בשעה טובה ! ביום ראשון בע"ה אני במעלה , מה בא ???
ה האמא של הנסיכות New member 29/2/08 #5 ../images/Emo18.gif שלא יאשימו אותך בהוצאת דיבה... אל תסתבך עם ארומה.
נ נתוש של אוריה New member 29/2/08 #7 זיו זה היה בארומה תל אביב ואצלינו זה ארומה ישראל וחוץ מזה העכברים לא מגיעים כל כך רחוק עד מעלה ארומה יהיה עדיף לי , כי אני צריכה בכל מקרה להיות בקניון. אז -מי יבוא?
זיו זה היה בארומה תל אביב ואצלינו זה ארומה ישראל וחוץ מזה העכברים לא מגיעים כל כך רחוק עד מעלה ארומה יהיה עדיף לי , כי אני צריכה בכל מקרה להיות בקניון. אז -מי יבוא?
ה האמא של הנסיכות New member 29/2/08 #8 תלוי באיזו שעה תגיעי לכאן, אם בבוקר לא אוכל לבוא. אולי אחה"צ אני אהיה עם הנסיכה הגדולה בקניון (לקנות תחפושת).
תלוי באיזו שעה תגיעי לכאן, אם בבוקר לא אוכל לבוא. אולי אחה"צ אני אהיה עם הנסיכה הגדולה בקניון (לקנות תחפושת).
נ נתוש של אוריה New member 1/3/08 #9 האמא של הנסיכות - בוקר טוב ! נהדר ! אני אהיה אכן בשעות אחר הצהרים ! תשלחי לי במסר את הסלולארי שלך ואני אתקשר כשאהיה בעיר ! שבת נפלאה ענת
האמא של הנסיכות - בוקר טוב ! נהדר ! אני אהיה אכן בשעות אחר הצהרים ! תשלחי לי במסר את הסלולארי שלך ואני אתקשר כשאהיה בעיר ! שבת נפלאה ענת
ה האמא של הנסיכות New member 2/3/08 #10 ראיתי את ההודעה מאוחר מידי מהעבודה (אחרי טיפול אצל רופא שיניים)... נראה לי שפספסתי אותך. בפעם הבאה...
ראיתי את ההודעה מאוחר מידי מהעבודה (אחרי טיפול אצל רופא שיניים)... נראה לי שפספסתי אותך. בפעם הבאה...
נ נתוש של אוריה New member 3/3/08 #11 אכן התפספסנו היום ../images/Emo10.gif נו , טוב , מתי שהוא זה יהיה חייב לקרות ! שבוע מקסים שיהיה לך
ה האמא של הנסיכות New member 29/2/08 #6 איזה יופי ! יהיה נחמד לפגוש אותך. מה עם לשבת בקופיטל ? אני מאוד אוהבת את האוכל שלהם ונחמד מאוד לשבת שם בבית קפה.
איזה יופי ! יהיה נחמד לפגוש אותך. מה עם לשבת בקופיטל ? אני מאוד אוהבת את האוכל שלהם ונחמד מאוד לשבת שם בבית קפה.