בשר בחמין

בשר בחמין

המליצו לי על בשר כתף מיושן לבשל בחמין ויצא בכל זאת חוטים חוטים.... האם מישהו יודע למה זה יוצא חוטים? למה אני לא מצליחה בבישול הבשר? איזה חלק כדאי שלא יצא לי חוטים? והאם לסגור אותו בצריבה לפני או פשוט להניח אותו במים?
 

להלהלה73

New member
איך את עושה את החמין?

בדרך כלל הבשר מתפורר מעט בחמין אבל..... את יכולה לקחת בשר גולש עדיף כבש או עגל ולוודא שאחוז השומן די גבוה. עדיף להכין בגושים בגודל 8 על 8 ועדיף בשר טרי ולא מיושן. אם את רוצה לפנק תוסיפי בשר מעושן. אחוז המים צריך להיות די נמוך ואז הבשר מתפרק פחות.
 
למעלה