בשרשור חוקר
-סבב 3

randu

New member
בשרשור חוקר../images/Emo196.gif-סבב 3../images/Emo70.gif

בפעם שעברה, אפרת ענתה על השאלות שרובנו כתבנו, עכשיו תורך לבחור, מי נכנס לחקירה,עכשיו

בJדJה

New member
רן!

לא ענית למסר ועוד אתה שלחת ראשון]: ולא אני הבאה בתור חחח

randu

New member
../images/Emo208.gif

אולי זה יקפוץ,אי כותב עשרה תווים,אולי זה יקפוץ,ואולי לא,נחיה ונראה!

Sexy boy..i hope you're ready!

טוף,לטס גט איט סטארטד: מאיפה: בן כמה: שם מלא: תאריך לידה: מאיזה עונה אתה רואה: נייג'ל,או נולה? מר או מיס ג'יי?
או
? תפוז או וואלה? תפוז או תפוח? לימונדה או מיץ אפרסק? קולה או ספרייט? יס או הוט? ספר או סרט? קיץ או חורף? נאימה או קיילן? אווה או יהיה? יואנה או מרסדס? אדריאן או שאנון? זה הכול :)

עונהההה../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

מאיפה: נתיבות
אתם בטוח לא מכירים
זה ליד שדרות.. בן כמה: 14.5! שם מלא: תום בן חמו תאריך לידה: 7.10.1991 מאיזה עונה אתה רואה: ראיתי את כל העונות נייג'ל,או נולה? אין העדפה כלשהי.. נייג'ל יותר מצחיק אותי.. מר או מיס ג'יי? עדיף מר
או
?
תפוז או וואלה? ברור ש
תפוז או תפוח? תפוז לימונדה או מיץ אפרסק? איכסס מיץ אפרסק
לימונדה! קולה או ספרייט? אממ.. עדיף קולהה
יס או הוט? הוטט
אין ולא יהיה עליהם! ספר או סרט? סרט
בקושי קורא ספרים.. או יותר נכון בכלל
קיץ או חורף? קיץ
נאימה או קיילן? קיילן! אווה או יהיה? אווה!! יואנה או מרסדס? יואנהה!!!! אדריאן או שאנון? אדריאן!

עונה לך על דברים שלא מסכימה עליהם:

יס שולטים,ולא יעזור כלום!! מיס ג'יי שולט

SummerNightCity

New member
הלו תום! ../images/Emo152.gif

אז איך אתה מבלה את הסופ"ש? איך אתה מתכנן לבלות את יום העצמאות [או ערב יום העצמאות.
]? אני צריכה עצות איך להתחמק מהספריי הרשעי. יש לך עצות בשבילי?
בריטני או כריסטינה?
אמנדה או כריסטינה? ברנדי או מישל?
ספר את הסיפור שמאחורי ה-
, כלומר, איך התחילה המערכת יחסים שלכם ומתי... נכון שכפעליי? וזהו, אני באמת עייפה מתה, ואני אמשיך לשאול אותך אח"כ אם תרצה. :) האפי אירוח!

