בשעה טובה

בשעה טובה ../images/Emo49.gif

פורום לוד רמלה יצא לדרך ברוכים הבאים לפורום לוד רמלה הפורום המשותף של תושבי לוד ורמלה באינטרנט חברים זהו מקום המיפגש האינטרנטי שלנו אתם מוזמנים לפורום תושבי לוד רמלה וכל אזרח שאיכפת לו מאיתנו פורום פורה לכולם גיא

Roobie

New member
בהצלחה לכם!

אמנם אני לא לודאי או רמלאי (ככה כותבים את זה?), אבל יוצא לי להיות בערים האלה לא מעט... את כל לימודי הנהיגה שלי (שהסתיימו לפני שנה בדיוק) עשיתי בלוד וגם עבדתי לא מעט ברמלה... דרך אגב, אני מרעות (ליד מודיעין) בכל מקרה, כל טוב ובהצלחה!

Roobie תודה לך

וברוך הבא לפורום לוד רמלה גם תושבי רעות מכבים ומודיעין מוזמנים לפורום ויתקבלו כאן בברכה גיא

גיא ידידי!

ב"ה המון הצלחה בפורום החדש. מי יתן והפורום הזה יביא לאחדות בין העמים. ולדו קיום כפי שיש בערים רמלה לוד. המון המון הצלחה. שלך Kיציק

../images/Emo50.gifלאתר רמלה לוד בהנהלתו

של גיא מברך אותך חברך גרשון זאוברמן דובר שרותי כבאות והצלה מרחב חיפה

fireman

New member
גיא ידידי היקר

המון הצלחה עם הפורום החדש! מי כמוני יודע שתתן לו את מלוא תשומת הלב וההתייחסות לה הוא ראוי. יישר כוח!

S e l e c t o R

New member
גיא,

אני לא גר באזור בכלל, אבל אבקר פה (אם לא איכפת לך..). בכל אופן, המון מזל טוב.. ושיהיה בהצלחה. ממני,אלי

ESU Boscorelli

New member
גיא מזל"T

סחטיין על פתיחת הפורום מזל טוב! ועוד ניפגש... שלישי בלוד...

../images/Emo49.gif על פתיחת הפורום!!

וסתם מתוך סקרנות... יש קירבה למיכאל מנשרוב?

../images/Emo13.gif מזל-טוב על הפורום...

בתור לודאית (גאה!?)... בכל מקרה, בתור לודאית... רציתי לברך על פתיחת הפורום שלנו (!!!)
...

שלום לך שני ברוכה הבאה לפורום

אני מקווה שאת תזכי אותנו בנוחכותך כאן בפורום גיא

גיא ידידי היקר

המון המון מזל טוב על הפורום החדש מי שמכיר אותך ויודע שאתה נותן הרבה הרבה מאוד תשומת לב אם זה בפורום החדש וגם בפורום שלנו של כיבוי אש אולי אני לא מהאיזור אלה במרחב שפלה
חחחח אז זהו אחי שיהיה לך המון המון מזל טוב ואני הולך לקחת פה המון פעילות ועזרה כפי שאני יכול לתת אז המון מזל טוב ממני גבאי רועי

למעלה