בשקט בשקט בלי לספר ליואבי

תודה על התגובה

חבל לי שאת מתייחסת להודעה כ"דחיפת ממתקים". יואבי ניזון מנוטרמיגן מגיל 3 חודשים ומתן סוכר (גם אם זה בתוך מעדן חלב רגיל - נניח "גמדים") היא הודעה משמחת מאוד. ולגבי סוכר, עד כמה שאני יודעת עדיף (גם בדיאטה) לאכול סוכר ולא את התחליפים (כמו אספרטיים) שלא בריאים לגוף. כך שתמיד כדאי לראות (ולפני זה לדעת כמובן) את התמונה המלאה. אני בטוחה שאם היית עושה את זה, היית שמחה איתי. תודה,

בשקט בשקט בלי לספר ליואבי

אני נותנת לו מאכלים עם סוכר... (אני מקווה שבזה הרגע לא "שמתי עין" על עצמי...) השבוע תפסנו יום אחד והחלטתי (לחרדתו של בעלי) לוותר על סורבט התות ולתת ליואבי "סתם" גלידת שמנת טעימה (ומלאה בסוכר). הניסיון עברה בהצלחה מרובה (א. לא נצפו שלשולים מטרידים ו - ב. הילד הסכים לפתוח את הפה ולאכול...). מוצרי החלב גם הם ממשיכים לעבור בהצלחה רבה ולמרות נוכחות הסוכר במעדן בגן, ביקשתי שיתנו לו "כמו לכולם". אני מנסה בסוף השבוע תפוח עץ (או שכדאי פרי אחר?) ונראה לי שבסוף הילד שלי יאלץ להפרד לשלום מהנוטרמיגן (עד שסוף סוף התחלנו לקבל הנחה משמעותית מקופת חולים...). לך תדע, אולי בסוף עוד הכל יהיה טוב (ואז על מה אני אקטר כל היום???) תהנה בכנס (ותקווה שהמלחמה תתחיל ותגמר עד שתחזור).

Liaty

New member
אני ממש ממש שמחה לקרוא את השורות

וכמובן טפו טפו טפו
הלואי ובאמת הכל מסתדר .... אבל חדשות כאלה תספרי לי גם באופן אישי .... הרי ליואבי שלך יש כבר עוד מימי ההריון מקום בליבי

למעלה