בשקט בשקט סגרתם את הקומונה???

talis2

New member
נו באמת....חלילללללללללל!!!!!

איפה אני אקטר עכשיו ?? אני לא יוצאת עכשיו למסע הגנה על מחול ההערצה העצמי של חליל זה היה הבית של כולם וכמו שאומר הסטיקר הידוע "ספינר חלא מגרש ספינר".....

Tami661

New member
אפילו אני לא ידעתי ויותר גרוע...

לא הרגשתי
טוב שאת מעדכנת אותי
וחוצמזה רציתי להמליץ לכולם על משהו שאחותך כבר מזמן ממליצה עליו... וואוווו... זה פשוט ע-נ-ק
זה כזה טוב שאפשר לעשות את זה אפילו לבד... בכלל, אם תעשי את זה בזמן שאף אחד לא מצפה ממך שתעשי את זה - זה עוד יותר

Tami661

New member
תשאל את טלי, שבוע שעבר היא סיפרה

על כמה שיטות "מקוריות" אפשר לשדרג אותן ולהוסיף חבל עם פעמון או לחילופין רצועת תיל דקה מחוברת לזרם חשמלי של 220 וואט ללא הארקה

shiri 80

New member
לא סיפרו לך שזה משפר את הקליטה ?

עשו על זה מחקר שלם ... אגב אתמול גיליתי שאם אתה עובד שמונה שעות אייכותיות ואחורי זה עושה ספין עוד יותר איכותי אתה עלול למצוא את עצמך עושה את זה מוקדם משהורגלת ואז באורך פלא אתה מתעורר ליום שאחרי הרבה יותר מוקדם ...

shiri 80

New member
אז רצוי להזמין חברים לכוס קפה

ואז לסלק אותם שניה לפני השלאף שטונדה וזה צריך להיות בזה הסדר לא הפוך כך שאם לא עבדת ולא אירחת אין זכאות לשלאף מאידך גיסא (הגיסה השניה שלי ) טוענת .. שאם מצאת עצמך מתרוצץ בתוך קניון/ים הרי שיש זכאות על פי סעיף 4 2 ג' לשלאף אין זכאות לערעור

Tami661

New member
מקובל עליי...בכלל לא התכוונתי לערער

בבדאי שלא על חוו"ד של ברת סמכא בעניין שכמותך
יאללה... שפתתי קומקום
לפני שמישהו כאן ישפוט אותי

shiri 80

New member
אבל כבר נתת אותה בשנצ...

לא תקף כבר להיום אלא אם היית בקניון ? אה טוב אני אעתיק מBEE וגם אני אענה לעצמי תמי ? לא בעבודה ? אה היא בקניון קניון? קניון נשאר קניון ...

Tami661

New member
אני מוכנה לתת אותה אגיין & אגיין &

אגיין & אגיין... וואווווווווווו
הרקולס, חכה לי... אני באה לעזור לך

shiri 80

New member
עוד שלוש שעות מצבך ישתפר בהרבה

לטובת כולנו כדי שיהיה כך

Tami661

New member
או ש... כן../images/Emo45.gif

או ש... לא
את יודעת איך זה... תמיד יש יותר גרוע

beeyourself

New member
איך נסגר איך???../images/Emo2.gif

למה נסגר? מתי? איך? למה? מה קרה? מי עשה? כמה שילמו לו? טוב אני רגילה לשאול את עצמי שאלות ולענות לעצמי. ככה. זהו. אין.

למעלה