בשעה טובה...

בשעה טובה...

התאומים שלנו כבר עוד מעט בני ארבע, ינקו עד לפני קצת פחות משנה ונעזרתי בפורום הזה לא מעט לאורך כל התקופה. עכשו נכנסתי לעדכן שלפני כשלושה שבועות נולד לנו בן חדש...
נזכרת איך פעם מזמן, כשהתאומים היו קטנטנים קראתי כאן מישהי שסיפרה איזה כיף זה יליד יחיד אחרי תאומים ואני מוכרחה להודות שהיא צדקה... לא להאמין כמה החיים הרבה יותר אפשריים כשפתאם זה רק תינוק אחד...

בכל מקרה, מביטה אחורה על התקופה של ההתחלה עם התאומים ולא ממש מבינה איך עשינו את זה, מהמקום הזה יכולה להצדיע שוב לכולכן, אמהות לתאומים שעוד עושות את המאמץ העצום ומניקות אותן !! כל הכבוד ובחוויה שלי, ההשקעה הזו לגמרי משתלמת!!

הי! זוכרת אותך! מזל טוב!

התאומים שלי בני שנתיים ורבע וכשהנקתי אותם נעזרתי המון בפורום. איזה יופי לך! אני מחכה לתינוקת הבאה שתגיע עוד כחודשיים ומקווה מאוד גם להרגיש את ההקלה בתינוק אחד לעומת תאומים.
האמת היא שלהנקת התאומים אני חושבת שאתגעגע מאוד, זו הייתה חוויה מיוחדת במינה ונדירה.
שיהיה המון מזל טוב וגידול נעים :)

מזל טוב!!

איזה כיף שכל הותיקות חוזרות לכאן...
האמת שהנקת תאומים היא משהו מיוחד.
לי אישית לא הייתה החוויה של תינוק יחיד אחרי תאומים (אצלי זה היה בכיוון ההפוך), אבל מתארת לי שתינוק אחד זה "קטן עלייך"...

השקעה מאוד משתלמת גם להניק אחד וגם להניק שניים, כל עוד זה נעים, טוב והולך כמו שצריך, לאמא ולתינוק/ות.

שיהיה לכן רק טוב!!

למעלה