בשעה טובה

kachyy

New member
בשעה טובה

טופי המליטה שלישייה!!!! תמונות נוספות בהמשך.....

מזל טוב אח שלו...

אז איך זה להיות סבא גאה? מזל טוב לך, לאישה ולכלבים... אה... לנכדים.... דרך אגב הנה כמה שמות לנכדים (מאחר שהאמא זו טופי): M&M , ורטרס (לא חייב אורגינל) , כיף כיף , ביסלי , במבה , אגוזי, אני יכול להמשיך.... רק תגיד מה השמות (אם וכשתתנו להם שמות). בנימה רצינית - תגיד לי אם אתה רוצה לשבת על המעבדות - נוכל להפגש בשבת בערב/לילה ולשבת עליהם ביחד (בלי רעיונות כחולים!!!!) עברתי על 5 מתוך 6 מעבדות (כלומר עשיתי אותם היום). אז דבר איתי שאני אדע איך לתכנן את מוצ"ש (יש לי ארוע אבל אם אתה רוצה אני אשתדל כמה שיותר להקדים). אז שוב מזל טוב.... ליאור

telleran

New member
שתזכו

לגדלם לדוגלי, בונזו ועצמות טובות (אה, וגם כמה גרושים יהיה לא רע)

Jony I

New member
שלישיה? וואו!

זה ממש מעט (ברור שלא כל כך מעט ביחס לגודל שלה אבל עדיין), הייתי בטוח שיותר. לפני 8-9 שנים הייתה לי גם כלבה שהמליטה 8 גורים אם אני לא טועה.

Jony I

New member
לפני שבע שנים היית בגילי ליאור...

גם זה נראה לך כל כך מזמן?

שבע שנים

עזוב אותך... מבחינתי לפני 7 שנים זה כמו מילניום אחר... הייתי קטן, צעיר אבל עדיין אחרי סיום תיכון. ואתה ? בערך בין 12? עזוב... אתה לא בדור שלי... אני מהזקנים כבר...

kachyy

New member
טוב אז ככה..:

קודם כל שלישייה זה לא מעט! הווטרינר לא האמין! הסוג הספציפי שלה בקושי אחד מוציא... דבר שני: וואו! זה דבר מדהים הקטע של ההמלטה באופן טבעי בלי עזרה: ניקתה את הגורים, חתכה לבד את חבל התבור וכו' כן כן בטח תגידו: "אם אתה כבר ככה, מעניין מה ייקרה כשיהיה מדובר ב...." להירגע! כי אני לא רגוע הם מדהימים וממש קטנים אני אשלח תמונות (טלר, כבוד אחי! כאילו אצלך זה ברמות אחרות ואני לא מסוגל אפילו לתאר, לפחות בנתיים....) ליאור אני אדבר איתך מחר, כן, אני אצטרך לשבת מתישהו על המעבדות

איזה כיף ../images/Emo24.gif

רק עכשיו ראיתי את ההודעה. איזה מרגש. אני ממש שמחה בשביל טופי (וגם בשבילכם) תגיד, זה חטטנות לשאול מי האבא? אם היה לי בית משלי, הייתי קונה ממכם את אחד הגורים (בהנחה שהם חמודים כמו אמא שלהם)

למעלה