בשער תפוז מצורף השרשור הבא....

Hadar p

New member
בשער תפוז מצורף השרשור הבא....

מה דעתכם? במיוחד אלו הנשואים קצת יותר מכמה חודשים...... אני מצרפת את השרשור לכאן!

kisses

New member
הנסיון שלי הוא ממש ההיפך ממה

שאותה מבולבלת כתבה. אני נשואה כבר קצת יותר משנה ואני חייבת לציין שאני אוהבת ומתאהבת בבעלי כל יום מחדש ועדיין יש את החיזורים משני הצדדים ועדיין יש את אימרות האהבה. לא יודעת, אולי היה לה נסיון קשה ואולי בסופו של דבר היא או בן זוגה לא עשו בזמנו את הבחירה הנכונה ובאמת צר לי עליה.

הילית*

New member
גם אני מרגישה אותו דבר

אני מרגישה שהקשר רק מתחזק כל יום ומשתבח עם הזמן. בנישואין עוברים הרבה דברים, חלקם טובים וחלקם פחות. חלקם גם לא קשורים ישירות למערכת היחסים אלא קשורים לדברים חיצוניים כמו עבודה, הורים וכד´ ההתמודדות שלנו איתם וההתמודדות של בן הזוג עם הקשיים של השני היא לפעמים הרבה יותר חשובה ובעלת עוצמה מאשר להביא כל יום שישי פרחים.... כמו כן, לדעתי לכל מטבע יש שני צדדים וכדי שזוגיות תשרוד במסע הארוך והמפותל הזה שני הצדדים צריכים להשקיע ולא כל הזמן רק לחכות שבן הזוג יעשה ויתן ויפנק.

היות וטבעת לא מעטרת את אצבעי

אני לא בטוחה שאני מוסמכת לענות. אבל מאחורי מערכת יחסים של 5 שנים ועוד אחת (הנוכחית) של שנתיים (וממשיכים לספור). מה שעוד עומד לזכותי הוא שלל חבריות "סתם" ולא רק מערכות זוגיות. אז מה יש לי להגיד אחרי כל ההקדמה הזו? שאני חושבת שלכותבת הראשונה (זו שהעלתה את הנושא) קצת חסרה בגרות. "אבל זהו, בעיניי זה רק מסמך חתום-וזה הכל! ובכל זאת משהו השתנה שם-מאותו היום... החיזורים הופסקו, המחוות הקטנות נעלמו כלא היו, השיחות הארוכות אל תוך הלילה-הפכו למריבות "התור של מי במחשב עכשיו?!", והלילה טוב אהובתי-הוחלף ב-"אל תשכחי להכין לי סנדביץ´ למחר-אני חוזר מאוחר!" וכן, מודה באשמה גם תדירות כאבי הראש גדלה...(שלי-שלי!)" אבל לא רק היא, גם לבן זוגה חסרה אותה ההבנה שמערכת זוגית היא משהו שמצריך השקעה אין סופית ומתמדת (בדיוק כמו ילדים, אי אפשר לקום בבוקר ולהחליט שלא בא לי יותר להיות אמא ושהילדים ילכו להסתדר לבד). אני לא חושבת שצריך להגן על התואר "נשואים" בכל מחיר, בטח לא באומללות. אבל ללא ספק הכותבת פיספסה את השיעור ההוא בהשקעה.

Hadar p

New member
אני גם חושבת כמוכן אפילו שאני נשואה

רק כמעט חודשיים אבל אנחנו ביחד עוד מעט 5 שנים שמתוכם גרים ביחד 3 שנים כמעט ואני חושבת שזה שהתחתנו לא שינה כלום מה זאת אומרת..... אנחנו אוהבים, משקיעים, קשובים, איכפתיים נכון שזו לא ההתלהבות של להיות חברים חודשיים עם כל מה שמשתמע מזה.... זו מערכת יחסים חברים וכייפית עם הרבה אהבה, וגם ענייני יום יום והכל! אני לא יודעת מה עברה הבחורה שרשמה את ההודעה ההיא אני רק לא חושבת ש"הנישואין הורסים את האהבה...." צריך לדעת לשמור על הגחלת להשקיע, לשמוע ולהקשיב! זו דעתי

הילית*

New member
הדר, אחרי חודשיים באמת שום דבר

לא משתנה. גם אני הרגשתי כך אחרי חודשיים אבל מאז הרבה מים עברו ודברים שקרו גרמו לי להרגיש את ההבדל ורק לטובה.... מאחלת לכם אותו דבר !

Hadar p

New member
"אינשאלה" תודה רבה../images/Emo140.gif

אין לי טענות....אם כך זה היה נשמע! להפך! טוב לנו ככה וכיף לנו! אין בכלל טענות על "איזה טעות" או משהו בסגנון!

Hadar p

New member
זה מה שני חושבת! אני הבנתי אותך

חשבתי שאת לא הבנת אותי! אבל לא משנה בכל אופן! כנראה שזה כמו יין טוב....משתבח עם הזמן
הלוואי שאצל כולם מערכת היחסית תשתבח עם הזמן!

למעלה