בשרשור חוקר

randu

New member
בשרשור חוקר../images/Emo11.gif

דרינה,פעפ שעברה היית בחקיה,ויצאת זכאית, מי הבא בתור

SummerNightCity

New member
וואי רן. ../images/Emo2.gif

בטח יהיה לי הרבה מה לשאול אותך, חבל שאין לי זמן, אז תחכה למחר. נכון שתמתין בסבלנות?

Sahar 11

New member
just for you ../images/Emo140.gif

שם: גיל: תאריך לידה: גובה: משקל: זה או זה: ים או בריכה? אבטיח או מלון? גלידה או קרטיב? חורף או קיץ? מה תעדיף- שמדוזה תעקוץ אותך או דבורה? מבחנים או לנקות? חג מועדף? אוכל מועדף? נכון שחג שבועות הוא הכי טעים? מקצוע אהוב: סרט אהוב: הסרט הגרוע שראית:
טופ מודל:
מתמודדת אהובה בעונה 1- 2- 3- 4- שנואה: 1- 2- 3- 4- שופט אהוב: עונה אהובה: זהו לבנתיים

randu

New member
טנקס!../images/Emo25.gif

,
כללי:
שם: רן
גיל: 13 וחצי. תאריך לידה: 28.11 גובה: מטר שישים וארבע,מדדתי
משקל:
זה או זה:
ים או בריכה? ים
אבטיח או מלון? אבטיח. גלידה או קרטיב? גלידה. חורף או קיץ? קיץץץ
מה תעדיף- שמדוזה תעקוץ אותך או דבורה? ברור שדבורה
. מבחנים או לנקות? מבחנים
ה-___ המועדף/אהוב:
חג מועדף? פסח,יש חופש
אוכל מועדף? שניצל עם צ'יפס. נכון שחג שבועות הוא הכי טעים?
,הוא נחמד. מקצוע אהוב: לשון
סרט אהוב: הרבה...
הסרט הגרוע שראית: "החיים של רן",ב'מת שאין לי חיים טובים!
טופ מודל:
מתמודדת אהובה בעונה 1- אדריאן,אילויס
2-שנדי
3-אמנדה
4-קיילן
שנואה: 1-רובין
2-קמיל
3-קמיל
4- נאימה
שופט אהוב: ג'ניס
עונה אהובה: ראשנייה.
יהיי איזה כיף!

עוד שאלות../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

מה התחביב העיקריח שלך?: למה פיתה: מה דעתך על קולה?: שאלות רציניות ביותר אז לא לזלזל

SummerNightCity

New member
לחנפן מספר אחת! ../images/Emo106.gif../images/Emo152.gif

רואה, שאני מבטיחה אני מקיימת.
אז רן, איך עבר היום? איך עובר היום בבי"ס [בכלליות]? אלו כבר הימים האלו שכולם מיואשים מבריזים ויש הרגשה של חופש בפתח? מה תכננת כבר לחופש? אתה מוזמן לחפור כפי יכולתך.
נכון שאתה אוהב לחפור לפעמים?
זה בסדר, זה לא רע. מהו הצבע האהוב עלייך? האם הארון בגדים שלך מלא בצבע הזה? טוב שמע, בסוף את השאלות שרציתי לשאול אותך שכחתי אבל גם על אלו אני רוצה תשובות.
ואני אזכר אח"כ, או לפחות אנסה. ונכון שאתה מת עליי?

randu

New member
כפרעלייך../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif,טנקס!

