בשעה טובה..

לגרם

New member
בשעה טובה..

סופסוף רכשתי ת'דיסק של פייג' ופלאנט - No Quarter פשוט דיסק טוב, ביצועים מדהימים. הא כן וגם על הדרך....אחד של יארדבירדס והסאונדטראק של סאות'פארק:]

Anuerysm

New member
הו איזה אלבום

פשוט מדהים זה הפוסט לד הכי טוב שקיים לדעתי

ShikS

New member
ספר קצת על האלבום

איזה שירים יש שם? ואיך הקול של פלנט?

לגרם

New member
אחחח

פעה של פייג' ופלאנט במרוקו רשימת השירים: Nobody's Fault But Mine Thank You No Quarter Friends Yallah City Don't Cry Since I've Been Loving You The Battle Of Evermore Wonderful One Wah Wah That's The Way Gallows Pole Four Sticks Kashmir השירים הללו מבוצעים לא רק ע"י גיטרה חשמלית ואקוסטית אלא גם ע"י מנדולינות,אודים ועוד כל מיני כלים מיצרים מוזרים שלא ממש הבנתי מהם. קח את זפלין תן לו ספין אוריאנטלי וזה מה שיוצא. בקשר לביצועים של פלאנט, ובכן...פשוט מדהים ב Since I've Been Loving You...אין מילים. הביצועים שפייג' נותן שמה...מה אני אגיד, כמו יין. משתבח עם השנים:] דיסק מדהים במחיר בדיחה. חובה באוסף לאוהבי זפלין:)

AeroTom

New member
אין כ"כ הרבה לבחור מהם...../images/Emo3.gif

אלבומי סטודיו היו רק 2. ואיזו גרסה קנית של האלבום? (כמה שירים).

לגרם

New member
הפסיכוטית

עם המיליון שירים. ההוצאה המחודשת. אבל יש להם אחלה לייבים:):)

AeroTom

New member
כמה שירים יש שם?

ויש לציין כמובן שב-Happenings Ten Years Time Ago מנגן ג'ון פול-ג'ונס. זה היה ממש אחרי שפול סמוול-סמית' עזב וכריס דרייה עדיין לא התרגל ממש לבאס. גם השיר הזה וגם-Stroll On הם ההקלטות סטודיו היחידות שבהם פייג' ובק מנגנים Lead ביחד.

לגרם

New member
31

חחח ידעתי שזה הדיסק היחיד שהם מנגנים ביחד[אבל זה לא לממש קצת שירים? ואם אתה יודע מהם, אפשר לקבל את השמות בבקשה?], לא ידעתי שזה גם עם ג'ונס!

AeroTom

New member
זו הגרסה המסורבלת

השירים לא לפי הסדר של האלבום ומגיעים בגרסת מונו+סטריאו עם עוד קצת שירי בונוס. אבל יש מגוון. פייג' מנגן שם גם ב-Psycho Daisies על באס (אצלי יש את הגרסה עם התוספת שלו ושל "Happenings", שהוקלטו בזמנו עם ג'ימי לא הרבה זמן אחרי שהאלבום יצא).

AeroTom

New member
"Five Live" נפלא ../images/Emo45.gif

מאלבומי הלייב הכי אהובים עלי כיום. ואם בלייב עסקינן, אז גם ה-BBC אחלה וגם Live Blueswailing July '64 שיצא ב-2003. אבל קודם כל צריך בהחלט את Five Live. גם אלבום בכורה נהדר וגם אלבום לייב נהדר.

לגרם

New member
חכהחכה

קודם צריך לסיים דיסקוגרפיות של כמה להקות לפני שאני פוזל ליארדבירדז

לגרם

New member
אשתדל

אבל קודם תן לי לסיים את ה9 של זפלין:] אחרי מחר ישארו רק 2:]

למעלה