הלו דר../images/Emo152.gif../images/Emo87.gif

אז איך אתה מבלה את הסופ"ש? בשינה.. צפייה בסרטים.. בחוץ עד השעות הקטנות של הלילה
איך אתה מתכנן לבלות את יום העצמאות [או ערב יום העצמאות. ]? לא ידוע עדיין..חח.. או עם חברים בנתיבות.. או שניסע לאנשהו.. נראה כבר
אני צריכה עצות איך להתחמק מהספריי הרשעי. יש לך עצות בשבילי? מי זה הספריי הרשעי?!
בריטני או כריסטינה? חחחחחחחח... שאלה קשה!!! אבל כריסטינה כפרעליה
אמנדה או כריסטינה? את בטוח יודעת את התשובה.. אין על אהבתי כלפי אמנדה
אני כל כך מטורף עליה!!!!!!!!!!! כפרעליה פשושית שלי!! התגעגעתי
ולפני שבוע חלמתי עליה
שפגשתי אותה בישראל, והתעלפתי
ואז חבר שלי שהיה איתי שפך עליי מים וקמתי.. והסתובבנו איתה בחנויות.. והיא אמרה שהיא מאוד שמחה שיש לה מעריץ כמוני
טוב די אני מובך
עזבי מספיק
ברנדי או מישל? בעעעע מישל
ברנדי! ספר את הסיפור שמאחורי ה-
, כלומר, איך התחילה המערכת יחסים שלכם ומתי... אז ככה.. הדבר האהוב עליי ביותר זה כדורסל! אז בגלל זה.. חחחח.. סתם
את האמתתת!?! אבל רק את האמת!!?
לכל אחד היה מאומץ.. וגם אני רציתי.. אמרתי וואי איזה מגניב זה! גם אני רוצה! אז חיפשתי משהו הכי פחות חרוש ושבקושי משתמשים בו.. ומצאתי את כסלוש
ואנחנו חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה!!! בקרוב שנה
כולכם מוזמנים להיכל יד אליהו! ב20:00 המקום האהוב על כסלוש
נכון שכפעליי? ברוררררררררררררררררר
מושלמת אחת
וכן תשאלי אותי עוד שאלות

SummerNightCity

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין צורך להיות מובך, גם אני חלמתי פעם שאני עושה שופינג עם אנה בננה.
מותק- ספריי- הדבר האימתני הזה שרודף אותך כל יום העצמאות והורס לך את השיער, את הבגדים ואת החיים.
נו, ילדים קטנים בחושך רודפים אחריך עם ספריי במקרה הטוב רק קצף לבן, במקרה הרע צבעוני דביק כזה. ואמא.
מזל טוב על חגיגת השנה שלכם!
עוד שאלות? עכשיו שהבנת מזה הספריי המרושע, יש לך עצות בשבילי?
באיזה סרטים צפית אתמול?
ממליץ על משהו מהם? כמה הנסים יש לך בארון? [בחיי, אין לי משהו יותר טוב לשאול.
] מה כדאי לי לעשות קודם- לסדר את החדר או עבודה באנגלית? ונעבור להכי הכי שלך..
הכי מתמודדת [אמנדה?] : הכי שופט: הכי עונה: הכי זמר: הכי זמרת: הכי להקה: הכי סדרה: הכי סרט: הכי שיר: הכי פרי: הכי ממתק: הכי כיף: הכי מסעדה: הכי קניון: הכי מותג: הכי נעליים: הכי מהמם: הכי שולט: הכי מעצבן: הכי ספורט: הכי ערוץ: הכי צבע: הכי מקצוע: הכי כפרעליה: תהנה.

עונה לדר ../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

הכי מתמודדת [אמנדה?] : דהההה
הכי שופט: טיירה הכי עונה: 3!! אמנדהה
הכי זמר: אדם לווין הכי זמרת: יש המון.. הכי להקה: מארון5! הכי סדרה: פלוריסיינטה הכי סרט: הטיסה הכי שיר: these words של נטשה הכי פרי: ענבים הכי ממתק: דובונים הכי כיף: אינטרנט הכי מסעדה: שיפודי הפינה
זה בנתיבות! אחלה מסעדה! הכי קניון: עזריאלי בתל אביב! הכי מותג: קשה לבחור
הכי נעליים: לי קופר.. הכי מהמם: אניי.. דהה
הכי שולט: אמנדה ואני נשואים.. דההה
הכי מעצבן: שאמנדה נשואה למישהו אחר
סתם סתם..חחח.. גם מעצבן אבל אחי יותר מעצבן.. הכי ספורט: טניס! הכי ערוץ: אקסטרה הוט הכי צבע: אדום הכי מקצוע: ג"ג.. בגלל המורה! זהר אני חולה עלייך
הכי כפרעליה: אמנדו'ש נשמתי
וגם את
וגם אמא שלי

אני אתמקד לי בנושא שמעניין אותי:)

