בשרשור חוקר
,הגיע הזמן

• פותח הנושא randu
  • פורסם בתאריך

randu

New member
בשרשור חוקר../images/Emo11.gif,הגיע הזמן../images/Emo70.gif

נכון דרלית
קיצר,תום,אתה ענית על השאלות ששאלו אותך, עכשיו תור אחרים להנות
,קדימה..תבחר מישהו... החלטתי שמעכשיו,בסוף כל הודעה,אעשה את הסמיילי הבא:
..אז:

randu

New member
אני יודעש אני חופר..אבל..

כאילו רשמתי "נחייה ונראה כמה זמן אני אצליח לכתוב ת'אייקונים.." ובאותה הודעה עצמה,לא הוספתי ת'סמיילים
מובן עכשיו?
|

mmmbam

New member
אני שמתי לב!!!!!!!

רציתי לההגיב לך משהו בסגנון "חחח! לא שמת אותם!!!" אבל אז שמתי לב שהגבת לעצמך, אז המשכתי לקרוא וכל השיט.

JULI4561

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifאבל יש בעיה

אני כבר התארחתי פעמיים בשרשורים אחרים,במשחק הזה אז צריך להביא למישהו אחר , ואני אהיה אחרי שכולם יהיו אבל תודה מותק

Sahar 11

New member
../images/Emo26.gif שאלות לדרינה ../images/Emo9.gif

טעם גלידה הכי טעים:
ממתק הכי אהוב: |פופקורן |חטיף הכי אהוב:
את אוהבת לעשות שופינג?
ומה עם פעילות גופנית?
ספורט מועדף?
השיר הראשון ששמעת היום:
השיר האחרון ששמעת היום:
הסרט האחרון שראית:
הסדרה האחרונה:
הפרסומת האחרונה:
איך ההרגשה ללכת להופעה של הBEP? [לא הצלחתי לקנות כרטיסים
] התבאסת ששמעת שהדג נחש הם להקת חימום?
זהו לבנתיים

Fergie7

New member
סהררר ../images/Emo3.gif

גיל: עוד חודשיים בערך 14. מיקום בארץ: בחור במרכז. משקל: סביבות 45 אני חושבת שיותר. מידה בנעליים: 37- 38 גובה: 1.62+ טעם גלידה הכי טעים: וואי רק אחד? זה קשה. ריבת חלב. ממתק הכי אהוב: סוכריית קמח.
חטיף הכי אהוב:
ממ...ביסלי. את אוהבת לעשות שופינג? מאוד.
ומה עם פעילות גופנית? כנ"ל. ספורט מועדף? טניס.
השיר הראשון ששמעת היום: hips dont lie השיר האחרון ששמעת היום: temperature הסרט האחרון שראית: מת לצעוק 4. הסדרה האחרונה: ילדות רעות. הפרסומת האחרונה: של BEP
טוב נו, לא האחרונה, סתם בא לי להתלהב. איך ההרגשה ללכת להופעה של הBEP? [לא הצלחתי לקנות כרטיסים ] אני מאושרת!!!!!!!!
לא הצלחת? מה כבר נגמר?
התבאסת ששמעת שהדג נחש הם להקת חימום? למי אכפת מי מופיע כשיש בלאק אייד פיז?! מצידי שיביאו שירה בציבור מבית אבות בירוחם.

Sahar 11

New member
איזה שירים ../images/Emo99.gif

לא יודעת אם נגמר אבל לא השגנו מישהו עם אורנג'

כמה שאלות../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

1) מה את מעדיפה טופ מודל או פרויקט מסלול?: 2) האם את נמשכת מינית לאוסטין?: 3) האם את נמשכת מינית לוונדי?: 4) מה היית עושה לג'ניס?: 5) ואם ביום שלישי לא בא לך?:

Fergie7

New member
כמה תשובות ../images/Emo3.gif

1) מה את מעדיפה טופ מודל או פרויקט מסלול?: וואי אני לא יכולה להחליט, בעיקרון תחום העיצוב אופנה יותר מעניין אותי, אבל בטופ מודל יש יותר צחוקים ואקשן, וכמובן יש את ג'ניס. 2) האם את נמשכת מינית לאוסטין?:
האמת שכן, לא סתם, הוא פשוט כזה מושי כשהוא בוכה... 3) האם את נמשכת מינית לוונדי?: ברור...ררר...מה הייתי עושה לה.
4) מה היית עושה לג'ניס?:
השאלות מתאימות לי לתשובות! אוי הבנאדם הכי מצחיק שאני מכירה בעולם, אבל אין לי סטיות מיניות. 5) ואם ביום שלישי לא בא לך?: אז ברביעי?

למעלה