בשרשור חוקר.

• פותח הנושא randu
  • פורסם בתאריך

randu

New member
בשרשור חוקר.../images/Emo196.gif../images/Emo199.gif

הפעם..אני בוחר מי יענה על השאלות... דר-את המואשמת,כל מה שתגידי ישמש נגדך בבית המשפט. ---אני דורשת עורך דין! -תסתפקי בהוא עם הוופלות?! ---טוב,נו.
יאלהה,המונגוליות עולה על כל גבול,דר,תעני מהר!

Sahar 11

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מה קורה?
איך מתקדמת הלמידה בהיסטוריה?
מה הדבר האחרון שאכלת?
ששתית?
מה הדבר האחרון שקנית?
יש משהו שאת מתכננת לקנות? [ברור לי שהתשובה היא כן השאלה היא מה התכנון
]
מה את לובשת ברגע זה?
כבר תכננת משהו לחופש? [כמו להיפגש עם סהר, מפגש פורום טופ מודל
]
נכון שאת מתה עליי?

SummerNightCity

New member
../images/Emo99.gif

מה קורה? הכל מעולה, אבל אני כל כך עייפה! איך מתקדמת הלמידה בהיסטוריה? מעולה. בחיים לא למדתי כל כך הרבה. אני אכשל אבל העיקר שאני יודעת שהייתי רצינית ולמדתי [אפילו באוטובוס.
] מה הדבר האחרון שאכלת? מגנום. ששתית? מים. מה הדבר האחרון שקנית? מסטיק. יש משהו שאת מתכננת לקנות? [ברור לי שהתשובה היא כן השאלה היא מה התכנון ] חחחחחחחח.
את ההנסים שהם יגיעו.
תיק חדש... בא לי שרשרת, וארנק, וכל השאר ספונטני. מה את לובשת ברגע זה? גופייה שחורה שגזרתי לה מחשוף [
] וג'ינס. כבר תכננת משהו לחופש? [כמו להיפגש עם סהר, מפגש פורום טופ מודל ] להפגש עם סהר.
אין עוד ממש תכנונים... אבל אני מניחה שהמון ספינינג, שופינג, מועדונים ואולי אילת... זה נשמע די רגיל אליי.. אבל זה יהיה בתדירות פי מאה! נכון שאת מתה עליי? ברור שלא. [
]

randu

New member
בא לי ל=מ=ו=ת=!=!=!

לא קיבלתי הזמנה למפגש מעריצים של האלופה,וכ"כ כ"כ בניתי על זה..

randu

New member
והשאלות..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo199.gif

לחצתי על שלח בטעות..קיצר,דר,אם תעני תשובות משעשעות,אולי תוציאי אותי מהדיכאון.
אז,מה קורה?
איך עבר היום,היה ספינינג?
מה אוהבת הכי הרבה בעולם לשתות?
ולאכול?
אוהבת שוקולד לבן או שחור?
מי הכי מעריצה מהארץ,ומחו"ל..? **אהמ**
שון פול!!
**אהמ** רואה האלופה?
קיבלת הזמנה למפגש מעריצים,שיתקיים מחר?
נו,בינינו,מה הקטע עם ההוא עם הוופלות?
**כן,אני ממש רוצה צומי!** נכון אני חופר?
איך זה להיות ילדה ומנהלת כזאתי טובה,יפה,ומצחיקה? **נו,הרבה זמן לא התחנפתי.
** יאללה,ביי!!

SummerNightCity

New member
אתה רומז שאני לא משעשעת? ../images/Emo123.gif

אז,מה קורה? עייפה, אמרתי. איך עבר היום,היה ספינינג? עבר מעולה.
מ 7 בבוקר אני לא בבית... היה לי אפילו קפה וופלות, אפילו הייתי בעזריאלי ובבית קפה איפשהו בת"א, ואפילו אצל סבתא ואפילו ישבתי איפשהו עם חברה. ועם כל זה הספקתי ללמוד מלא מלא!
כן היה, אבל לא הלכתי כי צריך ללמוד. :( מה אוהבת הכי הרבה בעולם לשתות? קפה ומים. ולאכול? סנדביץ'? אוהבת שוקולד לבן או שחור? מריר. מי הכי מעריצה מהארץ,ומחו"ל..? **אהמ** שון פול!! **אהמ** ברור!!111111111111111
רואה האלופה? את האמת, בשבוע האחרון כן.
זה לא איזו סדרה שאני מחכה לה, סתם שיוצא. קיבלת הזמנה למפגש מעריצים,שיתקיים מחר? שמעתי שיש מחר משהו בפסטיבל הספורט לא? קיבלתי הזמנה לפסטיבל הספורט זה כן. הולך להיות שם הרבה ספינינג!!
ומלא ספורט וכל כך בא לי! נו,בינינו,מה הקטע עם ההוא עם הוופלות? **כן,אני ממש רוצה צומי!** הו, ידיד שלי, אני מתה עליו.
נכון אני חופר? |אייקון מגלגל עיניים של מסנג'ר?| איך זה להיות ילדה ומנהלת כזאתי טובה,יפה,ומצחיקה? **נו,הרבה זמן לא התחנפתי.** חחחחחחחחחחחחחחחח.
אז ככה, אתה אומר שאני ילדה טובה או מנהלת טובה?
והשאר.. כיף (:) [אני באמת מצחיקה?
]

