתי נדלית של עכברים,חולדות, אוגרים,שרקנים,ארנבונים ואפרוחים כך שזה התאפשר די בקלות. הרוב היו מחו"ל אבל חלקם היו מקומיים . כמה היו ארסיים (גם מהארץ וגם מחו"ל). היום אני יותר מודע לכל מה שקשור בהגנה על החי בארץ והסכנות בהחזקת ארסיים ויש לי הרבה פחות זמן פנוי. היום אני מגדל בצורה פרטית ובשילוב עם רבייה אינטנסיבית של חולדות,עכברים ותולעי קמח, שלושה נחשים זה פחות או יותר מה שאני יכול לגדל בצורה שלא תאפשר הזנחה שלהם. לאחרונה אני חושב יותר ויותר על איזה פיתון נחמד (לא כ"כ משנה איזה כל עוד הוא באמת נחמד,אוכל חולדות ועם האופי ההפוך מפיתון סלעים אפריקאי יליד בר...).

למעלה