בשקט בשקט, שלא נאמר אכזבה....

CharmedRulez

New member
בשקט בשקט, שלא נאמר אכזבה....

הסרט החדש של אליסה ("פתולוגיה") יצא. אי אפשר להגיד שיש באז כלשהו סביב הסרט הזה... לא תמונות מפרימיירה אפילו. הוא יצא בסוף השבוע האחרון (ב18 לחודש). מה אתם אומרים? מאכזב? כישלון? משהו?

ואוו..זה היה בשקט

לא שמעתי בכלל שזה יצא,ולא כלום.. כאילו סתם סרט יצא לאוויר אבל,נחיה ונראה ונחכה
.. אי אפשר לשפוט את הסרט לפי איך שהוא יצא תודה על הידיעה

always be me mc

New member
טוב מה אתה מצפה מסרט שנדחה שוב ושוב?

וברור שהבאז קצת ירד מאז בגלל כל זה אבל נקווה לטוב ונקווה שלמרות המחסור בבאז כרגע הסרט יפתיע בקופות ויקבל ביקורות טובות כי זה העיקר
אגב דיוויד זה לא שלגמרי אין באז כי אם אני לא טועה ביו טיוב בעמוד הראשי היה קישור לטריילר וכשהתאריך הגיע היה כתוב שם שהסרט מגיע היום או ואטאבר
בקיצור היה משהו אבל אכן היה אפשר לעשות יותר.

CharmedRulez

New member
אם כבר, דווקא כי הוא נדחה כ"כ הרבה הייתי מצפה

שהשיווק יהיה הרבה יותר מסיבי ו"קטלני" בהתאם לסרט שכזה. זה חבל שסרט עם שני כוכבי טלויזיה (אליסה ומיילו) לא מספיק טוב בשביל שלטי חוצות, ראיונות בטלויזיה ובעיתונות עם השחקנים ואיזכורים בכלל של הסרט בתקשורת. כנראה שזה בגלל שהם כוכבי טלויזיה, זה כנראה לא מספיק.... הם החליטו שפשוט צריך להשיק את הסרט כי הוא בבוידם יותר מדי זמן, ככה זה מרגיש בכל אופן.... חבל. ממה שהבנתי הסרט יצא בארה"ב בהפצה מוגבלת ולפי ההצלחה שם הם יחליטו אם לשווק אותו בכל ארה"ב. חבל חבל חבל.......

always be me mc

New member
ואללה יש בזה משהו חביבי

אז כנראה באמת לא אכפת להם יותר מדי מהסרט :( ודוגרי חבל
ועכשיו גם כשאתה מציין את זה אז אני כן במקום מסויים מאוכזבת. הו וול החיים ממשיכים...

spelling

New member
איזה מוזר...

למה אף פעם אני לא רואה שלסרטים של אליסה יש פרמיירות! בסרטים שהיא משחקת אף פעם אין קידום מסיבי ואני לא מבין למה! לפני שהסרט יצא היו המון דיבורים עליו..סופסוף יצא נהיה שקט! זה מאוד חבל לדעתי אם היה קידום נכון זה היה קצת מקפיץ אותה יותר לתודעה! הסרט ייצא בארץ? וסתםש אלה לא קשורה.. להמון סרטים מפורסמים יש פרמירות לא רק בארה"ב אלא גם יפן ואירופה..למה אף פעם אין בישראל???שנגיד שחקנים כמו אליסה אורלנדו בלום קיירה נייטלי וכל השחקנים המפורסמים האלה מגיעים..

למעלה