בשעה טובה!

krizler

New member
בשעה טובה!../images/Emo24.gif

בשעה טובה קיבלתי סוף סוף, את הזימון לוועדת המתנדבים...אחרי יותר משמונה חודשים של תהליכים מעייפים ומייגעים. אני מקווה שהכל מעכשיו קצת יותר מהר.("טפו..., טפו..., טפו..., חמסה, חמסה, חמסה") עכשיו יש לי שאלה, כמה זמן אחרי וועדת המתנדבים סביר להניח שייגיסו אותי? אשמח על כל תשובה! רותם

nofar912

New member
רותם מאמי..

אני לא יודעת מה לענות לך... אז אני רק יכולה לאחל לך המון בהצלחה! והלוואי שיגייסו אותך!

Dizen

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

המינימום הוא חודש-חודשיים... כך שאם ימצא לך תפקיד, אני מניחה שתוכלי להתגייס במחזור הבא- מרץ.
שיהיה כבר מחר

אם את נמצאת במצב סביר

מצב גופני/נפשי סביר אז יש סיכוי שיגייסו אותך. אבל אם יש בעיה מיוחדת, או שהצבא לא רוצה לקחת סיכון איתך אז גם יש סיכוי שלא יגייסו אותך. על מה השתחררת?

krizler

New member
שמע....

אתה פונה אליי בלשון נקבה..., וזה קצת מעליב...כי אני יודע שלפי הת.ז. שלי אני זכר...., וגם לפי הכרטיס שלי...אבל לא נורא בצחוק אחי!! נתנו לי פטור בגלל שיש לי את "המחלה" המוזרה הזאת "צליאק" לא יודע אם שמעת עלייה...אבל בכל אופן זאת הסיבה לפטור..., יש לציין שזאת סיבה מאוד דפוקה אבל מה לעשות ככה הצבא שלנו היום, דופק דווקא את אלה שכן רוצים להיתגייס!

סיונתו

New member
זה לא ממש ככה

הסבירו לי (מישהו מלמעלה...) שאנשים עם בעיות שדורשות תוספי מזון או מזון מיוחד הצבא לא לוקח איתם סיכונים וברוב המקרים משחרר על 21 ואם הם רוצים שיתנדבו... קצת לא פייר, קצת לא מובן... אבל ככה זה

סיונתו

New member
עדיין אני אציין ש...

הם בהחלט מוציאים על סיבות מטומטמות... ביותר... אבל לא נורא לי אין בעיה עם זה שאני צריכה להתנדב לצבא כדי לעשות צבא...להפך
המסלול הזה בדיוק מתאים לי
סתם...אבל זה באמת היה שווה את כל הסבל של השנה האחרונה, זה שאני מתנדבת ויש לי טירונות שונה... (אל תתקנו אותי
ככה אני קוראת לזה
) ואני צריכה ללכת לרופא משפחה שיוציא לי גימלים (הרופא היה לי חום לפני שבוע... |תשובה| מה? טוב אז ניתן לך איזה 3 ימים בבית שתנוחי...) זה עדיין לא פייר, אבל יש לזה גם את הטוב שבזה...אין מה להגיד...

מצטער על שינוי המין

אבל לא הייתה שום אינדיקציה לכך שאתה בחור. ראיתי שכתוב רותם... מקווה שהכל יסתדר לך

natalixx

New member
מזל טוב!

במקרה שלי עבר בדיוק חודש מועדת המתנדבים עד לגיוס. שיהיה לך המון הבצלחה!

krizler

New member
תודה לכולם!!../images/Emo8.gif

תודה לכולם..., גם אני מקווה שזה יילך לי מהר, כי יש לי ממש חשק להיתנדב..., לא יודע זה בגנים שלי, כל דבר שאני רואה אני חייב להיתנדב אליו...חחחחח! אני שמח שיש אנשים שאכפת להם ותמיד אפשר לדעת שיש מישהו כמוך..., אז תודה לכולכם שוב..., והמון הצלחה לכולנו אז"מרי קריסמס" לכולם...חח. רותם

למעלה