L U Z I A

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

אבל אין לי מוזה, אז בלי מכות
היי
מה נשמע? איך היה המבחן בהיסטוריה?
מה עשית מיד אחרי שהוא נגמר? מה את עושה עכשיו?
תסתובבי. מה את רואה? מתי הבגרות האחרונה שלך השנה? עושה תכנונים מיוחדים לקיץ?
אם מי דיברת בפעם האחרונה?
את כבר נוהגת?
יש לך כלב?
אוהבת אותי?
וזהו
האייקונים נתנו לי מוזה

L U Z I A

New member
דרך אגב../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

אם את עדיין במבחן, מה שבעצם יכול להיות, אז אל תתייחסי לשעת כתיבת ההודעה טוב?

SummerNightCity

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

אבל אין לי מוזה, אז בלי מכות נחשוב עלייך.
היי היי.
מה נשמע? מעולה!
איך היה המבחן בהיסטוריה? בסדר גמור. (:) מה עשית מיד אחרי שהוא נגמר? פינקתי את עצמי בסנדביץ' והייתי מאוד שמחה. מה את עושה עכשיו? מתלבטת בין ספינינג לפסטיבל הספורט. תסתובבי. מה את רואה? שמיכה פרחונית.
מתי הבגרות האחרונה שלך השנה? ב26. עושה תכנונים מיוחדים לקיץ? בנתיים אין משהו מיוחד נראלי. אם מי דיברת בפעם האחרונה? אמא שלחה לי הודעה. את כבר נוהגת? לא. יש לך כלב? כלבה. אוהבת אותי? מתה עלייך!

L U Z I A

New member
אוי נו../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

עם מי דיברת בפעם האחרונה.

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo199.gifשאלות לדרר....../images/Emo3.gif

מה קורה? מה את עושה עכשו? איך את מסתדרת עם לנהל כל כך הרבה פורומים? איך בבית ספר? יש לך משהו מעניין לספר? שמעת שיר טוב לאחרונה? את רואה עכשו טלויזיה? את שומעת מוסיקה עכשו?
למה את לא מאמצת סמיילי
? זהו

SummerNightCity

New member
.

מה קורה? בסדר. מה את עושה עכשו? מחכה שהאתרים כבר יעלו תמונות, ומחכה שכולם ילכו מפה.
איך את מסתדרת עם לנהל כל כך הרבה פורומים? אם את מנסה להגיד משהו אז תרגעי.
והייתי מסדרת גם עם היה לי עוד פורום של שון פול! איך בבית ספר? כיף כיף. יש לך משהו מעניין לספר? כמו? שמעת שיר טוב לאחרונה? הרבה. את רואה עכשו טלויזיה? לא. את שומעת מוסיקה עכשו? לא. למה את לא מאמצת סמיילי? פעם רציתי את הדבורה או את הכדור, אבל למי יש כח.

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo199.gif

לא ניסיתי להגיד משהו אז אל תתחילי שוב

JULI4561

New member
שאלותתתתתתתת../images/Emo73.gif

דר,מה עם רישיון? יש לך? מה הם 5 דברים שאת יודעת שבטוח תעשי לפני המוות? עם מי היית רוצה להתחתן מהסלב בארץ? מה תרצי להיות שתגדלי? מה את רוצה להיות בצבא? נכון שאת אוהבת אותי?
איזה צבע את הכי אוהבת? מה את לובשת עכשיו? איפה את אוהבת לקנות בגדים? מאיפה המשקפיים שבתמונה בשרשור של המראה עצמי? וזהו אין לי משה לשאול יותרררר אוהבתתתתתתתת
ג'ולי :]

SummerNightCity

New member
תשובותתתתתת. ../images/Emo150.gif

דר,מה עם רישיון? יש לך? לא לא רוצה. מה הם 5 דברים שאת יודעת שבטוח תעשי לפני המוות? אחד מספיק לי. עם מי היית רוצה להתחתן מהסלב בארץ? אף אחד לא משהו... אבל אם כבר אז שרון פרנס. [ולא, לא זה מהטברנה.] מה תרצי להיות שתגדלי? שאלה קשה. לאחרונה אפילו התענייתי בדיבוב. מה את רוצה להיות בצבא? נכון שאת אוהבת אותי? מה נראלך?
איזה צבע את הכי אוהבת? ירוק. מה את לובשת עכשיו? חולצה שחורה ומכנס שחור, ונשבעת שזה לא קרה בחצי שנה האחרונה אסור שחור עם שחור.
איפה את אוהבת לקנות בגדים? בכל חנות בגדים שנראת לי.
מאיפה המשקפיים שבתמונה בשרשור של המראה עצמי? זד. :) וזהו אין לי משה לשאול יותרררר תמצאי.
אוהבתתתתתתתתג'ולי :] כפרעלייך.

למעלה