עזבתי היום את עבודת גן הירק ועברתי לעבוד בענף התקשורת. התחלתי לכתוב כתבת ראי, כלומר כתבה על עצמי.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 17/7/24 #1 עזבתי היום את עבודת גן הירק ועברתי לעבוד בענף התקשורת. התחלתי לכתוב כתבת ראי, כלומר כתבה על עצמי.
א אלן 5 Active member 17/7/24 #4 נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: עזבתי היום את עבודת גן הירק ועברתי לעבוד בענף התקשורת. התחלתי לכתוב כתבת ראי, כלומר כתבה על עצמי. לחץ כדי להרחיב... בשעה טובה
נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: עזבתי היום את עבודת גן הירק ועברתי לעבוד בענף התקשורת. התחלתי לכתוב כתבת ראי, כלומר כתבה על עצמי. לחץ כדי להרחיב... בשעה טובה
חורזת באהבה Well-known member מנהל 17/7/24 #5 נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: עזבתי היום את עבודת גן הירק ועברתי לעבוד בענף התקשורת. התחלתי לכתוב כתבת ראי, כלומר כתבה על עצמי. לחץ כדי להרחיב... בהצלחה.
נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: עזבתי היום את עבודת גן הירק ועברתי לעבוד בענף התקשורת. התחלתי לכתוב כתבת ראי, כלומר כתבה על עצמי. לחץ כדי להרחיב... בהצלחה.
Harrington Well-known member מנהל 19/7/24 #6 נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: עזבתי היום את עבודת גן הירק ועברתי לעבוד בענף התקשורת. התחלתי לכתוב כתבת ראי, כלומר כתבה על עצמי. לחץ כדי להרחיב... אשריך. שיהיה בהצלחה בעבודה החדשה בכלל ועם הכתבה הספציפית הזאת בפרט.
נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: עזבתי היום את עבודת גן הירק ועברתי לעבוד בענף התקשורת. התחלתי לכתוב כתבת ראי, כלומר כתבה על עצמי. לחץ כדי להרחיב... אשריך. שיהיה בהצלחה בעבודה החדשה בכלל ועם הכתבה הספציפית הזאת בפרט.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 19/7/24 #7 נכתב ע"י Harrington: אשריך. שיהיה בהצלחה בעבודה החדשה בכלל ועם הכתבה הספציפית הזאת בפרט. לחץ כדי להרחיב... תודה!
נכתב ע"י Harrington: אשריך. שיהיה בהצלחה בעבודה החדשה בכלל ועם הכתבה הספציפית הזאת בפרט. לחץ כדי להרחיב... תודה!
M mיטלמן Well-known member 17/7/24 #2 שמעתי על כתב ראי, זו הפעם הראשונה שאני שומעת על כתבת ראי, בחיפוש יש הפניות רק לכפר שבו אתה גר.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 17/7/24 #3 כתבת הראי תפורסם בקרוב בערוץ הקהילתי של הכפר שלי, שאפשר לצפות בו בטלוויזיה. אני לא זוכר מה מספרו.