בשקט בשקט

MolsBolsRules

New member
בשקט בשקט

שמועות מיתרוצצות להן על בואם של באסטד לארצנו הקטנטונת אבל ששש לא לדבר הרבה

סתיוית

New member
אמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמ

בשקט בשקט ספרי לנו מאיפה בואן של שמועות אלה? ואיפה קראת?מי מה מו??????????????? אמאמאמאממאמאמא השבוע הכי מאושר בחייםםםםםםםםםם

DougDoug

New member
סוריי אני חייבת לצעוק

אאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההה......... אני לא מאמינה אמרו לי שאולי הם באים עוד 3 חודשים אבל לא האמנתי דיי אני לא מאמינה עכשיו אולי זה נכון איפה קראת?

busted4ever

New member
אמרתיי לללללללללללללככככככככככם

אמרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררתי שזה יום טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב איפה שמעת?

Dark Amy

New member
חחח קלר!!!

נו זה בזכותי מה
והיו כבר שמועות כאלה ממזמן אבל ששששששש

busted3333

New member
אמן!!!!!!!!!!

בבקשה ה' תעשה דבר אחד שאני יבקש!!!!!!!!! פליז!!!!!!!!1 שיבואו!!!!!!!!!!1 אני ומיטל נתחיל עכשיו להיתארגן! מיטל ככה: חולצה לבנה+תמונה שאנחנו רוצות עליה (אבא שלי יעשה את זה כבר) בד ענק צבעי פנדה המון המון תמונות! המון כוח.. וזהו לבנאתיים! כמה כסף אנחנו נוציא עליהם...חחח...

נופר36

New member
מהמהמההמהמה?!!?!

יאאאאאאאאא הלווווואייי!!!!!!! אמן אמן אמןןןןןןןן!

ששששששש אל דברו אסור לפתוח פה לשטן

אז יענו סתם אני מתכננת לי לטוס לאנגליה??? לא נורא גם וגם....

DougDoug

New member
יואו...

אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן נסחפתי אני יודעת אבל אני מתה שהם יבואו ולינור קונים חולצה מכוכב הספורט נבחר כבר צבע אני יצייר ציור על דף טיוטא כזה ונראה מה הכי יפה נצריך לקנות פרחים ובד כמובן ותשאירי כסף למקרה שימכרו בחוץ תמונות כמו המורדים ואמן שזה יקרה אני מתחננת תעשה משהו 1 טוב בחיים שלי ה' בבקשה

DougDoug

New member
אמן!!!

שיהיה על גז רותח מאוד חוץ מזה לא נורא עם קצת נתלהב לפחות משהו אחד מרגש בחיים שלי

DougDoug

New member
על גז רותח כי רוב הסיכויים שהשמועה

נכונה אני מקווה זה מה שאני הבנתי

אהה..

כן אבל למה זה כזה בטוח כאילו... והיא רושמת לול כי lol זה כאילו צחוק כמו שרושמים חחח או חהחה חיחי כל זה חחח..

DougDoug

New member
זה לא בטוח

אבל זה על גז רותח אז זאת אומרת שזה רוב הסיכויים ואני באמת מקווה שזה רוב הסיכויים

DougDoug

New member
גם אני רוצה!!!

אני לא יכולה לצערי אבל אני מקווה שאני יראה אותם לפחות בארץ עם לא בחו"ל כי עד שאני יסע לחו"ל יקח הרבה זמן או שאני ישתחל עם מישהו

DougDoug

New member
יש לי שאלה?

למה את כל הזמן רושמת LOL אני יודעת שאלה קצת מפגרת אבל לא הבנתי למה

iI0veBuSTeD

New member
אאאאאאאאאאהההההה

אני לא רוצה לפתוח תפה אבל אני חייבת אני כל כך שמחההההההההה החולם שלי מתגשםםםםםם סוף סוףףףףףף שנתיים אני מחכה לזה!! אבל איפה שמעת את זה?????

למעלה