אז רן, איך עבר היום?
ברוך השם,ואני אפרט,ראו
הוזהרתם!
היום התחיל רגיל,הייתי בשיעור גיאוגרפיה והיה משעמם,אח"כ היינו במדעים,היה בורינג...באנגלית הייתה הכתבה,קיבלתי 30 נרא'לי
,במתמטיקה היה עלוב! עשינו בעיה בגואמטריה עם 13 טענות ונימוקים!! לא היה חנ"ג
וזהו..
איך עובר היום בבי"ס [בכלליות]? אלו כבר הימים האלו שכולם מיואשים מבריזים ויש הרגשה של חופש בפתח?
לאט לאט,דר! קודם כל בכלליות הולך מעולה
,תודה שהתעניינת! מיואשים? חלילה,כולנו מאושרים! כן,ממש מרגישים ת'חופש,עוד 24 ימי לימוד!
מה תכננת כבר לחופש? אתה מוזמן לחפור כפי יכולתך.
הממ,האמת לא תיכננתי כלום,אני יודע שאני הולך לעשות ב"ה ב"ה ב"ה הכי הרבה כיף שאני יכול,לצאת,לבלות (רן,מספיק לחוש בוג,אתה כולה בן 13 וחצי,אתה בקושי יודע לאיית "בוגר"!
) כמה שאני יכול, לישון,ים,חברים,והכי חשוב:
בלי בצפר!!
נכון שאתה אוהב לחפור לפעמים? זה בסדר, זה לא רע.
תודי שאת שונאת אותי בסתר! אני, לחפור? מה פתאום! אני רק מתחנף!!
מהו הצבע האהוב עלייך?
רציני את לא יודעת?! -כחול.
האם הארון בגדים שלך מלא בצבע הזה?
בעיקרון כה,בחול ובשחור. טוב שמע, בסוף את השאלות שרציתי לשאול אותך שכחתי אבל גם על אלו אני רוצה תשובות. ואני אזכר אח"כ, או לפחות אנסה. ו...
נכון שאתה מת עליי?
בארורר!! כפרעלייך
.

JULI4561

New member
רןרןרןרןרןרןרןרןרןרןרןרןרןרןרןרןרן

שאלות
1. מה השעה
2. מה הצבע האהוב עלייך
3.מה התאריך לידה שלך
4.אוהב מלחמות מים
5.איזה חג אתה הכי אוהב
6.באיזה כיתה אתה
7.ממתי את בפורום
8.באיזה עוד פורומים אתה
9.וקומונות
10. מה השיר הכי חרוש אצלך בזמן האחרון
11. איפה אתה הכי אוהב לקנות בגדים
וזהוווו

randu

New member
ג'וליג'וליג'וליג'ולי../images/Emo9.gif

שאלות:
1. מה השעה? ברגע זה ממש 15:55! 2. מה הצבע האהוב עלייך? כחול
,ושחור,חצי
3.מה התאריך לידה שלך? 28.11 4.אוהב מלחמות מים?
,אללה שבועות יהיה כזה כיףף ב"ה! 5.איזה חג אתה הכי אוהב? פסח,הרבה חופש! 6.באיזה כיתה אתה? ח'4. (סתם רשמתי מספר לצומי!)
7.ממתי את בפורום? מיוני שעבר,כפרעליי,אני הולך לחגוג שנה להיותי בפורום.
8.באיזה עוד פורומים אתה? מדי פעם ילדות רעות,כוכב נולד והאלופה. 9.וקומונות? כוכב נולד,פרויקט מסלול
10. מה השיר הכי חרוש אצלך בזמן האחרון? וואלה אני כבר לא שומע מוזיקה,במחשב לפחות! 11. איפה אתה הכי אוהב לקנות בגדים? הממ..טיפה מתוסבך,חולצות אני אוהב ב-"ביצ' האוס" אבל כל חולצת בילבונג עלובה,עולה 300 שקל,מה,אבא שלי גאידמק!? אז אני מתפשר על חולצות פחות יקרות... ג'ינסים ומכנסיים אני אוהב בפוקס!

בJדJה

New member
שאלות

כשעושים לך סקרים בטלפון- אתה אומר את האמת או סתם ממציא? כשאתה רואה מישהו נופל- אתה צוחק או עוזר לו לקום? כשמתרימים מתדפקים על דלתך אתה תורם ביד רחבה או אומר שההורים לא בבית? מה תעשה כשתהייה גדול? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מה היית משנה בעצמך? באיזה ביטוי אתה משתמש יותר מידי? גיבור ילדות? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עם מי תרצה לאכול ארוחת ערב? איזה עונה בשנה אהובה עליך? אממ ושאלה לסיום: למה לא ענית לי במסר?? פעם, ששלחתי לי מסר]: זהו[=

למעלה