בשקט בשקט בלי לפגוע בזכרם

בשקט בשקט בלי לפגוע בזכרם

לך יערית מזל טוב כמובן שאחרי יעבור העצב ,נחגוג לך בצליל מיתר ובקול טופים . עד אז,קבלי חיבוקים
ונישוקים
והמון
מכל ה-

עוד טעות,טוף=תוף,../images/Emo6.gif

טוב זה ברור שזה לא רק בגלל הלילה,צריכה לבדוק ויטמינים דחוף...... (זה בשבילך אוהי וגם לך רולן....)

עלמה 3

New member
רולן תפיקדו של B12 -זה......./images/Emo35.gif

לחזק את הזיכרון גם ?????? אם כן, אני ירוץ לקנות לאמא שלי ! בוקר טוב
ויום נפלא
עלמה 123

rolan

New member
אם חסר לנו

12 B בגוף אנחנו לוקים בשכחה נוראית רגע תזכירו לי למי כתבתי...
אהה נכון לעלמה

עלמתי היקרה

מילה על בי 12 ראשית לפני הכל זה ויטמין מאד חשוב ואחד החשובים ביותר,אחראי על מע" העצבים ומסייע בייצור כדוריות דם אדומות (מונע אנמיה). כשיש חוסר יש תופעה של קשיי הליכה,ודיבור עילג,ירידה ברמת הריכוז,ובלבול. לפני שאת רצה לתת לאמא של ויטמינים שווה לשלוח אותה לבדיקות הכוללות תפקודים וויטמינים. וחוץ מזה ,מה שלומך היום?

עלמה 3

New member
אהלן אהלן..... יונתי ורולני..../images/Emo140.gif

אמא שלי במצב, שהיא לוקחת עצמה , לקופ"ח........ אתם מכירים את הבדיחה..... בכל בוקר היו נפגשות בקופ"ח, כמה פולניות ומרוקאיות, בהמתנה, יושבות ומקשקקות וסוגות...... יום אחד אחת מהן - בלומה, לא הגיע, כולם נכנסו ללחץ, מה קרה, טלפונים טרטר..... בלגן.... מה קרה..... למה בלומה לא הגיעה....... בסוף התקשרו שאלו לשלומה ומה פשר הברז הזה...... אז היא היום אני חולה לא מרגישה טוב, אז נשארתי בבית.....
נו....... למה אתם לא צוחקים .......
בקיצור (אחרי כל האורך הזה.....) היום ביקרתי בכל מיני משרדי ממשלה..... כמו מס הכנסה ועוד ועוד... וחשבתי לתומי....... למה? למה? למשפחה מורכבת אין איזה שהיא הנחה ! סתם לפחות איזה נקודה אחת ? מה למה לא ? כמו אם חד הורית? כמו גרוש/ה ? למה לי לא מגיע ? כי אני נשואה לגרוש + 2. זה ממש לא פיר...... ושוב פעם בקיצור......... חחחחחחחחחח... על הקיצור אני רעבה, עצבנית, רוקנו לי את הארנק היום....... ומחר אולי - שביתה ???????. נחמד לא? ושובבבבבבבב בקיצור ? איזה מדינה ? מדינה בת 55 שנה, טוב נו....... גיל העמידה..... גלי חום גלי קור. זהו בקיצור ביי, עלמה 123 - שכחתי, תודה על ההקשבה.

sugar7

New member
../images/Emo49.gif ע-נק ליערית

שכל הזמן מקפיצה לי בראש את השיר: את שכחת לכבות את האור, יערית ונשארת עם הספר ביד, יערית...", מכירה בטח, לא? תשמרי על היופי הפנימי, האופטימיות וההכלה.

*יערית

New member
בשקט בשקט../images/Emo65.gif

יש לי יום הולדת....השמחה..... לא כ"כ מורגשת בחוץ.....אך בלב...הלב שלי כולו מתרגש...מכל החברים שהתקשרו, ששלחו מסרים,שלקחו אותי באמצע הניקיונות לארוחת בוקר{חיוכים נשיקות} ואומרים לי שזו רק ההתחלה...האיש שלי עוד לא חזר עם הילדים.....נו מה מחכה לי אתם חושבים?
תודה רבה לכם

ע י ן

New member
מזל טובים ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif

ליערית היקרה שפע ברכות לבביות מי יתן ותדעי עוד ימים רבים של אושר שמחה סיפוק ,אהבה ... לחתולה של משפחת רולן אוהי ...גם מזל טוב . וימים טובים רבים שתדע... בשורות טובות ..והרבה.

למעלה