אתה מתעניין במשחק? ממתי? כמה זה באמת חשוב לך? יהיה נורא אם זה לא יקרה? מה תעשה אם זה לא יקרה? מה תעשה אם כן? מי השחקן האהוב עלייך? מי השחקנית האהובה עלייך? לאן אתה נמשך יותר: קולנוע, תאטרון או טלויזיה? דרמטי או קומי? אתה לומד משחק? למדת? ספר אם כן מהמו איפה כמה ודעות של המורה עלייך.... אמרו לך שאתה מוכשר? אמרו לך שאתה לא? סתם קנאים. חרשתי??? לא נורא.. ואתה לא חייב לענות כמובן=]

הוו שאלות מעניינות!../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

אתה מתעניין במשחק? ברור! זה החיים שלי! האוויר שלי! חח..
ממתי? מכיתה ג' כמה זה באמת חשוב לך? הכי חשוב לי בעולם!! זה כמו האנרגיה שלי! אם אני לא אעשה את זה אז לא השגתי כלום בחיים שלי.. אני מטורף על זה!! יהיה נורא אם זה לא יקרה? היא נורא בעולם!!!!!!! סוף העולם!!! דיכאון של הלייף! מה תעשה אם זה לא יקרה? ה' ישמור טפו טפו טפו! יקרה בעזרת ה'! מה תעשה אם כן? אבל זה קורה
מי השחקן האהוב עלייך? השחקנים שלדעתי משחקים ממש יפה.. אז זה יהודה לוי וגיא לואל.. ממש תותחים.. מי השחקנית האהובה עלייך? טלי שרון!! כישרון מיוחד ביותר!! לאן אתה נמשך יותר: קולנוע, תאטרון או טלויזיה? לבינתיים אני עושה רק תיאטרון.. טלוויזיה צלמו אותי והראו אותי.. לא עשיתי משהו לטלוויזיה.. צלמו אותי בהצגה.. עשיתי קולנוע.. 2 סרטים לסטודנטים במכללת ספיר.. נחמד מאוד.. אבל לבינתיים אני מעדיף תיאטרון! דרמטי או קומי? שילוב של השניים יהיה נחמד! אתה לומד משחק? כן.. כבר 6 שנים למדת? לומד בהווה
ספר אם כן מהמו איפה כמה ודעות של המורה עלייך.... אמרתי שכן
אממ.. התחלתי בתיאטרון שלנו בנתיבות.. בכיתה ג'.. שיחקתי ב3 הצגות.. אחר כך התיאטרון נסגר.. והמשכתי עם התיאטרון של הבצפר בכיתה ז'.. עד כה.. שיחקתי גם בעוד 3 הצגות בבצפר.. בלי להשוויץ אבל תמיד שיבחו אותי
אפילו הבמאי השנה נתן לנו שיחה על המצב.. ואמר: "תום יוכל לעבוד עם כל במאי".. כיף כיף
אמרו לך שאתה מוכשר? חחחח.. כןן
אני הכי אוהב את התגובות אחרי ההצגה.. הכי מחמם את הלב
אמרו לך שאתה לא? לא.. עדיין.. נקווה שלא יגידו
נראה את זה עוד 3 שבועות.. יש לי הצגה חדשה עוד 3 שבועות
|מתרגש| סתם קנאים. חרשתי??? לאא..חח.. נחמד לענות על משהו שכל כך מעניין אותי
אחלה שאלות

לא התכוונתי ששל אחרים לא..../images/Emo87.gif

מעניינות!!!
כאילו זה משחק.. וזה מעניין אותי.. סורי אם פגעתי
מחלו לי

Sahar 11

New member
הלו ../images/Emo13.gif

תאריך לידה? בת כמה? מתגעגע לחופשת פסח? מחכה בקוצר רוח ליום העצמאות? מה תעדיף לאכול: פיצה או בורגר? אוכל סיני או פלאפל? רגלי צפרדע או חלזונות? [נגיד שאתה מטייל בצרפת] הוט או יס? ים או בריכה? קולה או פפסי? אתה אוהב מסטיק בזוקה? נכון שתפוח ירוק הוא הכי טעים? זהו לבנתיים

למעלה